Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖

• 24 432
  • 794
  •   1
Отговори
# 690
  • София
И аз имах дискомфорт след секциото, но и аз съм на мнение, че е от катетъра. Мина след известно време. Питай АГ за нещо, но според мен нищо няма да ти стане от червена боровинка. Аз като бременна пиех Неоренал и урокомфорт саше, а повечето лекарства, които се пият от бременни, стават и за кърмачки.

Памперс сменявам след хранене, защото обикновено ака докато суче.

За АМ - мисля, че може и в други кутии. С баткото давах Хип и имаха промоция с една кутия, която има и такова за изравняване на лъжичката.

# 691
  • Велико Търново
Орехче, не знам как е при другите АГ, но аз като ходих на контролен преглед само ми погледна белега и ми изписа контратубекс. Очаквах че ще ме гледа на ехограф да видим дали всичко е добре, но уви. Интересно ми е другите АГ как преглеждат?

# 692
Орехче, не знам как е при другите АГ, но аз като ходих на контролен преглед само ми погледна белега и ми изписа контратубекс. Очаквах че ще ме гледа на ехограф да видим дали всичко е добре, но уви. Интересно ми е другите АГ как преглеждат?
Хм   ,може би ,защото е секцио , аз съм нормално и предполагам е редно да види дали отдолу всичко е наред....

# 693
  • Пловдив

Моя АГ видя белега от операцията. Пита ме за лохиите. Взе ми цитонамазка. Прегледа ме и с вагинален ехограф да види яйчниците ми и колко се е прибрала матката. Нямам никакви оплаквания от прегледа 🙂 Отговори на въпросите ми и се шегувахме.

# 694
Аз също съм секцио, но моята АГ ме прегледа отдолу с разширителя (таи гадост хич не ми липсваше през изминалите месеци 😁).
Обикновен ехограф и вагинален ехограф. Иска да ида след нова година за цитонамазка.
Явно при всеки е различно, отново.

# 695
  • Бургас / Славейков
Мъка ми е кърменето нощем. Освен че тя заспива, ами  и на мен ми се затварят за очите. На мен в родилното ми казаха, че АМ може да стои 5- 6 часа на стайна температура 🤔.

Момичета, как охлаждате млякото навън когато го правите на момента? На моята кутия пише да се прави с температура 40-50 градуса, и понеже нямаме термометри, гледам да ми е една идея по- горещо на кутрето.
Аз вечер преварявах вода и я сипвах в термос 1л. В друго шише имах пак преварена вода, но на стайна температура. Знаех, на кое хранене колко гореща и колко студена вода трябва да сипя, че като сложа после млякото да е с необходимата за ядене температура. Свиква се за около седмица. Като излизах сипвах от големия в малкия термос гореща вода и отделно си вземах от студената и си го смесвах на място. Навън съм си вземала и бутилки с бебешка вода, че ми се е случвало да забравя да взема студена. Дозатора ми за АМ е разделен на 3. И на гости като ходехме правех така. Става много бързо млякото по този начин, буквално за минута.
Болибон и аз почти като теб правя млякото.Преварявам вода слагам в термоса ,дори го слагам в стаята с детето заедно със шишетата изварени и кутията с млякото и така правя ам без да се разхождам вечер из цялата къща.Имахме и гости и беше удобно не ходих в кухнята да ги притеснявам там спаха на дивана.

# 696
И аз имам терен в спалнята със шишета, но каната ми е там.  Ще я хваля докато съм жива тая кана Grinning
Сега сложих в един термос, който ми изтудява млякото, да видя колко топло ще задържи.  Само да добавя после мляко и за 2 мин го прави 37°.
И чантата ъпгрейднах, но не ми се излиза Disappointed Relieved. Много ми тече, идва ми да си сложа превръзка от болницата дето ползвах, а тогава нямах нужда от нея. Със сигурност ми дойде...
По късно ще изляза заради него, но няма да ми трябва мляко пак, най много 2 часа и вкъщи, че и аз трябва да си сложа памперс и резервни дрехи Disappointed Relieved

# 697
  • Бургас / Славейков
Днес Митко става на 1месец.Черпя виртуално:beer:cake:CandyCoffee

# 698
Момичета, някоя престраши ли се за секс?

# 699

Аз не, защото имах усложнения след секциото, чакам преглед след 40тия ден и тогава

# 700
  • Пловдив

Аз не, защото имах усложнения след секциото, чакам преглед след 40тия ден и тогава

Не.. АГ каза месец и половина след секцио 🙁 Чакам…

# 701
Ако питате мен-да, ама още не е минало достатъчно време от секциото.

# 702
Аз да преди седмица пробвахме. Нямам лохии.Имах светлина от АГ. По три пъти на ден,средно,нямала съм проблем. Малко ми е неудобно и се извинявам ама питаш и казвам🙈😀Нашето е малко на въже държана работа. Но от 15 ноември не бяхме правели! Отделно че последните 2 години секса беше по график,овулация,следене,после инвитро. Сега е пей сърце не мисля за нищо и се наслаждавам на удоволствието🙈☺

# 703
  • София
Още имам лохии, а и предпочитам да се поспя 🤣

# 704
Аз също все още имам лохии, за жалост 😅 Само се моля да не ми дойде веднага и на мен, не само заради секса, но и ми омръзна с тези превръзки, бях забравила колко е гадно.. 😅

Общи условия

Активация на акаунт