Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните изразени опасения в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са основните изразени опасения в публикациите?
-
Какви са основните теми, свързани с бременността, които се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за термините на темите и мненията във форума?

. Ами ако, недай си боже,утре му хрумне не бебо да се ражда
Четох, че бебенцето може да се зарази, четох за конюктивити разни проблеми с очичките!
, как ни се зарадва онзи момък....като бяхме седнали де
Я веднага да раздуете кой ви се е зарадвал!!! Бравус, бравус!
Аз вече не помня кога за последно мъж се е заглеждал по мен...
Май беше тази година...
От време на време пия ей така, за разнообразие.
Значи няма начин - аз просто непременно трябва да си остана у дома и да пазя форума.
Ако утре ви раздават шишета - не щЪ да знам!
Хич и не ми казвайте. 
тъй като се налага да остана съвсем сама до празниците. Мъжът ми няма да е при мен трябва да работи горкия, нито роднини, останахте само вие и добре че ви има. Такава съм паника ами ако взема да зараждам все пак утре влизам в деветия,какво да правя такси ли да си викам жокер-обади се на приятел ли да ползвам незнам. Добре, че сте вие вдъхвате ми някак спокойствие. За тези които не са решили още къде и при кого да раждат да побързат че не се знае, пък е хубаво да си уредите нещата за да сте по спокойни. Въпросче към тези които са решили да ползват епидурална правят ли се някакви тестове?

Не мога да се навеждам, коремчето ме пристяга ниско долу, за болезненото преднапикаване знаете и ме боли златното междукрачие... 
Меко казано се държа като парен локомотив
Дори говоренето ме изморява и непрекъснато пуфтя и съм задъхана. Но, много мина, мъничко остана - ще се справим