Лидл 166 - августовска жежка

• 77 382
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 750
  • Стара Загора
Вчера при нас на различни редове имаше от парочистачките 2 в 1, с различни кодове, едните на цена 89,90лв., а другите на цена 109,90лв. Днес пак имаше на две различни места, с различни кодове, но цените бяха еднакви.
Скрит текст:

# 751
Днес отидох за заквасена сметана, свинско и авокадо и нямаше нито едно от трите неща. Авокадото на промоция дори нямаше нито място, нито етикет. Иначе имаше авокадо единични бройки и био.

# 752
На Пещерско шосе днес имаше от заквасената сметана 12%, но нямаше никакво свинско контрафиле, а вчера беше пълно...😬🙄
Моля, ако чете някой от работещите в Лидъл, на каква цена са книгите с код 21? На скенера за проверка на цена не излиза цената, а не ми се пита на касите и после да връщам книгите, ако не ме устройва цената...

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 01:27 от dolce miele

# 753
На Пещерско шосе днес имаше от заквасената сметана 12%, но нямаше никакво свински контрафиле, а вчера беше пълно...😬🙄
Моля, ако чете някой от работещите в Лидъл, на каква цена са книгите с код 21? На скенера за проверка на цена не излиза цената, а не ми се пита на касите и после да връщам книгите, ако не ме устройва цената...

Мисля че бяха 8,50 или 8,90 нещо такова. И на мен и излизаше на скенера, а точно този номер го нямаше в списъка. Но съм купувала книги преди месец.

# 754
На Пещерско шосе днес имаше от заквасената сметана 12%, но нямаше никакво свински контрафиле, а вчера беше пълно...😬🙄
Ще изоставям май филиала на бул.България. До преди няколко месеца винаги всичко имаше, а напоследък нищо никога няма.

# 755
Кое краве сирене си заслужава да се купи:  на РС с. Ведраре или РС БДС?
 И двете са 800 гр.  за 11лв и нещо.
Има едно на Пилос 600 гр. за 7лв.
Кое е най-доброто?

# 756
Аз харесвам продуктите на Ведраре.
Ще заредя днес със сирене хладилника.

# 757
  • София
Кое краве сирене си заслужава да се купи:  на РС с. Ведраре или РС БДС?
 И двете са 800 гр.  за 11лв и нещо.
Кое е най-доброто?
Най-доброто е с най-дълъг период на зреене. Сега има 800гр. в кутия, зряло 60 дни, на Ведраре, което е на цената на 800 гр. зряло 45 дни БДС.  По БДС 45 дни е минималният срок на зреене за сирене.
А наскоро имаше смес биволско/краве, зряло 60 дни, Вердаре, на по-ниска цена.

# 758
Кое краве сирене си заслужава да се купи:  на РС с. Ведраре или РС БДС?
 И двете са 800 гр.  за 11лв и нещо.
Кое е най-доброто?
Най-доброто е с най-дълъг период на зреене. Сега има 800гр. в кутия, зряло 60 дни, на Ведраре, което е на цената на 800 гр. зряло 45 дни БДС.  По БДС 45 дни е минималният срок на зреене за сирене.
А наскоро имаше смес биволско/краве, зряло 60 дни, Вердаре, на по-ниска цена.
Благодаря, отивам да купувам на Ведраре.
И да питам за меда. От кой регион е по-хубав, коментирали сме в темата, ама съм забравила?
Сега има от Сливенския, Разградски и Старозагорски район.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 11:11 от monii

# 759
Имам питане към съфорумките от Русе - в някой Лидъл да сте забелязали етажерка за обувки? Не помня кога ги пускаха, но сега ми трябва. Ако в друг магазин мога да намеря такава съм отворена за идеи.
Търся тази с металните тръби, разтегателната.

# 760
Здравейте,момичета.

Виждали ли сте тези дни в софийските магазини/евентуално Младост/ детски АКВА ОБУВКИ ?
Звънях по телефона да питам за наличности,но ми искаха продуктов код, който аз не зная.
Също ли казаха,че са ги пускали в морските им магазини и без продуктов код не можели да ми направят проверка...
Ако не в Лидъл, другаде да сте виждали аква обувки, напр. Кауфланд?

Мерси предварително.

# 761
Декатлон, ето произволно търсене от гугъл - https://www.decathlon.bg/p/123028-87077_detski-akva-obuvki-100-sini.html

# 762
И в Дайхман по принцип има акваобувки.

# 763
В Декатлон не намерихме каквото ни трябва. Вчера бяхме....

# 764
Акваобувки имаше вчера в Лидл, но в Пловдив, във филиала на бул. България.

Общи условия

Активация на акаунт