Лидл 166 - августовска жежка

• 77 941
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, някой мяркал ли е някъде в София да са останали чушкопеци от тези по 40 лева ?

Преди 2 ч. имаше на Сточна гара . може би 10тина бройки. Но чушкопека е троен, за мене не е удобен.

# 76
Харесах си замразените зеленчуци 1кг 4.50лв от Понеделник и си викам..хмм..я да отворя пак брошурата, знаеш ги лидълци през 30 секунди я цена променена, я продукт изчезнал.. мдаа..жълт етикет лепнат с извинения че няма да го има арргггг Rage Weary
Пуричките XXL и те го отнесоха..

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 15:02 от Didity02

# 77
Момичета, някой мяркал ли е някъде в София да са останали чушкопеци от тези по 40 лева ?

Преди 2 ч. имаше на Сточна гара . може би 10тина бройки. Но чушкопека е троен, за мене не е удобен.
Много благодаря !
Дано оцелее някой до довечера.
Голям майтап беше в този на Черни връх,  някакви наши по 27 лева, гледам и немея, хем грозен, хем тежък .
Реших, че полудявам .

# 78
Таис, всички чушкопеци са тежки и грозни 😀. Но вършат добра работа. И всички са български, защото ние сме невероятни фенове на печените чушки и още по Татово време се усетиха, че не всеки има двор на село с огнище с тенекия. И доста години бяха дефицитни.
Между другото през 80-те един познат беше влачил чушкопек до ГДР за подарък.
Имам си единичен, черен, грозен и тежък, върши си работата. Тройният май само за патладжани става.

# 79
Мм ще ходи довечера, ако не намери, едва ли ще свършат тези грозници на Ч. Връх 😀.
Имаше отворен един, много странно ми се видя вътре.
Ще си призная, че досега съм виждала такъв уред само на снимка.
Недоволна, добре че сподели, имах някакви очаквания за чудодейна вещ с перфектни резултати.

# 80
Е защо за нищо да не става тройният чушкопек? Става не само за чушки, но и за патлаждан. Сега някой, ако го мързи да обърне три чушки еднократно е друг въпрос. За справка имам и двата вида, предпочитам тройният, много по-бързо става с него.

# 81
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Искам да попитам дали някоя от вас е видяла спортните обувки от днес. Говоря за дамските, на картинката са доста прилични, но дали и в действителност???

# 82
Здравейте, момичета! Искам да попитам дали някоя от вас е видяла спортните обувки от днес. Говоря за дамските, на картинката са доста прилични, но дали и в действителност???

По принцип Лидл не продават евтини ментета като китайските онлайн магазини и най-вероятно са обувки с добро съотношение цена/качество. изглеждат добре на снимка, но трябва да се пипнат за да се усети материалът все пак. И най-важното - изобщо не може да се каже без проба дали пасват на вашето стъпало, дали имат достатъчно опора (да не се криви глезенът), дали и колко омекотяват, дали се вмирисват и т.н.  Трябва да се пробва. Но изглеждат много приятно.

И сега аз с един въпрос - днес ММ като беше на пазар си купи някакви шорти/бермуди. Харесали му, че били от много тънка материя и джобовете били с цип да не му изпадат телефон или ключове, както става със старите домашни такива. Премери ги и ми ги даде за пране и аз ги изпрах без да махна етикета. Като ги извадих етикет нямаше - беше останала само найлоновата корда, на която е бил етикетът. И което е странното, в пералнята нямаше нито цял (смачкан и надъвкан) етикет, нито топченца хартия (ако сте прали носни кърпички например). Нямаше НИЩО, идеално чиста пералня. Та знаете ли дали Лидл не използва някакви еко разградими етикети и въпросният етикет се е разтворил напълно при прането? Нямам друго обяснение (гледах и филтъра).

# 83
Вероятно етикета се е скъсал и паднал на друго място, а не в пералнята. Не са им магически етикетите все още Simple Smile
За мен нищо от новата брошура.

# 84
  • Перник

Една дама пробваше сутринта точно черните. Не съм ги гледала подробно, защото не ме вълнуват, но на бърз поглед изглеждаха добре. Наистина, за да се прецени трябва да се пипнат и обуят.

# 85
  • Пловдив
Благодаря ти много за отговора! Напълно си права, око да види ръка да пипне!! Но исках и друго мнение, дали да ходя да ги пробвам!!! Но ще мина да ги видя. Искам ги за да ходя на народни танци с тях.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 16:54 от Icho_68

# 86

[/quote

И сега аз с един въпрос - днес ММ като беше на пазар си купи някакви шорти/бермуди. Харесали му, че били от много тънка материя и джобовете били с цип да не му изпадат телефон или ключове, както става със старите домашни такива. Премери ги и ми ги даде за пране и аз ги изпрах без да махна етикета. Като ги извадих етикет нямаше - беше останала само найлоновата корда, на която е бил етикетът. И което е странното, в пералнята нямаше нито цял (смачкан и надъвкан) етикет, нито топченца хартия (ако сте прали носни кърпички например). Нямаше НИЩО, идеално чиста пералня. Та знаете ли дали Лидл не използва някакви еко разградими етикети и въпросният етикет се е разтворил напълно при прането? Нямам друго обяснение (гледах и филтъра).
Някакви нови са им етикетите явно. Същото ми се случи преди месец. Прах мъжките бански. Но след тях прах хавлии и върху хавлиите имаше тук-таме, но на не повече от 3-4 места по едно миниатюрно късче.

Набързо отскочих днес за сладолед, че беше свършил и си взех от трите вида клин. Имам подобен, но до коляното от предишно пускане, много съм доволна. Съхне за нула време, все едно си без клин. Зная, че са за спорт, аз си ги нося всъщи и на вилата, по почивки.
Утре ще отскоча да видя и маратонките, че клиновете ги взех пътьом, докато бързах да не се размрази сладоледа.

# 87
Някой може ли да сподели отзиви за рендето, което ще е 10 лв от следващата брошура? Simple Smile Удобно ли е, лесно ли се ползва, има ли смисъл от него?

# 88
Аз не харесвам рендето. Добре като замисъл, но на практика не ми допада изобщо...
Каква е актуалната цена на изварата 4,2%? Тази, която беше някъде около 275 гр (по спомен)?

# 89
  • Sofia
Някой може ли да сподели отзиви за рендето, което ще е 10 лв от следващата брошура? Simple Smile Удобно ли е, лесно ли се ползва, има ли смисъл от него?
На мен пък ми вършеше работа - удобно ми беше, харесва ми, че се прибират частите.  И все си е 10лв...
Но пък си взех и други рендета (със степени на дебелина на шайбите и друго за жилиени/клечици - каквито са ми важни)  след него и го неглижирам...

Общи условия

Активация на акаунт