Къде в Пловдив??? - 97

• 32 588
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Баш центъра, срещу фонтана на Общината.

# 76
На мястото на обувки Кавалер и Грация и магазина за козметика на втория етаж,май Елит. Днес минах,още не е отворен Панда. Точно срещу Хепи

# 77
Благодаря ви!🙂

# 78
Здравейте, препоръчаха ни китайски ресторант около панаира. Дали можете да кажете точен адрес и има ли къде да се спре?

# 79
Стоките в Панда вече са на много ниско ниво, за сметка на високите цени! Много си повярваха...

# 80
Днес установих, че магазин Панда в Тракия вече не работи.
Китайският магазин във Форума ли? Той ли не работи вече?

# 81
  • Майничка
Здравейте, препоръчаха ни китайски ресторант около панаира. Дали можете да кажете точен адрес и има ли къде да се спре?
Вероятно Шанхай, веднага срещу колелото, отляво, ако идваш от реката. За спиране нямам идея.

# 82
Цар Борис Трети Обединител 33-35. Шанхай. Под блока, преди лаборатории Рамус и Лина.
Минавате колелото на Панаира, след пешеходния светофар в дясно, после първата пак в дясно и паркирате преди да стигнете до бул. България. В дъното на улицата има паркинг, успоредно на тази, по която се движите.

# 83
Стоките в Панда вече са на много ниско ниво, за сметка на високите цени! Много си повярваха...
По принцип съм на същото мнение, но купувах определени неща от този в Тракия (колкото и рядко да го посещавах).🙂 Но в други китайски магазини също има някои цени, които ми се струват доста завишени (на дрехи, обувки, чанти примерно).
Днес установих, че магазин Панда в Тракия вече не работи.
Китайският магазин във Форума ли? Той ли не работи вече?
Този магазин си работи, даже го посетих днес.🙂 Панда беше срещу поликлиниката.

# 84
Днес установих, че магазин Панда в Тракия вече не работи. Щял да се мести "скоро" на адрес ул. Патриарх Евтимий 12 (не съм сигурна запомних ли добре името🤔, но пишеше, че ще е срещу Хепи). Можете ли да ме ориентирате в коя част на града е това?🙂
Това трябва да е улицата, която свързва Отец Паисий с Главната и излиза на кино Балкан, упс, Макдоналдс. Срещу хотел България някъде.

# 85
Да, името на улицата не знаех (както и на много други наоколо), затова помислих, че може да е срещу друг обект на Хепи.🙂 Явно ще е на мястото на бившия Елитис...

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 01:01 от dolce miele

# 86
  • Пловдив
Китайските стоки вероятно се плащат в долари. Предвид срива на еврото и скока на цените на транспорта + че у нас всички вдигат цени, има логика да има поскъпване. Разсъждавам си. В Панда в Кючука нищо свястно не видях при последното ми влизане в магазина.

# 87
Те тези китайски магазини в един момент замряха още преди да започнат цените да се вдигат и Ковид.Те бяха по едно време затрупани със стара стока само(Халите),Пандата в Кичука и тя така в момента, че и празна и нищо свястно наистина няма.
Аз от къде мога да си купя такива гумички? В Бижуленд дали ще има

# 88
Този магазин си работи, даже го посетих днес.🙂 Панда беше срещу поликлиниката.
А, добре! Защото аз си го ползвам и ми е удобен много.

# 89
В Pepco има доста разнообразни и качествени неща и често правят намаления.

Общи условия

Активация на акаунт