Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните изразени опасения в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните изразени опасения в публикациите?
-
Какви са основните теми, свързани с бременността, които се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за термините на темите и мненията във форума?

Да го вадят по-рано, че да си ходя вкъщи. Моето ще е 2 седмици преди термин, андявам се да се адаптира мъничето. Доки каза, че по-рано от 14 дни било рисковано, защото някой бебета не се адаптират лесно и се налага да стоят в кувиоз, а аз не искам да го подлагам на това. Иначе, като си плащаш може и по-рано да го извадят, дреме им на тях. Ама на мен ми е съвестно да си искам по-ранна дата, не че вече не ми тежи достатъчно.
Не давам!
Според мен /не ангажирам никой с моето мнение, най-удобно е с боди с къс или дълъг ръкав - памучно, едни чорапки и отгоре плюшено, поларено или ватирано гащеризонче. И толкова. Вкъщи е около 22 градуса според мен, т.е. нормално топло. Никол ако и сложех още нещо прегряваше и се изприщваше, то си зависи и от бебето де. /Аз в същото време ходех с тънка памучна блузка и отгоре дебел пуловер, ама аз съм страшно зиморничев човек/.
наръфан такъв, водят ги ватирани, не че са с вата. Абе иска се обикаляне, за да намериш това, което ти трябва като външен вид, размер и материя, това е истината. И тези, които са като хавлия, сещаш ли се, те също са дебели са 100% памук, мисля че фирма Комес ги шият, но има и на други.
, та вероятността наистина на бебето да му е студено при такъв надзор и контрол и минимална.