Лидл 166 - августовска жежка

• 77 387
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 825
# 826
Този сутрин пазарувах за над 50 лв, взех и няколко ученически пособия (точно от посочените страници), но не ми излезе купон за 10%. Може би защото рано-рано пазарувах.
Направо при купоните ли ви се появява?
Писах им, щели да проверят, но още няма резултат.

# 827
Да, при купоните се появи. А мисля, че първо даже на началната страница на приложението също.

# 828
Морена, благодаря!

# 829
Купих за втори път два пакета мариновани ребра за вечеря. Първите ги пекох повечко и нямаше много месо по тях. Как и на колко градуса да изпека днешната порция?
Около 45 мин.  под фолио, на 180- 200 градуса. Загряваш фурната на 200 и печеш така 20 мин., намаляваш на 180 и допичаш.
Вкъщи печем 15-20 мин на 200 градуса и ядем Simple Smile
Такова 1 час няма кой да ги чака Simple Smile Те са толкова мариновани, че не искат много печене.

# 830
  • Sofia
Математиката за  Майнкрафтъри е книжка със задачи по математика, но с картинки и герои от Майнкрафт. Има за различни възрасти . Аз взех 7-10, имаше и 9-10, още една и най-голямата 10-11г.

# 831
Дезодоранти на Сиен при нас няма вече от доста време.

# 832
То доста неща няма вече. Днес беше толкова празно като ходих, сякаш няма зареждане.

# 833
Днес им върнах голям пакет настъргана моцарела, която беше мухлясала. Върнаха ми парите без проблем, а очаквах разправии, т.к. го бях купила преди повече от седмица.

Бяхте ли отворили пакета или през него се виждаше мухъл?
Аз имам едно сирене за мазане на Милбона, отворих го вчера и имаше черен мухъл вътре, а има още не малко до края на срока му.
Да - така разбрах, че има цяла топка мухъл. Така се ядосах и звънях на телефона оставен на сайта. След това една любезна дама ми звънна, извини се и ми каза да го върна в магазина.

Ще пробвам да върна крема сиренето тогава, но съм го купила предния месец, сигурно ще ми откажат на място.

А иначе имаше приятна изненада този път - намалени на -50% бургерите от пекарната. Рядко има такива добри намаления, и на фона и на загубите, които търпим от развалени продукти.

# 834
То доста неща няма вече. Днес беше толкова празно като ходих, сякаш няма зареждане.
Както писах, и в Горна Оряховица беше така.
В Русе не съм ходила поне 2 седмици май. Не помня кога ходих за последно Wink

# 835
Два дни поред ходя за кафе Лаваца от промоционалното - няма. Купих от контрафилето, на етикета на самата опаковка пише 7,49, но на касата излиза на 6,99.

# 836
и аз взех контрафиле, даже си пекнах за обяд, та ще го видим.

# 837
Снощи пекох контрафиле (под фолио, цялото парче), добре стана.

# 838
аз на тънки пържолки и на грил тигана за няколко минути.

# 839
Пуска ли много вода?

Общи условия

Активация на акаунт