Лидл 166 - августовска жежка

• 77 369
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 840
  • софия
Бях набелязала контрафилето, но прочетох страна на произход Испания (или Германия, не съм сигурна коя от двете, че и други меса гледах), транжирано в Ловеч, и се отказах.

# 841
Бях набелязала контрафилето, но прочетох страна на произход Испания (или Германия, не съм сигурна коя от двете, че и други меса гледах), транжирано в Ловеч, и се отказах.

германия. и за мен не е ок, но не устоях на цената и спешната нужда от месо.
не, не пуска вода.
Скрит текст:
така онзи ден пак в крайна нужда взех гърди от била, уж на някаква си бг ферма. облизахме си пръстите.

# 842
Да, пуска доста вода. За пръв път купих, след като го похвалихте тук и не съжалявам. Много беше вкусно. Готвих част от него с картофи.

# 843
Може би моите готварски умения се подобриха или контрафилето наистина беше добро. И аз го хваля. От германия пишеше. Меко, сочно, вкусно. Гордон рамзи пасти да яде. С черен пипер сложих само и веднага отслабнах,  само на месо диета няколко дни. Like a true пещернячка Grinning

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 11:27 от Didity02

# 844
  • Пловдив
Моля ви се помагайте... от вчера ме карат да купя накакъв циркуляр  на цена от 99,99лв на ток? Ама аз такова нещо не намирам в 4 магазина ходих... няма в няколко брошури гледах няма....Аз ли нещо не виждам ....

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 11:11 от akashy_87

# 845
  • In transit
Последно, пуска или не пуска вода месото?

# 846
Вчера след 8 вечерта пазарувах в Борово. То голям кеф, почти няма хора и на касите не се чака. Клин успях да взема М лилав, черен имаше само от "детските" размери Simple Smile. Не ми хареса колана, но в къщи като премерих нямаше проблем, прибира си добре. Принципно не ми харесват лидълските клинове, защото ми спарват и се хлъзгат по уредите във фитнеса, но за 10 лева става. Дали не са пускали и нелъскави? И черният ми от миналата година е същата лъскава материя, но за 16 лева го взех тогава.

Взех Бри ХХЛ, сиренето на РС-Вердаре. Един соев десерт крем  400 гр беше намален с 40% и взех да пробвам. Е, такава гадост няма. Тампони за грим на 1,59 взех и новите лидълските самобръсначки. Дори пробвах една и не е лоша.

# 847
Последно, пуска или не пуска вода месото?
Пусна вода при печенето- немалко. Като не съм добавяла никаква течност, освен зехтин, но след измиване на месото не го подсушавах, само отцедих. Пекох под фолио. Произход - Германия, за качество не искам да мисля в случая предвид цената, но беше в крайна сметка вкусно.

# 848
при мен не пусна, но аз го запекох на грил тиган.

# 849
Купонтът за -10-%, при спазване на условията за получаването му, получих за втори път. Първият вече е оползотворен успешно.

# 850
Много обичам всякакви рибени истории. Взех скандинавска паста с пушен хайвер - абсолютна отрова е ((.

# 851
  • София
Моля ви се помагайте... от вчера ме карат да купя накакъв циркуляр  на цена от 99,99лв на ток? Ама аз такова нещо не намирам в 4 магазина ходих... няма в няколко брошури гледах няма....Аз ли нещо не виждам ....
Обадете на телефона за клиенти, те ще кажат дали го има някъде.
Имало е два модела циркуляри в седмицата 15.08 - 21.08, с кабел и акумулаторен, но и двата не са с цена 99,99 лв.
Но, не виждам къде е продуктовият код/№.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 12:55 от geos

# 852
Моля ви се помагайте... от вчера ме карат да купя накакъв циркуляр  на цена от 99,99лв на ток? Ама аз такова нещо не намирам в 4 магазина ходих... няма в няколко брошури гледах няма....Аз ли нещо не виждам ....
Миналата седмица имаше някакъв циркуляр.
Аз ходих винтоверт 😎😄

# 853
Купонтът за -10-%, при спазване на условията за получаването му, получих за втори път. Първият вече е оползотворен успешно.
Аз се чудя ако направя сметка 60 лв. няма проблем да си го ползвам,. просто ще ползвам 5 лв. отстъпка нали ?

# 854
Аз се чудя ако направя сметка 60 лв. няма проблем да си го ползвам,. просто ще ползвам 5 лв. отстъпка нали ?

В същата покупка не.
10% са за следваща покупка до 50 лв. Т.е трябва да се пазарува за до 49.99 и тогава ще се приложи 10% отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт