Лидл 166 - августовска жежка

• 77 321
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 975
Не беше със задраскан код при нас (поне доколкото видях), имаше като в малко кашонче достатъчно пликове с подправки, само че първата, тази най-отпред беше килната настрани и някак не се набиваше на очи и днес, но специално гледах този път за нея, точно до шарената сол е.

# 976
И при нас там беше, преди да изчезне.
Има ли шанс скоро да се "завърнат" замразените вишни или са трайно отлистени?🤕

# 977

Кога това? УжасТ

# 978
Заедно с гадният пастет от скандинавската седмица, бях купила  и марципанови бонбони - сладък пластилин. На касата имаше и карамелизирани ядки. Оказаха се гранясали, но в срок. Нещо не ми върви.
Аз чета етикети и състав, и нямам подобни разочарования.

# 979
Ако замразените вишни са отлистени и аз ще страдам. Тъкмо ги открих, и то благодарение на вас Simple Smile

# 980
Re_ge, при нас ги няма от няколко седмици. За последно в началото на миналата седмица бях в Лидъл и пак нямаше...нито етикет, нито празно място. И хубавият зелен боб го нямаше, и миксът с броколи, моркови и карфиол...

# 981
  • In transit
Хм...що си мисля, че тия дни ги мернах? Утре ще погледна специално при нас и ще пиша. Къри купих преди 10-тина дни, но не обърнах внимание дали е бил зачеркнат етикета, защото имаше много.

Аз пък се ядосах днес...един път ще получа свествен купон за краве масло Пилос, за 1ст и естествено никъде не открих...точно маслото от 125г липсва в три магазина. Скумрията също липсваше в два от магазините, но в нашия намерих.

# 982
  • София
Маслото на Пилос добро ли е?

Изпуснах  Президент  на по- ниска цена в Т Маркет. Sad

# 983
  • Велико Търново
Ехеее, масло за 1ст?!
Никога не съм виждала основен продукт ( така да се нарече) на такова промо.

# 984
  • София
Ехеее, масло за 1ст?!
Никога не съм виждала основен продукт ( така да се нарече) на такова промо.
А и на цена по-висока от 40-50 ст. Да не би да е било с отстъпка, а не за 1 ст.?

# 985
И аз се съмнявам да е за 1 ст. По-скоро “*1 лв отстъпка”. Най-вероятно това пише.
Пратете скрийншот, че ми стана интересно.

# 986
Ето го маслото. И аз не повярвах,ама...
Скрит текст:
На моя приятелка е купонът. Тя сканира картата си много рядко,а сега и бяха пуснали купон -2лв. при сметка над 20лв.(може и 17лв. да е било,не помни точно) и тя прави сметката,сканира,няма печеливша скреч карта и после вкъщи гледа този купон😂и тя не повярва и прати да видим. Сега и ако успее да го намери това масло преди края на седмицата ще е супер

# 987
Брей, много са дашни.
Иначе от скреч няма как да се падне с такава отстъпка. Сега видях, че има иконка с подарък. Явно е някакъв персонален купон. (Може би защото не пазарува често).
Мен от К. ми бяха изпратили купон 5% отстъпка, защото след първата игра с колелото, която имаха спрях да я маркирам). Амаа едно е 5%, друго си е масълце Joy
Въпреки че аз бях чела, че по-голямата опаковка от 250 гр била по-хубава. Това от 125 гр било като пластелин.

# 988
  • Велико Търново
Б@си случая! Много хубав купон! Скоро да пуснат и други не боклуци за по 1ст и ще е чудесно!
Аман от стафиди, бисквити, пръчици, бири и млекца с аромати в купоните... А като ми се падне нещо подобно и водена от комарджийското ми подсъзнание КУПУВАМ!...

# 989
  • In transit
И аз не повярвах...и обиколих 3 филиала...малко кьор фишек обаче ще е, ако и утре не намеря. Joy

Общи условия

Активация на акаунт