Лидл 166 - августовска жежка

• 77 382
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Акваобувки има и в Джъмбо. Като тези, цените по 2. https://www.e-jumbo.gr/anazitisi-proionton/?search-for=%CE%A0%CE … CF%83%CE%B7%CF%82

# 766
В Кауфланд също може да има останали акваобувки.
Вчера имаше сирене на цена около 11,50 лв, 800 гр опаковка, а етикетът беше 6,99 лв...В няколко кашона имаше от това сирене, 2-3 от тях с реалната цена, но до кашончето най-отляво беше оранжевият етикет с 6,99 лв. Не беше единична бройка да кажеш, че клиент го е поставил там...

# 767
  • Sofia
Аз заредих манго (в разни цветове) и съм много доволна.  За салата и за мюсли много  ни върви, освен натюр и на смути... Simple Smile
Круши взех вчера, ама се подразних, че са гръцки, не както бяха обявени за бг. Ще ги оставя да постоят, че са твърде несладки в момента.
Шарена сол се коментираше май... има с етекет "Ново".
Много си страдам за морската сол Ризбо.

# 768
И при нас се оказва,че вече има шарена сол. Но първите две седмици на месеца изобщо не бях влизала в магазина и чак тези дни погледнах подправките.🙂

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 03:29 от dolce miele

# 769
  • София
Подарявам
Скрит текст:

# 770
Таблетките на чистене на тоалетна явно са спрени. На няколко места ги търсих, но няма дори и етикет.

# 771
Ей така изчезнаха и други продутки, още се надявам да върнат дисковете за тоалетна чиния.
При нас няма и всички продукти от Клиин лейбъл.
Заредих днес авокадо, дано е хубаво и с малка костилка.

# 772
  • София
Кое краве сирене си заслужава да се купи:  на РС с. Ведраре или РС БДС?
 И двете са 800 гр.  за 11лв и нещо.
Има едно на Пилос 600 гр. за 7лв.
Кое е най-доброто?

Бих купила  на Вердаре   без да се замислям  много-много. Simple Smile

# 773
  • Sofia
Тя Мони вчера хукна за него. Simple Smile

# 774
  • Сливен
Писах,ама явно не се чете Пилос от 600гр на 6.99лв е на Ведраре и е много вкусно,4 пакета купих.

# 775
Днес от втори опит успях. Купих всичко, което бях набелязала и от всичко имаше доста. Приятно се изненадах.

# 776
Таблетките на чистене на тоалетна явно са спрени. На няколко места ги търсих, но няма дори и етикет.
Пфу, едно от малкото неща дето бяха останали да ползвам изрично от там. Даже наскоро ги показвах на сестра ми и решила и тя да си купи, но се оплака че не намерила. Моите са купувани отдавна и си мислех че още ги има...

# 777
И аз ги харесвам! Sad

# 778
Днес им върнах голям пакет настъргана моцарела, която беше мухлясала. Върнаха ми парите без проблем, а очаквах разправии, т.к. го бях купила преди повече от седмица.

# 779
  • На изток от Ада
Таблетки  за почистване на тоалетна чиния имаше и в К, сякаш и там ги няма .И в Дм.
Долс ,книгите са 8.99 лв

Общи условия

Активация на акаунт