Лидл 166 - августовска жежка

• 77 332
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 945
Те пък като зареждат винаги и всичко в софийските филиали…

# 946
  • София
Скрит текст:
Този дезодорант бива ли го? В сравнение с Рексона как е?

Ако искаш аромат, не става,  супер краткотраен е за съжаление.

Не търся аромат (все пак не е парфюм), а да си върши работата като дезодорант))
супер е, особено това че е без алуминий и е под 3лв. Аз издирвам синия, щото аромата ми е като на Дав Simple Smile с тях карам сигурно от 2г и няма проблем като този, когато ползвам део с алуминий от масовите.
Ползваме "Кристален дезодорант/камък" от естествен минерал алунит(стипца).
Не оставя петна по дрехите и се ползва дълго време(повече от година). Няма мирис и не се смесва с аромата на  ползваните парфюм и козметични продукти. Продават се различни видове в аптеките и дрогериите. Например такъв:
Скрит текст:

# 947
Горчицата в хладилник - поне половин година. Все пак и синапът, и оцетът са сериозни естествени консерванти.
Със 100 грама синап излиза 600 - 700 милилитра горчица. Може и с по-малко да си направи.

# 948
  • Сливен
а откъде се купува синап?

# 949
  • ВАРНА
а откъде се купува синап?
В магазин за насипни подправки

# 950
явно днес всеки се чувства задължен да си обясни предпочитанията и то без никой да пита. явно лидл не предлага достатъчно интересни неща вече Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
аз пък не съм доволна от кристалите.

# 951
  • софия
Кристалите са единственото нещо, от което съм получавала "чудна" алергия. Доста време лекувах рани. Не знам какво точна са, но имайте едно на ум.

# 952
Zenata, закъснях с размерите на пликовете, вече са ги написали. Да, малки са, но освен за сандвичи ( по един двоен) ги ползвам за всичко-за начукване на шницели, за прибиране на малки количества колбаси,  кашкавал, за какво ли не...удобни са.

# 953
Феникс, около началото на миналата седмица и кърито беше изчезнало от подправките, но пък имаше босилек и риган (като че ли бяха нови)...😐

# 954
Долче, сега като каза, май наистина не съм мяркала последния път кърито (не че търсих, но забелязах като “ново” шарената сол” и сякаш липсваше нещо- сега ме подсети какво 😄).
Случайно някой да има пък отзиви за доминиканския ром от седмичната оферта?

# 955
Сладоледът Пистачио с шоколад във фунийки ли беше хубавия? Купих една кутия с купона.
Хубави праскови и кайсии имаше при нас - утре ще ги пробваме. И Девин - друго не си харесах.
П.П. Прочетох "домакинския ром" - божееей Simple Smile

# 956

Случайно някой да има пък отзиви за доминиканския ром от седмичната оферта?

ужасен е, за разлика от кубинския.
чист домакински си е....Wink

# 957
Т.е. този от постоянен асортимент най-става от техните (ако съм разбрала правилно от предното питане на друг потребител в темата)
Скрит текст:
или този (че се чудя, ще ми трябва някакъв скоро да взема)…:

# 958
не го знам техния / а и дали е истински ром?/, но аз харсвам кубинския. твърде парфюмираните не ми се нравят. но е въпрос на вкус. аз за пиене имам предвид.

# 959
  • София
не го знам техния / а и дали е истински ром?/, но аз харсвам кубинския. твърде парфюмираните не ми се нравят. но е въпрос на вкус. аз за пиене имам предвид.
Кубинският е отлежал 3г., не ми се вярва от постоянния асортимент да е по-добър.
Ние харесваме "spiced" ром, който е с карамелен вкус. На етикета на доминиканския пишеше нещо за карамелен вкус, но не пише да е отлежал и е бутилиран в Испания, а  кубинският е бутилиран в Германия, даже май пишеше и че е произведен там.  Не ми вдъхнаха доверие и двата.

Общи условия

Активация на акаунт