Лидл 166 - августовска жежка

• 77 324
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 960
Скрит текст:
Този дезодорант бива ли го? В сравнение с Рексона как е?

Ако искаш аромат, не става,  супер краткотраен е за съжаление.

Не търся аромат (все пак не е парфюм), а да си върши работата като дезодорант))
супер е, особено това че е без алуминий и е под 3лв. Аз издирвам синия, щото аромата ми е като на Дав Simple Smile с тях карам сигурно от 2г и няма проблем като този, когато ползвам део с алуминий от масовите.
Ползваме "Кристален дезодорант/камък" от естествен минерал алунит(стипца).
Не оставя петна по дрехите и се ползва дълго време(повече от година). Няма мирис и не се смесва с аромата на  ползваните парфюм и козметични продукти. Продават се различни видове в аптеките и дрогериите. Например такъв:
Скрит текст:

Ние също но на друг производител. Купих на двете деца за проба, понеже са адски потливи, особено синковеца и толкова им хареса., че вече трета година ползват само такива. Наистинаедно изделие  се ползва цяла година . Иначе преди това купувах всякакви безалуминиеви и на Сиен. Но не бях доволна.

# 961
  • София
Подарявам
Скрит текст:

И всички седмични купони - консерви скумрия, салам Закуска, замразени зеленчуци, козе кисело мляко, червени ябълки.

# 962
Според вас заслужава ли си този уред 200те лева цена. Трябва ми за заваряване на буркани.

# 963
Бих си взела една тенджера за тия пари. Поне и за друго ще мога да я ползвам.

# 964
Бих си взела една тенджера за тия пари. Поне и за друго ще мога да я ползвам.

Тип казан ли?

# 965
Цената не искам да я коментирам, но такъв уред си заслужава, ако правите примерно зимнина от месо. Настройвате температурата и времето и нямате ангажименти за следващите 3-4 часа да следите водата кипи ли, пък изкипяла ли е, пък не знам какво. Ако варите само краставички до смяна на цвета, няма смисъл.

Имам същия уред, пак от лидл, но на друга цена.
пп - мисля, че видях намалени в кауфланд, проверете и там, ако решите да купувате.

# 966
В Кауфланд редовната цена беше около 160 лв (което пак е повече от цената на уреда през изминалите години)...

# 967
Един кукър повече си заслужава. По-малък капацитет, но повече функции и гъвкавост.

# 968
Не е пряко по темата, но съм чувала, че някои стерилизират зимнина в съдомиялната. Идея нямам как, предполагам, че на програмата с най-високите градуси.

# 969
Замразеният микс гювеч е на 40% намален до края на септември.. то хубаво, ама първоначалната му цена бе вдигната с над 30%... Unamused Rolling Eyes
 сега е 1.49лв промо, а е бил взиман на 89ст...

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 17:09 от Didity02

# 970
Замразеният микс гювеч е на 40% намален до края на септември.. то хубаво, ама първоначалната му цена бе вдигната с над 30%... Unamused Rolling Eyes
" Високо качество на ниски цени" Wink

# 971
Аз варя зимнина в тенекия от сирене и бързовар.
Да похваля Лидл. На 16. 08. направих рекламация на ютия и днес ми върнаха чисто нова такава.

# 972
Dolce, тъй като попита за къри подправката - днес погледнах и в нашия филиал има, може да не съм я забелязала предния път. Но пък пак гледах за део спрей Сиен и няма и няма, само Рексона и Сиен рол-он….

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 18:44 от fenyx

# 973
Заедно с гадният пастет от скандинавската седмица, бях купила  и марципанови бонбони - сладък пластилин. На касата имаше и карамелизирани ядки. Оказаха се гранясали, но в срок. Нещо не ми върви.

# 974
Феникс, при нас преди малко повече от седмица кърито беше със задраскан баркод. Яд ме е, че не взех и оставих за следващия ден, защото тогава вече изобщо нямаше...Дано пак да заредят, че много го харесвам!🙂

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 09:05 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт