Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖

• 24 568
  • 794
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, вчера взех Омнибиотик Панда, и ми се струва че му е по-добре на коремчето, но започна да ака още по-често, не е диарая но за 3 часа сменихме 2 наакани памперса, той попринцип си ака по 2-3 пъти на денонощие, но дали е само в началото това или? Тези които са го ползвали има ли такъв ефект и при вас. На смесено хранене сме, кърмя малко и после ам на хип комфорт, което е против запек и колики.
И се чудя ако включа капки колийф за коликите дали ще има по-голям ефект? Някоя от вас използва ли тази комбинация, или други капки с лактаза и омнибиотика?

Иначе да, започнах да усещам изтощението, и само си повтарям още малко и ще мине, и коликите и рефлекса на Моро и всички неразположения, и си мисля че като минат тези неща до 3-тия месец някъде ще спим спокойно и ще имаме няколко месеца почивка до зъбите..😅
Иначе и нашия засега е като на Орехче, а аз само гледа интервала на будуване да не минава час но понякога коремчето го мъчи през 5-10минути и тъкмо се унесе за заспи и започва да плаче и да се напъва, после след две минути спре пак спи, но трябва някой да седи до него или да е гушнат да се успокои по-бързо, иначе се събужда и пак будува а трябва да спи... и така и при нас е един такъв кръговрат, сега от омнибиотика днес като ака толкова често логично огладня по-бързо и даже 3 часа не изкара, на втория час се събуди гладен и си изяде 90мл и го кърмих, заспа и след малко пак започна да се пробужда, айде пак гушкане после пак заспа и то пак дойде време за следващото ядене... и като започне да хълца след ядене ми е "любимо", разбужда се и пак будува и гледа..🙄🥴 И пак не смея да се оплаквам че като знам какви ревливи бебета има, направо евала на всички майки които са имали ревливо бебе и са се навили на второ, аз с това ангелче се чудя след 4-5 години ще издържа ли всичко това наново а нищо не съм видяла даже, на 22дни сме, хем и майка ми е у нас и помага и успявам да спя понякога...
Плюс това кучето ни много напряга ситуацията когато сме всички у нас, ако остана сама с детето и него много слуша, но майка ми много я лае, не я приема за част от семейството, постоянно я напада да я хапе, иска внимание, носи играчки, ако не си играеш с него започва да лае и детето понякога се стряска, знам че ще свикне ама се дразня, той е хайванче и той си иска неговото, разбирам го,обичаме си го, но не е от най-спокойните.. мъжа ми тръгна от тази седмица на работа и е като зомби, вечер не може да спи, става рано, на работа му е супер натоварено и за него ми е жал..
но като ви чета се успокоявам че не съм сама.🫠😃

В началото, като започнах да го давам пробиотика, Алекс акаше почти на всяко хранене, по 5-6 пъти на ден, но това беше да речем за седмица. Сега ака около 3 пъти, което пък ми се струва малко.. 😅

# 286
Минавам да ви почерпя виртуално, моите момчета стават днес на 2 месеца... Simple Smile Cake  CoffeeCoffeeCake BalloonBalloonBalloon

А аз днес ще кукна, за пореден път нощта беше изнервена.  Не помня кога за последно спах в леглото.
Всяка вечер съм на дивана в хола с дете на ръце за да може другото чаве да спи с баща си.
Не знам защо реват... хайде по-малкият реве наистина когато го боли корема или му се връща храната, но големият е голям манипулатор. Не реве само когато е на ръце, а аз не мога да ги нося и двамата (ако някой знае начин ще съм му мн. благодарна да сподели) големият сигурно приближава 5 кг, а малкият е едва може би 3,500кг.

В петък сме при педиатъра надявам се да имаме яснота какво ще правим пъпната херния ( тази нощ се събудих и си помислих, че детето пръцка  без да спира, а то се оказа пъпчето се издига и прибира и цвърчи докато реве.
 Хемадиома на тестисите расте Sad ,
Малкият дали надава нормално ... толкова е дребничък и нежен ...

Имам останали по две кутии Фризолак Приматюр и единицата и за тях се чудя дали може да се дават заедно с VOM-а или да се смесват?

# 287
И аз минавам да ви почерпя виртуално,че днес съм рожденичка🎂🍰🥂. Пожелавам си единствено децата ми да са здрави.На вас пожелавам вие,семействата ви и бебоците ви да сте здрави и много щастливи. Нищо друго няма значение!☺

# 288
За Фризовом и нормалния Фризолак знам, че се смесват защото съм давала така на баткото. И тези би трябвало да могат, но питаи докторката като отидете.

# 289
И аз минавам да ви почерпя виртуално,че днес съм рожденичка🎂🍰🥂. Пожелавам си единствено децата ми да са здрави.На вас пожелавам вие,семействата ви и бебоците ви да сте здрави и много щастливи. Нищо друго няма значение!☺
Жива и здрава бъди и ти! А колко вярно си го казала!

# 290
Така е!  Бъдете здрави цялото семейство! И само хубави моменти ви пожелавам! HeartHug

# 291
  • Велико Търново
Много здраве и щастие!! Весел празник! ❤️
Вашите мъници свиват ли пръстчетата на крачетата, Вики редовно ги свива.

Вчера не знам какво ми стана, но като легнах следобед и след това като станах да храня малката, бях като разглобена. До тази сутрин освен да ставам да я храня друго не съм правила, вечерта пих парацетамол и сега съм добре. Надявам се да е било от натрупаното  недоспиване.

# 292
  • София
Честита втора месечинка на момчетата, Джой. Стискай зъби, ще става и по-лесно.. Все някога Simple Smile.
Милото, честит рожден ден! Бъди здрава!

Йоана е с колики, на 11 дни е. Вчера беше трети ден, в който прави интервал от будуване три часа, един от които реве, а другите суче 🤣. Сутринта пак я болеше корема. С баткото не съм имала такива проблеми и сега ми е странно чак. Лефакс от кога може да се дава?

# 293
  • Бургас / Славейков
Честит рожден Ден.На Милото.Само здраве и щастие. ти пожелавам.Joi Joi честит 2месец. на мъниците.Кога станаха на 2.Бързо минава времето отстрани.

# 294
  • Асеновград
Честит рожден ден Милото! Да сте много здрави цялото семейство!
Джой и на твоите съкровища честити две месечинки! Наистина много бързо минава времето отстрани.

Аз от днес давам и колийф, нали няма проблем да са смесени в едно шише с омнибиотика? Надявам се да е по-добре положението и да си спи пак бебчо както преди седмица.😁

# 295
Joy Joy честит рожден ден ! Be healthy !
💙

# 296
Днес ставаме на 17дни. Коликите са налице и при нас.
Аз взех днес БиоАмика и преди малко й дадох.
Кърмя я от няколко дни, вчера е акала 2 пъти, а днес не. Като е на кърма това нормално ли е? Като беше на АМ, акаше почти след всяко хранене. Схемата ни на хранене е общо взето “на поискване” като яде през 3-4 часа, суче по 30-40 мин от една гърда на хранене.
Мамите които кърмят, как организирате хранениятата?

# 297
  • София
Аз не ги организирам 🤣. Кърмя на поискване, суче през 2-3 часа, като през нощта прави интервал от 4 часа. Събужда се, суче от едната гърда 20тина минути, вдигам я да се разсъни, оригне и да и сменя памперса (на 90% винаги наакан), после от другата още 20мин и ако не я боли корема, заспива. Когато я мъчат коликите, почти през цялото време я нося.

# 298
Ние днес навършваме  20 дни и при нас няма организирани  хранения.Когато е гладен му давам да цока от гърдата и понякога се цедя и го дохранвам.Сякаш нещо не му стига от гърдата или иска да си играе на цицката, не мога да разбера.
 За сега нямаме колики🙏, но когато ще пълни памперса се мъчи и се напъва и нервничи, данеби да са това колики незнам😏иначе не плаче.

Честит Празник на празнуващите и Наздраве🥂

# 299
Честит рожден Ден, Милото!
Joy, честит празник и на твоите момчета!
Ние в неделя направихме 1 месец. Вчера бяхме на преглед. Голямата е 3300, а малката 2600. Супер наддават, похвалиха ни Wink
Аз никак не мога да организирам кърмене. Цедя се и това не смогвам да правя на 3 часа.
Добре, че е приложението, че да гледам, кое дете, кога е яло. Много разбутахме графика. Почти на 90% ги гледам сама и няма, как да се хранят по едно и също време. Поръчах си възглавница за тандемно кърмене/хранене и нямам търпение да дойде Wink
Аз от няколко дни получавам ужасни болки от ляво в гърба. Много са странни. Около 2-3 през ноща започват, държат ме час-два и спират от само себе си. Не разбирам, от какво са. Правя упражнения,масажи, нищо не помага. Тази нощ не издържах на болката и изпих един парацетамакс и сега се чудя, какво да правя с кърмата. Два пъти цедя и изхвърлих. Не смея да я дам на децата, а не знам и до кога да я хвърлям. Имате ли представа?

Общи условия

Активация на акаунт