Лидл 166 - августовска жежка

• 76 995
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 60
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Абсолютен сбирщайн е новата брошура, да изчистим склада от стока.
Лютеницата голям буркан на Фрешона я купих на 4.49лв., сега гледам и лепнали етикет, че другата седмица ще е на промоция от 4.79лв. на 3.79лв, е как става тоя номер!? Вчера специално я гледах и цената си беше 4.49лв., някакси от другата седмица ще е намалят от 4.79, откъде, как?

# 61
  • Sofia
За да е по впечатляващо намалението. Wink 
Не знам от къде и как... от начало на растежа на цените си спестявам чуденки по темата... ако ме устройва цената купувам и толкова.

# 62
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Да, аз също купувам, но продължавам да им се дразня на тези евтини номера и всеки път, когато мога ще ги изобличавам.
Сериозно се замислям да мина изцяло към Ф., те поне са българска верига и досега такива номера при тях не съм хващала.

# 63
Да, аз също купувам, но продължавам да им се дразня на тези евтини номера и всеки път, когато мога ще ги изобличавам.
Сериозно се замислям да мина изцяло към Ф., те поне са българска верига и досега такива номера при тях не съм хващала.

И там е същото. Цените направо си ги измислят. Цветоулавящи кърпи намалени от 16 лева на 8 ( за 2 бр -). Ама чакай малко кога цветоулавящите кърпи са стрували 16 лева, че да ми ги намаляш на 8. Те и 8 не струват ама айде.

# 64
Кайсиите са хубави. Вчера взех малко за проба.

# 65
  • Бургас
И аз вчера взех кайсии - хубави са и сладки, но имат едни твърди неща в тях, като жили, които не са много приятни.

# 66
  • Перник
Сутринта ходих да видя спортните парцалки, основно късите панталони - не ми харесаха особено и не взех нито дамски, нито мъжки.
Морена, в сладкото от люти чушки има ли чушки? Че последния път като го гледах беше предимно от семки.

Нищо впечатляващо няма за мен в новата брошура.

# 67
Да се не чудите защо локумените вафли са с купон Grinning
Не купувайте от ягодовите или поне ги поглеждайте преди това,че са лекинко мухлясали и миришат ужасно...
В срок са...

Скрит текст:

# 68
Знаех си аз, че има нещо гнило в този купон.
Миналата седмица на редовна цена бях купила 1 оп - 0.99 ст беше цената.
Тази седмица 0.89 е редовната цена? И ми стана странно...

# 69
подарявам

# 70
  • Sofia
Пу за мен, ако... Simple Smile
Днес го гледах - хубав, ама 3лв....

Сватла, не ми направило впечатление да са много смемките и си има чушки.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 13:29 от Morena

# 71
  • София
Скрит текст:
Пу за мен, ако... Simple Smile
Днес го гледах - хубав, ама 3лв....
Всички имаме такъв купон. Появи се вчера. Провери и в твоя профил.

А на цената и аз се учудих. Съвсем наскоро купих за 1,50 лв. Редовната цена да е била 2 лв.

# 72
  • Sofia
Мерси, Таня... така е като го забравям това приложение...

# 73
Момичета, някой мяркал ли е някъде в София да са останали чушкопеци от тези по 40 лева ?

# 74
За сладкото от цитруси, което коментирахме в предната тема. Взех от червен портокал и днес го пробвах. Не ми хареса. Не е сладко, а е мармалад. Корите са на по-твърди парчета и нагарчат. Все пак ще разнообразим с него, става за ядене.

Общи условия

Активация на акаунт