Лидл 166 - августовска жежка

• 77 389
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 810
Благодаря. И аз търся с термозащита, но ще ги погледна утре.

# 811
  • Перник
Влязох сутринта за кафе, купих клин Joy И кафе, де. Ама спортните клинове само днес по 9,99 лв., как да не вземеш?
Загледах и аз козметиката за коса, но не видях флуид. Шампоан и балсам имаше 100 %. Вероятно ще си взема. Много ми хареса балсамът с кофеин, който пускаха скоро.

# 812
И аз да се отчета набързо , че то доста рехави взеха да ми стават пазарите и дълго време нямаше с какво Simple Smile
В понеделник минах за да огледам "намаленията" за някакви находки - взех едни 3 тениски бели за 7лв и до там. Иначе позаредих 2 кутии прясно сирене, заквасена сметана, сладолед ванилия, км, мед , бадеми ( че на оферта ми се сториха) и много съмърсбита ( ама аз си ги уважавам и точно ми идват тези малките бутилчета вечер за разпускане Simple Smile) .
Днес специално ходих за клин и този несесер Динизавър ( не ми хареса - обемен, ръбат , а пък нищо не побира сякаш ). Излъгах се да си взема и един сутиен без банели( чаках, чаках един друг вид без банели , ама явно няма да го бъде , та викам защо да не си угодя Simple Smile) . И аз взех един шампоан от серията , омекотител , някакви учебни пособия - но малко , че едно че много скъпи и второ , че имам останали от предишни години и не знам какво точно още ще ми трябва тази Simple Smile.  Викам така и така имам купон за -5% , та и едно сирене на РС Ведраре грабнах ( при нас имаше 2 вида краве сирене от Ведраре , но на едното бяха залепили малки етикетчета , че са със минимум 44% сухо вечество , а другото по БДС  ( интересно ,че цената беше почти еднаква 11 и нещо за 800гр.).
И още докато пазарувах, Лидл , като да не повярваш, ме изненадаха приятно, че ще получа -10% купон  за  седваща сметка ( до 50лв) ако взема нещо от ученическите неща между 25 и 28 и сканирам Лидл Плюс . И верно ми дадоха и утре ще съм на далавера Stuck Out Tongue Winking Eye

# 813
  • Велико Търново
И аз така се сдобих с един бял прах,  заради made in columbia..  А то се оказа Кауфландска ванилия...  Simple Smile
Аз съм пас другата седмица,  ще си купувам само обичайните неща,  нищо специално от брошурата.

# 814
  • Бургас
Хип-хип-ура! С доста ровене успях да намеря мустакати етикети и още едни по-момчешки, та да има избор дечко (Сузанка, в Мол Галерия е това, ако ти се обикаля да търсиш)
Три от помагалата взех и 2 тетрадки за зор заман, та се класирах и аз за условието "пазаруване за 50лв, включващо ученически артикул" и имам купон за 10% намаление за покупка ДО 50лв. Шведски кюфтенца, конфитюр от червени боровинки и любимите джинджифилови бисквитки на мама и син. Клин, дето ще гледам как да премеря, че ако не е ОК, да ходя да връщам, това-онова и  айде за нула време излетяха едни пари Joy Ама то с тези цени... Исках да си взема сребристите маркери, но се замислих че 15лв не са малко за нещо, което не ми е никак от първа необходимост и героически устоях на изкушението!

Скк, подозрителна си ми нещо, налитайки на колумбийски бял прах... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 815
  • Sofia
И аз намерих от черните етикети, взех и едно помагало, ама нямаше онова за "човешкото тяло", макар толкова да рових... 
Взех и малини, и боровинки (пък от К дето ходих за масло, че у нас не върви, ами лети... взех и къпини и смокини), както и ваниловия сладолед от офертите и спретвам довечера любим десерт  Simple Smile ... малко за изпроводяк, че утре пак отпътувам и ще поръчвам тофуто и боба на свекито.

# 816
Момичета от Пловдив, случайно да сте забелязали замразени зеленчуци микс (броколи, карфиол и моркови) някъде? В тоз на България 2 пъти ходя и няма. Отдавна не съм влизала в темата, та ако е коментирано съм пропуснала.
И ако някой е взел "Математика за майнкрафтъри" може ли да каже какво е това чудо? Simple Smile Трябва ми за подарък, но не мога да отида днес.

# 817
  • София
Момичета (и момчета),
Виждали ли сте останал комбинираният градински уред 4в1 от последната супер събота?
Скрит текст:

Някъде в София.
Благодаря!

# 818
  • Пловдив
Аз пък не намирам в нашия филиал део спрея на Сиен, синият.

# 819
При нас /бул. "Източен"/ от известно време не виждам микс от броколи, моркови и карфиол. Мисля, че тук се обсъждаше, че не го зареждат.
И аз получих такова съобщение, че ако пазаруваш за 50 лв., в т.ч. ученически артикул, получаваш 10 % от следващата сметка. Това означава, че можеш да купиш какъвто и да е ученически артикул, без значение от стойността му, за да получиш отстъпката, нали?

# 820
  • Варна
Здравейте ,някой взе ли от тример за обезкосмяване днес? Върши ли работа  ,кожата като епилирана ли става или като подстрижка ?
Много му се чудя ,но искам примерно мишници гладички ,а не ...с набол косъм !
Моля за мнение !

# 821
Купих за втори път два пакета мариновани ребра за вечеря. Първите ги пекох повечко и нямаше много месо по тях. Как и на колко градуса да изпека днешната порция?

# 822
Голям интерес към гланцовите блокчета- бяха останали 7-8 бройки само.
Видях, че обсъжданите лимети са намалили още сега при нас на 0.79/бр (мярнах ги в брошурата и за другата седмица с другата цена).

# 823
  • София
И още докато пазарувах, Лидл , като да не повярваш, ме изненадаха приятно, че ще получа -10% купон  за  седваща сметка ( до 50лв) ако взема нещо от ученическите неща между 25 и 28 и сканирам Лидл Плюс . И верно ми дадоха и утре ще съм на далавера Stuck Out Tongue Winking Eye
[/quot]

Аз също пазарувах днес ученически пособия, ама никъде не видях инфо за купон за намаления. Дали важи за конкретни филиали, имате ли идея?

# 824
  • Sofia
Купих за втори път два пакета мариновани ребра за вечеря. Първите ги пекох повечко и нямаше много месо по тях. Как и на колко градуса да изпека днешната порция?
Около 45 мин.  под фолио, на 180- 200 градуса. Загряваш фурната на 200 и печеш така 20 мин., намаляваш на 180 и допичаш.

Общи условия

Активация на акаунт