Лидл 166 - августовска жежка

• 77 947
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 90
Съжалявам, но ви го пускам малко да се посмеете Joy
Скрит текст:
JoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 91
Отзив за плодовете замразени за смути от брошурата? 450гр 2.99лв как ви се струват

# 92
В сезона на рога на изобилието от пресни плодове ми се струва подигравка. Но всеки може да си определя как да си харчи парите.

# 93
И това го има. Ами замразените 750гр боровинки,малини и къпини за 5.50лв бяха на добра цена и 15 пакета заминаха от фризера им (аз взех 2 страхотен избор), за това питам. Иначе за смути в състава влиза и спанак и някои плодове дето не са стандартни. А ягодите в единия вариант са половината близо от състава. А са вече към 7лв май.
Anyway купончета за раздаване.

И още:
Сладко люти чушки -35%
Протеинова извара -20%
Стафиди шоколадови 1лв отстъпка (отново)
И други от седмицата

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 20:59 от Didity02

# 94
  • Велико Търново
Съвсем нормално е локумени вафли да мухлясат. Нали съм търговец на захарни изделия, или поне бях до преди да стана майка и отчаяна съпруга (така си се наричам саркастично), локумени вафли хващат мухал за норматив!
Дори не съм гледала новата брошура, само ви прочетох, но вече нямам особено желание да гледам еднакви картинки с различни цифри.

# 95
За любители на бира и чифт, подарявам го, както и другите седмични

# 96
Вратът днес ...немски. Пф

# 97
Преди време имаше страхотен немски врат без кост, от Ф. По-хубав до момента не съм купувала.

# 98
Какво не му е наред на свинския врат, мисля довечера да ходя, че имам поръчка. В интерес на истината избягвам месо от Лидл

# 99
  • Пловдив
Сиренето Фета е наистина твърдо и хубаво. Стана страхотна салата с него. Взех втора опаковка.
Стафидите от купона, плодове за смути и даже още ще ида да взема.
Динята е сладка, поне при нас.

# 100
Здравейте момичета и момчета! Хубава ли е изварата в Лидл? Искам да купя за бебето.

# 101
  • Перник
Някой може ли да сподели отзиви за рендето, което ще е 10 лв от следващата брошура? Simple Smile Удобно ли е, лесно ли се ползва, има ли смисъл от него?

Имам го, но в по-приятен цвят - ярко зелено е моето, лайм е модерно да се казва Stuck Out Tongue Winking Eye

Има смисъл, но не е жизнено необходимо. Аз го ползвам да режа на равни шайби тиквички и картофи за огретен. С ножа ми е по-бавно. Приставката, която е като класическо ренде ползвам за кори на цитруси, т.е. 4-5 пъти в годината.

# 102
  • Sofia
Здравейте момичета и момчета! Хубава ли е изварата в Лидл? Искам да купя за бебето.
Ползвала съм 9% маслената и аналогичната с по-малък % - харесват ми. Обезмаслената (или ниско маслена ли беше) не съм купувала.

# 103
Някой може ли да сподели отзиви за рендето, което ще е 10 лв от следващата брошура? Simple Smile Удобно ли е, лесно ли се ползва, има ли смисъл от него?
Имам подобно, пак от Лидл, моето се слага отгоре на едно като кутия и нарязаното пада в нея, иначе изглежда същото
Поне за мен е удобно, ако и да не го ползвам често. Взех си го основно за зеле и за това най-много посягам към него. Много бързо става, слагам го върху голяма купа че режа по много наведнъж а неговата си кутия се напълва бързо. Супер е за това, само трябва да се внимава с пръстчетата, че голям резен зеле няма как с протектора да се захваща.
Това с напречните ножчета дето е уж за жулиени, нещо не е доизчислено и не ги прерязва хубаво, поне аз не съм впечатлена хич. Иначе гледах съвети за такъв тип ренде, точно с тая приставка да редуваш посоките със завъртане на 90 градуса и ставало на кубчета за таратор... ами не, не и с това ренде.
Ако често режеш неща на филийки, ще ти е голям помощник наистина, особено ако търсиш тънки и равни като за чипс. А и за тях наистина е скоростна работата, защото имам в комплекта предпазен държач и не се налага да внимавам. На тези снимки на сайта обаче не виждам такъв, дано да има.
Тези за обикновено настъргване не ги използвам, не ми е удобна мандолината за такова нещо ами си ползвам нормално старомодно ренде, та за тях не мога да дам отзив. Но пък ако ти трябва да настържеш на ситно там голямо количество, все си представям че върху по-голямо ренде по-лесно ще става, това е мъничка приставка.
Та така де, като всяко нещо в кухнята - за някои е безполезно, а за други е незаменимо, според това на теб какво и дали ти трябва.
Ако е само рендето без тая кутия като моето (то моето май беше и няколко лева повече, та може и заради нея да е било), не заема и много място в шкафа. Според мен за 10лв си струва да се пробва, то вече какво ли може да си купи човек с 10 лева...

# 104
  • София
Вратът днес ...немски. Пф
Е и?
Горките германци как ли са живи като ядат немско месо...
Изварата в кутия като за майонеза се хареса на внучката ми при захранването. Лапаше с л жицата и се радваше.

Общи условия

Активация на акаунт