Лидл 166 - августовска жежка

• 77 350
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 870
Днес ходих до съседния град и минах през Lidl,  учудващо имаше сладолед ванилия- 1,34 и овесените бисквити-1.14, купих си по 3бр. Пил.дробчета нямаше.
Някои ако иска от купоните да пише.

# 871
Отбелязахме ли новата цена на хартията в кутия? 2.50 лв ..

# 872
Аз я отбелязах - вече се оляха да му се не види ( навсякъде  тръбят ,че от 2 месеца има застой на цените на суровините , само тука всичко поскъпва от ден на ден ).
Някой да знае дали скоро са ги пускали тези чанти и ако да,дали има шанс да ги има някъде останали?

# 873
Аз купих такава в началото на юли. Не съм.виждслс.при нас след това

# 874
  • София
Имаше преди време такива куфари. И в Кауфланд ги имаше, погледнах ги, но не ни трябват. Но скоро не съм ги виждала.
А малини имаше ли по вашите магазини? Вчера в 2 Лидъла липсваха. Бях около Лъвов мост и си взех от пазара, че ми се хапваха. Но бих предпочела опакованите от Лидл.

# 875
Момичета, точно вчера ми се развали фритюрникът. Виждам, че в новата брошура ще има малък.... Едно време нямаше много положителни коментари. Дали се е променило мнението и има ли доволни?
Благодаря предварително и се извинявам, ако има писано назад (макар че не видях Simple Smile )

# 876
При нас малини нямаше.Нито в четвъртък,нито вчера😢не,че не го очаквах. Нямаше и на редовна цена,дори етикет липсваше
Подарявам ,,избрани за мен купони" (до днес)
Скрит текст:
И за другата седмица+-2лв. при покупка над 20лв.(изтичащ утре-даден) (купонът за луканката е даден)
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 авг 2022, 23:54 от lenak

# 877
При нас имаше машини. Взех, че нямах време да ходя до пазара.

# 878
В нашия филиал в Пловдив проверявах за малини два дни, но нямаше. Липсваше дори етикет.

# 879
Има малини при нас, но бяха четири опаковки на рафта, три от които понамачкани и пуснали сок. Четвъртата я взех и си ги намачках вкъщи Satisfied станаха сосче към една френска тортичка пак от там (извадих я от фризера и си я изядохме така замръзнала като сладолед, много добре дойде в жегата). Днес ще мариновам пиле за шишчета барбекю, чудих се с какво сосче да ги полея, може би азиатско. Въобще, като пазарувам от Л все ме тегли към международната кухня, докато в другите супери минавам покрай чуждестранни храни и хич не ми гъделичкат интереса, не знам защо.

# 880
В голяма чуденка съм от два дни, та затова реших да се допитам до Вас.
Купихме 3 кутии сирене "Terra", преди около месец може би.
Първата която отворихме беше с хубави бучки, вкусно, стържеше се без проблем..... затова на другия ден отидохме и взехме още 2 с идеята, че сиренето е добро. Е, да ама не - втората кутия, която отворихме беше с трошливо сирене с доста шупли в него, както и да е, на вкус не беше зле, изядохме го. Но третата кутия, о третата кутия е някакъв отврат. Сиренето смърди, смърди много, много неприятно на блато и п@ъдня. И се чудя дали е така както е отворено да не го върна. Не им искам парите, дори не помня цената му. Но подобно сирене не трябва да бъде допуснато в мрежата....
Та Вие какво бихте направили, да си го изхвърля мирно и тихо в кофата или да им го връщам 🤔

# 881
  • Велико Търново
Обади им се и им пиши имейл. Ако се оплачеш в магазина, няма да има особен ефект, но ако сигнала ти стигне до някой на място в отдела по снабдяване би било по-възможно да вземат адекватни мерки. Отдел обслужване на клиенти е само посредник за такива проблеми. В магазина, персонала не е дори и с тази функция, а само да излага и продава. Най-много да им осмърдиш склада/офиса и да не последва нищо.

# 882
  • Sofia
В голяма чуденка съм от два дни, та затова реших да се допитам до Вас.
Купихме 3 кутии сирене "Terra", преди около месец може би.
Първата която отворихме беше с хубави бучки, вкусно, стържеше се без проблем..... затова на другия ден отидохме и взехме още 2 с идеята, че сиренето е добро. Е, да ама не - втората кутия, която отворихме беше с трошливо сирене с доста шупли в него, както и да е, на вкус не беше зле, изядохме го. Но третата кутия, о третата кутия е някакъв отврат. Сиренето смърди, смърди много, много неприятно на блато и п@ъдня. И се чудя дали е така както е отворено да не го върна. Не им искам парите, дори не помня цената му. Но подобно сирене не трябва да бъде допуснато в мрежата....
Та Вие какво бихте направили, да си го изхвърля мирно и тихо в кофата или да им го връщам 🤔
На мен след месец не би ми минало през ума да връщам или рекламирам храна. Бих допуснала, че след толкова време, ще има промяна в качеството (визирам третата кутия).

# 883
Ако го е съхранявала правилно и е в срок, не би трябвало да има промяна във вкуса. Все пак го е купила преди месец.
Бих постъпила като skk007.

# 884
Някой да е засичал днес бирите Pilsner Urquel 6br -8,99?

Общи условия

Активация на акаунт