Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖

• 24 439
  • 794
  •   1
Отговори
# 675
За АМ аз знам максимум 1ч. Преди това пишеше на кутийте, а и в родилния така ми казаха. Носех малък термус с преварена вода и дози мляко. Млякото винаги съм го слагала като Т е подходяща за пиене, освен на Фризовом, че то ако не е гореща водата трудно се разбива.

# 676
Королева, и моята бебка , като не се оригне и после връща задължително.
Аз също не успявам всеки път да я оригна,четох някъде че до 10 Мин не се ли оригне, да си я слагам пак да ляга.
Иначе и аз се водя по кутията на аптамил и все още давам 90мл.
Стефи е на месец и 3 дни.

# 677
Днес дори една от жените с които бях ми каза 4 часа можело да стои...  Не съм я чула... Това пише на моята кутия Thinking
В рамките на 2,  затова аз гледам да е час, час и половина. Но пак само днес,  едно хранене,  досега го ял в рамките на 2 мин Grinning

# 678
Сестра ми е при мен от вчера и по цял ден мерим улиците. Днес пробвахме да използваме автобус до центъра, понеже след раждането не шофирам - твърде съм разсеяна и малко спя, а и в неделя е трудно паркирането. Но на детето не му хареса автобуса, та ще изчакам да порастне малко да пробвам пак. Иначе би ми било много удобно, защото първо са почти празни автобусите, второ е много лесно с количката.
Меджик, аз нося дрехи, понеже съм с 2 леви ръце и монтирам често лошо памперса (сестра ми и мм никога нямат проблем). Отделно почти навсякъде има бейби чейнж, при нас е хладно за смяна по пейките, но винаги нося с мен еднокраини пелени за постилане. Но това което показа наистина е за миене у вас, отделно нали едва ли е готино да си миришеш цял ден нааканите дрехи в багажа 🤣
Ангелова, аз също кърмя публично 🤣 Вече целия мегдан ми видя прелестите, ама се впечатлявам май само аз 🤣 Реално има стаи за родители в мола, но в последните слънчеви дни в Шотландия не ми се навира в тях.
Памперс сменям след хранене, понеже ми пуска бонуси докато кърмя. Проблеми със съня няма, спи докато го сменям.
Снощи дадох колиеф 2 пъти, виждам подобрение определено. Надявам се да не е случайност.

# 679
Това пише на моята кутия с Аптамил. Имам хвърлена една кутия за всеки случай в килера. Както казва ММ да не изпадам в драми, че нямам кърма и няма да има с какво да нахраня детето. Иначе срещу входа ми има денонощен магазин и там има АМ.

# 680
  • Велико Търново
Мъка ми е кърменето нощем. Освен че тя заспива, ами  и на мен ми се затварят за очите. На мен в родилното ми казаха, че АМ може да стои 5- 6 часа на стайна температура 🤔.

Момичета, как охлаждате млякото навън когато го правите на момента? На моята кутия пише да се прави с температура 40-50 градуса, и понеже нямаме термометри, гледам да ми е една идея по- горещо на кутрето.

# 681
Ужас, колко различна информация PensiveThinking
Но да,  най добре до час.

# 682
Мъка ми е кърменето нощем. Освен че тя заспива, ами  и на мен ми се затварят за очите. На мен в родилното ми казаха, че АМ може да стои 5- 6 часа на стайна температура 🤔.

Момичета, как охлаждате млякото навън когато го правите на момента? На моята кутия пише да се прави с температура 40-50 градуса, и понеже нямаме термометри, гледам да ми е една идея по- горещо на кутрето.
Аз вечер преварявах вода и я сипвах в термос 1л. В друго шише имах пак преварена вода, но на стайна температура. Знаех, на кое хранене колко гореща и колко студена вода трябва да сипя, че като сложа после млякото да е с необходимата за ядене температура. Свиква се за около седмица. Като излизах сипвах от големия в малкия термос гореща вода и отделно си вземах от студената и си го смесвах на място. Навън съм си вземала и бутилки с бебешка вода, че ми се е случвало да забравя да взема студена. Дозатора ми за АМ е разделен на 3. И на гости като ходехме правех така. Става много бързо млякото по този начин, буквално за минута.

# 683
  • Велико Търново
bolibon друго си е да имаш опит Smile , благодаря ще пробвам така ☺️

# 684
Днес Никол става на 40 дни. Малко по-късно ще ходим на църква. За сега погача не съм организирала. После сигурно ще ида в едно заведение да видя дали ще може да се съберем там. Не искам в мас да я правя.
Тази вечер Ники не се събуди за хранене и ние не я събудихме. По принцип ѝ е рано да и махам нощното, но мисля да спра да я будя. Ако е гладна ще надеде вой.

Аз си нося вода в термос и дози и млякото си го правя навън. Ако ми е вряла водата, като съм я сипала го правя по рано 15-20 мин. Ако съм в заведение или мол там има как да си я охладя под вода или с лед в ледарката и не го мисля хич.

Лизи беше питала за уринирането след секцио. Аз имах неприятни усещания, не чак болка. Изпих 1 блистер уринал (от този модел с хланцираните леко продълговати хапчета) и ми размина. Но ти кърмиш и не знам дали са съвместими. От катетъра идва този дискомфорт.

# 685
Въпроса на Лизи съм го проспала явно, но с закъснение да отговоря. Дискомфорт имах първите 1-2 дни. Той е от кътетъра. Но е дискомфорт само, не е болка. Ако те боли или продължава по добре отиди на лекар.

# 686
  • Велико Търново
Аз се чудих какво забравям да добавя, още в болницата започна едно парене при уриниране, АГ ми изписа урокомфорт (аз кърмя), но при мен продължи повече от половин месец с прекъсване за няколко дена и пак започваше. Сега съм добре, вече мина повече от месец.

# 687
Момичета, тези които храните с Лактана Био, в какво си държите млякото. С тези пакети е много неудобно и се чудя дали мога да го сложа в хермитизирана кутия например?

# 688
Момичета, тези които храните с Лактана Био, в какво си държите млякото. С тези пакети е много неудобно и се чудя дали мога да го сложа в хермитизирана кутия например?
Аз си го държа в кутия на НАН, но капака се пукна и сега търся други варианти, и аз се записвам за идеи?

# 689
Аз ще ходя на преглед след раждането на 9ти(55 дни след раждането).Чудя се ако съм в цикъл трябва ли да го отменя , че нещо ми цапа ама не знам пак ли тръгнаха лохии или ми идва...
Памперс сменям преди ядене , понеже винаги е напишкан , а акането вече е по веднъж на ден.
Аз си правя готова на температура за консумация преварена вода и слагам в термос за през нощта.Ако ще храня навън взимам и дозата мляко.Мокри кърпи , крем, допълнитешна завивка винаги нося  ,дрехи само , ако съм по - далеч.
Офф аз имам чувството , че по - зле стана от тая Ко - лактаза .От вчера давам и детето си се напъва яко преди и след хранене.Ще чакам да стане на 2 месеца и ако не видя подобрение от уж коликите ще се консултирам с гастроентеролог.
А обикновено излизам в 9 сутринта , понеже малката почти винаги яде в 8 и или заспива навън като я возя по хладното или днес (цяло чудо) заспа сама докато се приготвях.

Общи условия

Активация на акаунт