Лидл 166 - августовска жежка

• 77 335
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 900
Бих препоръчала ето този, отново с компактни размери, но с по-голям капацитет и мощност, плюс е съда за мазнина, че е от неръждавейка и се изважда да се мие.

# 901
  • На изток от Ада
Кажете, че уреда за омлети върши добра работа, че днес се сдобих импулсивно с такъв за 15 лв. Нещо друго може ли да се приготвя в него?
да добър е, различни видове може, аз със сирене правих

# 902
Кажете, че уреда за омлети върши добра работа, че днес се сдобих импулсивно с такъв за 15 лв. Нещо друго може ли да се приготвя в него?
Може кексчета, палачинки, поширани яйца, сигурно и друго но в момента не се сещам.

# 903
Може кексчета, палачинки, поширани яйца, сигурно и друго но в момента не се сещам.
Аз от тази серия взех този за понички и децата са много доволни. за омлета не ми идва на ума освен за това, за какво друго може да се ползва.  Иначе искам да взема от същата серия този за bubble гофрети, ако някой мерне Simple Smile.

И ние сме със фритюрник като показания в линка-разглобявам го и го пускам в съдомиялната - за 5 човека е пак смогваме.

# 904
Да попитам за електрическата мелничка, дали си заслужават тези 17 лева?

# 905
Вчера купих две пакетчета чили, обаче вътре беше някаква гняс, която беше станала на топчета. Ако взимате, за всеки случай пипнете леко пакетчето. Не снимах, защото много бързах и направо ги изхвърлих в коша. От магазина в Пловдив на бул. България ги взех. Може цялата партида да е скапана или аз извадих късмет Simple Smile

# 906
Подарявам
Скрит текст:

# 907
Също разполагам със свободни купони:
Скрит текст:

# 908
Имаше ли малини някъде мин. седмица от тези в книжката? Всеки ден проверявах при нас и такъв артикул нямаше.

# 909
Вчера не видях малини, но не съм ги и търсила, може да не съм забелязала - но поне при офертните плодове и зеленчуци, които изнасят по-отпред не видях.
Друго обаче ме изненадва- вече сигурно повече от месец няма други сапуни (твърди) освен Дав, вчера не видях нито един спрей-дезодорант Сиен, за съжаление и при нас изчезна подправката за пиле и от доста време няма никаква (когато Долче забеляза, че при тях я няма, в нашия филиал имаше и стоя доста време налична, но после изчезна и при нас от тогава я няма никаква). Какво става с тези стоки и с веригата ….

# 910
  • Бургас
Имаше ли малини някъде мин. седмица от тези в книжката? Всеки ден проверявах при нас и такъв артикул нямаше.
При нас имаше когато ходих в четвъртък, но в събота - тц.

# 911
При нас малини нямаше, но имаше надпис за това, че се извиняват за причиненото неудобство от недоставяне на продукта. Wink

# 912
купих малини в събота сутринта на Ст. гара.

# 913
  • на морето
Здравейте! Търся отзиви за месомелачката. Върнах се няколко страници назад, но не открих мнения. Ако някой я има бих била благодарна да сподели дали става или да търся другаде.

# 914
  • Sofia
Миналата седмица в четвъртък взех малини (писах тогава), бяха страхотни - сладки.

Общи условия

Активация на акаунт