Студенти в Нидерландия - 14

• 70 194
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
Пожелавам на всички първокурсници летящ старт, а на майките им крепки нерви и да споделяте! Останалите също не забравям - на тях успешна година!

# 136
Успех на всички деца 🍀
Моето не успя да си намери квартира,договорът с общежитието приключи,та си имам вече детенце тук в бг
Ще учи в наш университет,както казва,поне да не бездействам
Но,въпреки това ще хвърлям по едно око в темата 😊

# 137
  • София
Juja27, съжалявам.

Аз съм притеснена, защото той е стресиран и уплашен. Ако беше по-уверен, щях да съм по-спокойна. Негова си беше идеята да учи в Холандия. За мен образованието в чужбина не е панацея. Брат му завърши АУБГ и всички бяхме доволни. Хем добро образование, хем наблизо.
Но той пожела Холандия и ние не сме го спирали.

# 138
Juja27, съжалявам.

Аз съм притеснена, защото той е стресиран и уплашен. Ако беше по-уверен, щях да съм по-спокойна. Негова си беше идеята да учи в Холандия. За мен образованието в чужбина не е панацея. Брат му завърши АУБГ и всички бяхме доволни. Хем добро образование, хем наблизо.
Но той пожела Холандия и ние не сме го спирали.
Лютиче,младите бързо се адаптират
Сигурна съм,че ще му хареса
Моят син никак не искаше да се прибира,казваше ,че много му харесва да живее там....но късмет
Нормално е като родители да се притесняваме и да ги мислим ,но ще се справят 😉

# 139
И аз изпратих моята първокурсничка вчера. Сама, с куфар и в празна квартира. Дано се справи и психически, и физически. Успешна учебна година на всички!

# 140
  • София
Успешна да е учебната година за всички пораснали деца, спокойна и изпълнена със страхотни преживявания!
От къде купувате колела в Холандия, освен markplaats, има ли други бюджетни решения?

# 141
  • София
И ние оставихме нашия на летището. Подредил се е на гейта и чака.
Да им е леко и щастливо на всички!

Julia27, съжалявам за вас! Но съм сигурна, че ще му се подредят нещата и тук!

# 142
Успех на децата и спокойствие за майките Simple Smile

# 143
Успешна и здрава да е успешната година на децата, а на родителите пожелавам търпение и повече вяра, че всичко ще е ок. Моят син ще започне последна година и ако всичко е наред му се вижда края на ученето.

# 144
  • пловдив
Успех на всички дечица  през новата учебна година!
 А на нас пожелавам повече спокойствие и търпение.
 Децата се оказват по-силни от това, което ние си мислим.
Да, има моменти, когато се депресират и не им е комфортно, но всичко минава.
Сега си давам сметка, че миналата година като изпращах първокурсничката аз съм била по-притеснена и от нея.
Децата ще се справят, важното е да са здрави и ние да мислим положително и да им даваме кураж

# 145
УСПЕХ НА ВСИЧКИ МЛАДЕЖИ! КЪСМЕТ И ПОПЪТЕН ВЯТЪР!
ние ще поемем, щафетата тук, живот и здраве, на пролет!
Дами, бъдете силни и вярвайте в децата си. Те ще се справят отлично. А ние тайничко ще си поплакваме.
Успех на всички.
От сега ме разревавате!

# 146
  • столицата
Очаквам скоро да се хвалите колко добре се чувстват децата ви и колко са щастливи. А след като те са добре, нашата носталгия ще е една идея по-поносима.
Порастнаха гарджетета и отлетяха от гнездото. Нека им е на късмет!

# 147
Айде малко по-ербап да го давате. Те гледат как да се отърват от нас и да живеят без постоянните ни опявания, вие сте тръгнали да ги съжалявате.
Вярно е, че е гадно, но май повече съжаляваме себе си, че няма за кого да "работим" всеки ден и че животът ни почва сякаш да се изпразва. Затова - намерете си занимание - СПА, гоблени, пъзели... абе почнете да живеете! Нямате си на идея колко е хубаво да отделяш внимание на себе си и да правиш неща за себе си, почти както беше преди да дойдат децата, ама сме го забравили.

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 17:44 от Silent Smile

# 148
  • Cobrs
Момичета, един малко по-страничен въпрос имам. Ще пътуват моите хора на 26.09 за Айндховен, а на 29.09 и 30.09 ще са в Амстердам. Гледам варианти за нощувки като търся по-бюджетни. Бихте ли ме ориентирали къде може да се наеме стая за двама - може и да е в близост до тези два града, на възможно най-поносими цени. За три нощувки в Айндховен и две в Амстердам иде реч.

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 22:35 от Maggrat

# 149
За тези които ще пътуват следващата седмица,да имат в предвид,че се очакват 24 часови стачки на влаковете.Това решение ще засегне няколко големи холандски града ; стачките се очаква да  бъдат на 24 август в Гронинген , на 26 август в Хага и Ротердам , на 29 август в Амстердам , на 30 август в Утрехт и на 31 август в Айндховен и Маастрихт .Това значи,че в тези дни няма да има влакове от и до въпросните области.Дали има някой да пътува на 26 до Айнховен с Ryan и след това до Ротердам?

Общи условия

Активация на акаунт