Парфюмни размисли и страсти - 275 август 2022 г.

• 60 863
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Rinxie, моите предложения се:
Lira Xerjoff - https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Lira-11801.html
Elixir des Merveilles Hermès - https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Elixir-des-Merveilles-3168.html
Dolce Passione Pantheon Roma - https://www.fragrantica.com/perfume/Pantheon-Roma/Dolce-Passione-37468.html
Тук надхвърляме бюджета вече - Black Phantom By Kilian - https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Black-Phantom-43632.html

# 556
  • Germany
Phloxx, благодаря за обратната връзка. Радвам се, че съм била полезна Hug Пожелавам само хубави моменти с него!  Много приятно ми стана!

# 557
Имам нужда от помощ за допълване на впечатление за нещо доста популярно
Lamcome LVEB и Intestiment.
На блотер оригинала ми е по флорален, Intestiment по-плодов. Първия по захарноо, шоко сладък, Intestiment сладък..някак сиропеничко и като че ли по пудрен. Не можах да усетя пачулито различно ли звучи- може ли помощ.

# 558
Carnal Flower ми е любимия парфюм с тубероза и си мисля, че естествения аромат на Отровната Айви би бил точно този, но от час съм раздвоена и си мисля че от време на време тя ухае и на Datura Blanche. Парфюма е лек (или поне трите пръсвания - две на врата и едно на китките) но ухае опияняващо и човек иска да зарови нос и да не спира да вдишва.

# 559
Може ли малко помощ....трябва ми дамски парфюм за подарък.Нещо есенно и да е трайно.Да не е ретро аромат и в ценовия диапазон около 150лв.може и малко повече де Simple Smile .Просто трябва да е изненада и поемам риска на сляпата покупка,но и знам,че тук е мястото където ,ще получа най-добрия съвет и препоръка.....

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 13:22 от Nina Yanakieva 601806

# 560
Някакъв ориентир какво харесва дамата на която ще подарявате?

# 561
Скрит текст:
На блотер оригинала ми е по флорален, Intestiment по-плодов. Първия по захарноо, шоко сладък, Intestiment сладък..някак сиропеничко и като че ли по пудрен. Не можах да усетя пачулито различно ли звучи- може ли помощ.
При мен Intensement за съжаление няма никакво развитие, от начало до край усещам само малини с много захар. Плодов е определено. EDP харесвам значително повече, красив, женствен, има развитие. Зависи и какви аромати предпочиташ по принцип, както и какво търсиш в момента, дали нещо в обичайния ти стил, или извън него.

# 562
  • София
Може ли мнение за парфюмите на Huda - Kayali? И по конкретно за Utopia coco vanile?
Тук май никой не е споделял мнение за тях. Аз отдавна искам да пробвам Vanilla 28, който е силно препоръчван от парфюмните влогъри за любителите на ванилия, а сега и новия Lovefest Burning Cherry, който набира популярност. Търсих ги в 2 гръцки магазина на Сефора, но ги нямаше изложени, бяха налични само онлайн.

# 563
Пробвала съм няколко аромата на Kayali, включително Ванилията, и Кокосовата такава. Скучни са ми, и не разбирам врявата около тях.

# 564
Някой не спомена ли че вече ги има и в БГ?  С такова впечагление съм останала. Аз също искам да ги пробвам за да видя този хайп реален ли е или просто маркетинг.

# 565
  • Sofia
Някой не спомена ли че вече ги има и в БГ?  С такова впечагление съм останала. Аз също искам да ги пробвам за да видя този хайп реален ли е или просто маркетинг.
Има ги в Сефора, но не всички аромати.

# 566
Скрит текст:
При мен Intensement за съжаление няма никакво развитие, от начало до край усещам само малини с много захар. Плодов е определено. EDP харесвам значително повече, красив, женствен, има развитие. Зависи и какви аромати предпочиташ по принцип, както и какво търсиш в момента, дали нещо в обичайния ти стил, или извън него.
Благодаря ти! Можe би тогава съм за edp, типично плодови малинки и боровинки намирам в Gerlain роклите, друг тип в Angel Nova. За LEVB edp усещаш ли по- силно пачулито, или са съизмерими за теб. За стила, нещо по- различно търся, сладкооо и меко, без остри ъгли / това с ъглите при мен май си е постоянно/ Simple Smile

# 567
  • София
В Сефора в Дъ Мол дали ги има, не ги видях преди 2 седмици като ходих до там. Може и да съм ги пропуснала де.

# 568
  • Пловдив
В крайна сметка поръчах парфюма Dior Sauvage Elixir и е уникален! Мъжът ми много го хареса, както и  аз. Много мъжки и секси аромат. Заслужава си парите!

# 569
Някакъв ориентир какво харесва дамата на която ще подарявате?

Ами знам,че има и използва Calvin Klein Euphoria

Но ми се иска нещо по хубаво от него.

Общи условия

Активация на акаунт