Как да постъпя - още я обичам?

• 5 375
  • 95
  •   1
Отговори
# 75
Не виждам какво се чудиш. Искаш да изживееш миговете - изживей ги тия мигове. Какво чакаш, да гласуваме ли? Просто направи, каквото ти се прави и това е.

# 76
  • София
Как си представяш да ги изживееш миговете? Представяш ли си и секс?

# 77
  • Варна
Кактус, изтървала си влака.

# 78
Много ясно, че ще има и секс, ако другата жена се съгласи. Лошо няма, отношения между зрели индивиди.

# 79
Тази леля бая те е омотала. Всички коментират сексуалната ти ориентация, не видях някой да коментира, че жена на 28 почти е налетяла на 16 годишна. Като родител бих била бясна. Първите интимни моменти понякога оставят отпечатък за цял живот.

Уж нищо не станало, ама авторката се оплела като пате в кълчища. Ако тази история с почти целувката я нямаше, авторката щеше да е на съвсем друг хал според мен. А леля сега е на 38 и продължава да я мотае... Със сигурност знае, че има някакви чувства, лелите си знаем. А че на 38 има време за такива простотии отпреди 10 години не е много добър знак.

# 80
  • София
Да, но тогава пак излиза, че има обект за секс - жена, а такъв обект от мъжки пол не е срещала.
Наивница, тя каза 17-18 по време на курса и раздялата им е след това, което си е пълнолетие. Ако не беше със съответното влечение - изобщо нямаше и да отрази целувката, а не да я мисли 10 г.

# 81
  • София
Не виждам какво се чудиш. Искаш да изживееш миговете - изживей ги тия мигове. Какво чакаш, да гласуваме ли? Просто направи, каквото ти се прави и това е.
Това е като някаква болест по днешната младеж - 20+. Трагедия! Хамлет! Да бъда или не... Разсъждават, разсъждават, мъчат се, от 9 кладенца сироп докарват и нищо, ама нищо не правят по отношение на реални срещи и реални, били и физически отношения.

# 82
Поне от някъде да се започне. С мъжете само се цикли на едно място и до никъде. Ясно, високият рус мъж с коня все ще намине някога, но това са години самота в това отношение, за което говорим.

# 83
Това е като някаква болест по днешната младеж - 20+. Трагедия! Хамлет! Да бъда или не... Разсъждават, разсъждават, мъчат се, от 9 кладенца сироп докарват и нищо, ама нищо не правят по отношение на реални срещи и реални, били и физически отношения.
На 27г не бих я сложила в групата на “младежта”, àко й да не й е откъсната китката.

# 84
Ако не беше със съответното влечение - изобщо нямаше и да отрази целувката, а не да я мисли 10 г.
Съвършено вярно. Когато бях студентка, момиче от моя курс, за което се знаеше, че харесва жени, беше влюбено в мен. Или поне така твърдеше. Аз определено харесвам мъже и ѝ го казах в прав текст. И като се почна...като се затръшка, че поне ще сме best friends forever...Честно, от мъж не съм получавала такъв love bombing. Иначе, не ме е заплашвала, мило се държеше, но години наред си изключвах телефона на рождения ми ден, защото категорично не исках да слушам поздравите ѝ и да се старая да запазя добър тон. Така и отказа да схване, че не искам дори бестита да сме.

# 85
Съм - харесвам мъже искам да създам семейство с мъж. Но към нея имам чувства 10 г . и не стихват искам пак да я видя поне
Е са.. ........ Казала е-не иска. Сега защо ти е да възбуждаш нежелани емоции, или да си правиш експерименти с чуждата душевност.. Недей, излагащо е.

# 86
  • София
Точно за групата 25-30 годишни говоря. Напоследък ми се събраха едни наблюдения такива на подобни случаи.

# 87
Авторке, не знам защо спориш. Тая жена явно не иска нищо с тебе. Има си приятел, чатите си от време на време. И аз си чатя понякога с бивши колежки, стари познати ама не си мисля как им разтварям краката.

Отдавна е трябвало да продължиш напред. На 27 си, не знам, хората имат семейства на тия години, ти не смееш да счупиш джама, защото принца го няма. Съжалявам, но за мъжете твоята ситуация ще е стряскаща. Сладко е да си на 16-17-18 и да си девствена. После не. Всеки мъж ще си каже, тая нещо е психо или не е в ред, за кво да си слагам тоя таралеж в гащите!? 
Ориентирай се към нежния пол, явно това е истинската ти страст, в което няма лошо. Просто го признай пред себе си без да мислиш какво ще каже обществото.

# 88
Голямо чудене и маене... Досега пет пъти можеше да си поканила тази жена да се видите, пък после каквото стане. Какъв е проблемът, след като поддържате контакт? То с пробване става, не с цял живот теории и разсъждения. Колкото и да го мислиш, няма как да измислиш foolproof метод. Не е задължително да е перфектно, не е задължително да се получи, но това не е толкова страшно всъщност.

# 89
  • София
Мацката не знае какво е оргазъм, ние я тикаме да пробва.

Да пробва консултациите тук, щото барабар с химена и любовта към няква лелеяна мацка, вървят редица проблеми.

Уиш, същото, ама се пренесе бая след 25.
Накрая с шамари прости схвана, че котенца не харесвам. Агресира.

Общи условия

Активация на акаунт