Лидл 166 - августовска жежка

• 77 983
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Във вашите филиали има ли от тъмния шоколад с цели лешници по 1,79?
Сутринта имаше при нас (Сф. Княжево).

# 121
Оглеждайте го хубаво босилека преди да го купите. Аз си взех още края на април с купон при предишната промоция и моят се оказа заразен с нещо, което наричат leaf miners (в последствие се информирах Rolling Eyes)
Появяват се едни гадни криволичещи линии по листата.
Никога досега не ми се беше случвало, а всяка година си купувам и го пресаждам.

Иначе е чудесен и много се разлисти, но доста листа трябваше да изхвърля, а и си е неприятно на вид.
И сега продължават да се появяват от време на време и се налага да оглеждам всяко листо преди да си набера.

# 122
  • София
Имах скреч карта за 1 ст. крекери и пак за 1 ст. стафиди в шоколад. Намерих ги в магазина и ги активирах. Какво ми беше учудването обаче, когато на касата ми направиха 1 лв отстъпка за стафидите от 2.69, а за крекерите - 50 %, т.е. платих 75 ст. Не ми е за стотинките, а за измамата. Скреч картите вече изчезнаха като употребени и не мога да докажа нищо. Следващия път обаче ще направя скрийн шот. 😠

# 123
Джули, може би не си прочела условията на купона.
Стафидите са минус 1 лв отстъпка, а не 1 стотинка. Струват 1.69.
Крекерите са големи - 300 грама, те са минус 50%, 0.79 ст по спомени с отстъпката. За 1 ст абсурд да ги пуснат..
Доказателство имате в “Съобщения”, “История на покупка”, влизате в покупката, там пише какво сте активирала и какво не.

# 124
В дигиталната бележка трябва да пише какви купони са използвани

# 125
Всичко е точно, така си бяха купоните. Единият беше -50%, а другият беше за отстъпка 1 лев, тоест с намалението излизат точно 0,75 лв за крекерите и 1,69 лв за стафидите. Не са били по 1 стотинка.

# 126
  • София
Сигурна съм особено за крекерите, защото не бих ги взела по принцип, но за 1 ст защо не. Иначе изобщо нямаше да им обърна внимание. И друг път съм имала скреч карти за 1 ст., не е нещо ново. Здраве да е. В история пише точно това, което и на касата отчетоха, да.

# 127
Никой не ми отговори дали стафидите са хубави, затова ще се въздържа, за да си спестя малко калории. Grinning
Подарявам купончето, ако някой го иска.
Скрит текст:

Стафиди в млечен шоколад 200гр.
Предишна цена: 2,69 лв
Нова цена: 1,69 лв
Макс. 1 опаковка
Код 24796
Валиден до 11/08/2022

# 128
  • София
Купих самун днес. Много вкусен!
Попитах една служителка нещо, тя ми каза, че не говори добре бълЬгарски. Simple Smile   Беше украинка.

# 129
  • Бургас
И аз взех стафиди,харесаха ми.

Гледам че има омекотител 1,5л за 3,49 лв на ,dossey, нещо подобно беше. Дали е хубав?

# 130
  • Sofia
Никой не ми отговори дали стафидите са хубави, затова ще се въздържа, за да си спестя малко калории. Grinning
Подарявам купончето, ако някой го иска.
Скрит текст:

Стафиди в млечен шоколад 200гр.
Предишна цена: 2,69 лв
Нова цена: 1,69 лв
Макс. 1 опаковка
Код 24796
Валиден до 11/08/2022
Защо не си ги вземеш, да прибваш... Хубави са, ама е и  е въпрос на вкус.

# 131
  • СОФИЯ
Днес купих босилек в саксия. В този магазин всички подправки си бяха в саксия. Не е ню ню малка, както при предишните пускания е. Идеален е след като го полях.

# 132
Досега бях виждала да зареждат неща от новата седмица в неделя привечер, ама такова чудо не е било. Преди 2 часа бях в Лидл на Раковска (между пл. Славейков и Френската гимназия) и ако не всичко, то почти всичко от идната седмица като хранителни продукти беше отдавна заредено по стелажите (в смисъл, че в неделя съм виждала служители да се щъкат, да дозареждат, да разместват неща, а днес към 16:00 всичко си беше подредено по конец). После що нещата свършвали бързо...

# 133
  • София
Сигурна съм особено за крекерите, защото не бих ги взела по принцип, но за 1 ст защо не. Иначе изобщо нямаше да им обърна внимание. И друг път съм имала скреч карти за 1 ст., не е нещо ново. Здраве да е. В история пише точно това, което и на касата отчетоха, да.
Подаръците от скреч картите са само за продукти до към 50-60 ст. Ако продуктът е на по-голяма цена,, то задължително е само някаква отстъпка. И аз купих крекери и стафиди и съм сигурна в купоните - 50%  и минус 1 лев.

alllllimei, стафидите са много хубави, само да обичаш сладко. Simple Smile Фин млечен шоколад и хубави сладки стафиди. Wink

Днес и аз купих един босилек в саксия. Много кичест и голям. Няма петна по листата.

# 134
Ето за крекерите. Вероятно си се объркала просто.

Общи условия

Активация на акаунт