Къде в Пловдив??? - 97

• 32 581
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • до най-прекрасния мъж
За Ковид в момента преглеждат в Инфекциозна клиника. Другите Ковид зони спряха да работят след края на извънредното положение. Така, че там е най-сигурно че ще ви прегледат.
Благодаря, дано не се налага. Засега крепим положението, дано отминава. Пазете се, градът е пламнал, не са 10-15 нови случая на ден. Ние сме 4ма болни вкъщи и не сме правили PCR-и. Просто се изолирахме и се лекуваме още преди да ми излезе + тест на 4ти ден.
Иначе, и мен, и бебето ни прегледаха в събота в спешния кабинет в Пълмед, но бяхме със симптоми от часове и съответно тестът не беше позитивизирал още. Докторът си изписа директно лекарства за Ковид и изрази мнение, че е това. В понеделник вече бях +.

# 61
  • Близко съм
Момичета добър обущар, или брошки някъде да се продават и къде че си обелих яко обувките, а ми трябват за другия петък.

# 62
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми хубава пекарна , за предпочитане в района на Смирненски или центъра . Искам да поръчам хубава питка за кръщене
Има една пекарна до Хепи срещу Новотела. Лично не съм поръчвала питка,но виждам,че поръчват всеки ден. Аз купувам хляб оттам.

# 63
  • Пловдив
Здравейте, препоръчайте ми хубава пекарна , за предпочитане в района на Смирненски или центъра . Искам да поръчам хубава питка за кръщене
Аз съм поръчвала от пекарната срещу пожарната-до сладкарницата и съм доволна.
Много моля за координати на шивачка за две пердета Hands Pray

# 64
С две пердета всяка ще се справи. В кой район ти е удобно?

# 65
Дали някъде в града мога да намеря работеща в Неделя маникюристка?

# 66
За пердета вижте на  бул.6ти септ. в отсечката между кино Фламинго и кръстовището с "Руски" има един дълъг блок и отдолу в едното помещение има ателие - към булеварда има само прозорец (може би е избено помещение), където се оставят и взимат поръчки.

# 67
Момичета, 2-ро ДКЦ работи ли? От една седмица се опитвам да се свържа с регистратура, мамолог, но никой не вдига и на 3-те телефона.

# 68
Това е актуален телефон на ДКЦ 2
Регистратура 0882314444

# 69
Това е актуален телефон на ДКЦ 2
Регистратура 0882314444

На този звъня + два стационарни. Не вдигат, включва се гласова поща.

# 70
  • Пловдив
Понякога, ако обслужват клиенти, или са само по една на регистратурата, не вдигат. Трябва по-настоятелно, макар че една седмица си е много време.

# 71
Просто трябва да се иде на място. Там винаги има наплив от хора, образуват се големи опашки и жените на регистратурата са претоварени.
Ако все пак държиш на телефонно обаждане, пробвай км 16:00ч.

# 72
Така е. В ДКЦ Свети Георги също не вдигат телефон преди 15 ч. Май имаше и бележка. През Супердок не става ли?

# 73
Успях, благодаря Ви, момичета! Нямаше да ми хрумне да звъня след 16 часа

# 74
Днес установих, че магазин Панда в Тракия вече не работи. Щял да се мести "скоро" на адрес ул. Патриарх Евтимий 12 (не съм сигурна запомних ли добре името🤔, но пишеше, че ще е срещу Хепи). Можете ли да ме ориентирате в коя част на града е това?🙂

Общи условия

Активация на акаунт