Парфюмни размисли и страсти - 275 август 2022 г.

• 60 818
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Днес усетих и Ла ви, и някоя си Манцера, и имитации на Бакара, ужас просто на 30 градуса такива парфюмища...

# 706
  • София
Днес се разминах с дама ухаеща на Style Jil Sander .Може би защото го имам го разпознах.Напоследък не съм усещала La Vie Est Belle.Май мина истерията покрай него и мога пак да го извадя, да видя дали все още ми харесва или новите любимци са го изместили.
Този втория, който споменахте...... Значи във фб група за последните 5-6дни има продажба на поне 3 вида на този парфюм на смешна цена,и.... А да го взема, но пустото му непознат аромат..... А пък да горя с 50-60 лв......CK Lady milion не разпечатан (взет заедно някакъв на Прада за 108лв двата,като Прадата е 100мл а Ск 30мл)за 60лв..... Мирисала съм но имитацията... Хареса ми

# 707
  • Пловдив
Ох , добре ,че не се занимавам с Фейсбук.Но изкушенията по сайтовете не секват....И всеки последен парфюм, е много желан, много спешен , на най-добра цена..

# 708
  • Пловдив
Току що видях, че е излязал нов парфюм I Want Choo forever. В Дъглас го има https://douglas.bg/jimmy-choo-i-want-choo-forever-conf-67364
Аз харесвам първообраза, даже днес му се наслаждавах цял ден.
Ако някой го е тествал, да сподели 🙂

# 709
Тази сутрин, явно спя още и ръцете ми пречат, та изпуснах един любим парфюм.  Тъкмо си мислех колко много си го обичам и взех, че му видях сметката. Изхвърча капачката и бутончето за фъскане. Явно сега ще трябва да си го накапвам... Няма начин да се оправи, нали?

# 710
Снимай да видим щетите. Ако не става, купи си празна бутилка с пулверизатор (има в Джъмбо), отвори счупения с клещи и пресипи съдържанието в бутилката, за да си го ползваш с пръскане, а не да се капеш. 😃

# 711
Снимай да видим щетите. Ако не става, купи си празна бутилка с пулверизатор (има в Джъмбо), отвори счупения с клещи и пресипи съдържанието в бутилката, за да си го ползваш с пръскане, а не да се капеш. 😃

Самата тръбичка като я натисна , отива надолу и не се връща. Язък за парфюма, както се казва , ясно е , че ще купувам нов, този ще го оставя резерва. Здраве да е.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 08:49 от bubanka

# 712
Както сме в темата за Герлен... Simple Smile
Някой има ли личен опит с двете розови версии на марката:
Mon Guerlain Bloom of Rose и Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum ?        Как са като трайност, изразителност?

# 713
  • Sofia
PeTina Titi, объркала си таговете, но успях да видя снимките. Явно механизмът се е набил и деформирал , по-скоро няма да го накараш да работи отново.
Моят начин за такива случаи е с шило или шишче  - забивам в тръбичката, тя се откача от гърлото и пропада в шишето.  Отваря се дупка, от която парфюма може да се прелее или изтегли със спринцовка.

# 714
Да, както е писала Karen, тръбичката изглежда набита навътре и едва ли ще се оправи. Това са вариантите - разпробиване и изсипване в шише с пулверизатор, или отваряне на металната част с клещи, и пак пресипване, за да се ползва.
Все пак сложи отгоре изпадналата част и напомпай няколко пъти, може и да тръгне, и от раздвижването да се освободи, за да се движи гладко, макар и малко вероятно.

# 715
Както сме в темата за Герлен... Simple Smile
Някой има ли личен опит с двете розови версии на марката:
Mon Guerlain Bloom of Rose и Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum ?        Как са като трайност, изразителност?
Привет, за мен са малко извън категоричната серия Mon Guerlain, аз лично като почитател не открих герленската сладка, суха ванилия и лавандула. По- летни и ефирни са, при мен има и цитрус и една въздушност. Лавандулата е назад, но я има. Роза, може би повлияна от разни розови чудовища, самостоятелна не усещам. Но има букетна свежест, някак по цитрусова за мен, не сладко розова. Зад тях си е леката лавандула, мисля през целия драй даун. Но по нежна и срамежлива. Ако другите са ви прекалени, ще се влюбите. Ако търсите разновидност на  Mon Guerlain с изнесена напред лавандула, но различно звучене,  като момичета преди- препоръчвам флоралния. Да уточня  Mon Guerlain и фланкърите съм тествала и имам само edp-та.
Красив аромат, но за мен не е заместител/ подобие на Мon edp, а по- нежна, свежа, несладка линия. Дано не Ви обърках допълнително Simple Smile Всеки възприема различно и аз имам детски сантимент към лавандула и търся с нос по многоо Simple Smile

# 716
BrightT, чудесно изчерпателна сте! Като казвате "флоралния" , имате предвид Герлен... Ще видя по-горе. Simple Smile Благодаря Ви!

# 717
BrightT, чудесно изчерпателна сте! Като казвате "флоралния" , имате предвид Герлен... Ще видя по-горе. Simple Smile Благодаря Ви!
Привет да, https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Mon-Guerlain-Florale-48099.html.
Аз не съм специалист с обиграно носле, но дано помогна и не внеса объркване.
Пристрастно / като за 2 шишета Simple Smile / влюбена съм в първообраза, да си кажа. Други пък, в някои от фланкърите.
Аз съм убедена, че не само физическия аромат, а и емоциите ни водят към определени аромати. В темите има момичета, които наистина познават изключително широк спектър парфюми и описват божествено. С години съм им благодарна и ги чета! Доста прелестни слепи покупки имам благодарение на четене Heart, но без тест, винаги го има риска..боже, какво купих Simple Smile , та да..теста, даже няколко теста- винаги е най-сигурно, но понякога няма възможност човек да тества. Стискам палци да си изберете точния за Вас Simple Smile

# 718
Здравейте, приключих наскоро Versus Versace, реших че искам пак да си го купя  но не го намирам никъде, може би е спрян. Ще съм благодарна  ако ми препоръчате нещо подобно на него.

# 719
Здравейте! Отдавна ви чета, но за първи път пиша Simple Smile Какво мислите за Alien Goddess Intense - струва ли си според вас? По принцип харесвам Alien, но изобщо не ми харесва Alien Goddess и мисля, че няма много общо с оригинала.

Общи условия

Активация на акаунт