Лидл 166 - августовска жежка

• 77 948
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 105
  • На изток от Ада
Бърз въпрос,  как е това за подстригване на кучета ?  От др. седмица. Сякаш съм чела ,че е хубав. Машинка ли е?

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 16:48 от nasito8988

# 106
Вратът днес ...немски. Пф
Аз взех от К. Маринования на пържолки готови за 10лв кг, по си заслужава..сочен, вкусен. Пак немски. Българският също беше добър преди 4 дни.
Избягвам да купувам цяло парче..не знаеш дали нещо може да  излезе от него...в буквалния смисъл.
Да се похваля с къдрава салата (3х)като чисто нова за 30ст..лидл нещо се объркаха и сложиха -70% на почти пресен продукт...
Взех си и боровинки на 4лв 400гр полски, хубавки. Сега отивам пак за Борш. 800гр в консерва 3.30 , абе доволно количество като за продукт с месо на тази цена.. наяждаш се 2 пъти Simple Smile състава се преглъща.. . Само една гума Гуар има, модифицирано нишисте.. няма Е-та, няма фруктози, няма оцветители или подобрители, няма хидрогенни мазнини, освен някакъв растителен белтък..

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 17:02 от Didity02

# 107
  • СОФИЯ
Босилек в саксия от скреча за първи път не е в саксия Grinning

# 108
Някой опитвал ли е шоколадовите стафиди от купона?
Хубави ли са, че се чудя дали да се поддам на изкушението... Blush

# 109
Босилек в саксия от скреча за първи път не е в саксия Grinning

Има два вида босилек в асортимента. Трябва да сравните кода на артикула с кода в магазина. Има в саксия, има и само в найлон.

# 110
  • СОФИЯ
Утре може да видя в друг магазин. Цената еднаква ли е и за двата вида? Това гледах днес. Имам саксия, но нямам пръст и не взех.

# 111
Утре може да видя в друг магазин. Цената еднаква ли е и за двата вида? Това гледах днес. Имам саксия, но нямам пръст и не взех.

Различен етикет имаха, но с еднаква цена. В саксиите бяха доста оклюмали. В найлоните бяха по-свежи и ароматни. Не знам дали имат практика поне с малко вода да ги пръскат отгоре.
 Аз щях да взема, но се бях натоварила много и оставих за друго ходене.
Питай по-добре, че напоследък на етикети не вярвам, а на касата винаги излиза друга цена. И ме изкарват сляпа... Нещо вече ми е напрегнато да пазарувам в Лидл, не знам за вас..

# 112
Днес взех от босилека в найлон, нямаше налични в саксия. Купона важи и за двата вида.

Още свободни купони:
Скрит текст:

# 113
  • Варна
Да похваля Лидл. Преди 1.5 мес. върнах сешоар за рекламация, днес ми връчиха новичък, явно старият не подлежи на ремонт.

# 114
  • Sofia
Не знам на кой босилек казвате "в найлон", аз взех този с купона, той е в мини саксийче.
Не съм си в Сф, но като се прибера, срязвам саксийчето и го бодвам в саксия.

# 115
Да дам отзив за спортните обувки от този четвъртък. Днес ги видях, дори си купих. Изглеждат прилично, цената е добра, дано издържат повече от обувките на Лидл, които съм купувала до сега. Мерих на място и добре, че го направих. Умалени са. Взех един номер по-голям от тези, които нося. Моят номер ми опираше доста на пръстите. Ако някой няма време да мери, да го има предвид.

# 116
Да, добре е да се мери. Аз от удобните сандали пък взех номер 38, а иначе щях да взема 40 или 39...🙂 Продължават да са супер удобни.

# 117
  • софия
Да не остана по-назад и аз взех босилек в найлон. Боднах го в саксийка. Без пари е за левче и малко.
Имаше и намалено -50% сирене краве и биволско РС. Кг излиза 10 лв. Взех, че ми е много слаб ангелът като видя такова намаление.

# 118
Във вашите филиали има ли от тъмния шоколад с цели лешници по 1,79? Като този, който беше от лентата в Лидл плюс миналия месец, само че черен? В наше село изчезна от седмица, а ми е много любим.

# 119
Във вашите филиали има ли от тъмния шоколад с цели лешници по 1,79? Като този, който беше от лентата в Лидл плюс миналия месец, само че черен? В наше село изчезна от седмица, а ми е много любим.
Имаше днес някоя и друга бройка от него,обаче от този който беше от лентата миналия месец беше пълно
И Подарявам
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 23:15 от lenak

Общи условия

Активация на акаунт