Къде в Пловдив??? - 97

• 32 969
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Да ми препоръчате заведение/ресторант, където приготват хубав кайзершман?
[/quote]
Ресторант Рандеву в Кичука.

# 571
Имате ли препоръки за мебелен магазин в Пловдив с добро качество на мебелите, но подходящ за по -нисък бюджет? Освен Виденов..

# 572
  • Пловдив
Хубав кайзершман правят в Еврика в Смирненски.

# 573
Имате ли препоръки за мебелен магазин в Пловдив
мебели Дизма

# 574
Аз да си призная-не знаех какво е кайзершман, звучеше ми кренвиршоподобно и след толкова повтаряне реших да проверя какво изпускам.
Щом е сладкиш, определено го отчитам като пропуск, който ще гледам скоро да поправя 😛

# 575
Доколкото знам, деструктурирана палачинка.🙂 Не съм пробвала.

# 576
Момичета, да пробвате задължително. Много вкусен десерт е. Деструктурирана палачинка според мен е, когато не е приготвен както трябва. Едно време страхотен беше в Гражданския клуб. Сервираха го с разтопен карамел, пудра захар, плодове и сладолед.
Ще опитам предложенията тук при първа възможност.

# 577
Taка съм виждала да го описват (не в лошия смисъл на "деструктурирана").🙂

# 578
За мебели и аз препоръчвам Дизма.

# 579
Ако питането е за дивани/мека мебел, препоръчвам бившия Напредък, на Рогошко шосе, веднага в дясно след колелото с бул. Северен.

# 580
Напредък и аз препоръчвам. Имат избор, цените са добри, а може и  допълнителна отстъпка да Ви направят( лелята е малко фамилиарна, но е готина).
За сушилнята препоръчвам Гриша-та( оправял ми е комбинирана пералня със сушилня)- многократно е препоръчван в този форум: 0888788982 му е телефона.
А, за  кайзершман- да, имаше преди време в менюто на Рандеву-то( но след това сменяха менюто и мисля, че вече не го предлагат), но аз пък от там и най- вече от обслужването им съм разочарована, напоследък...а ми бяха любимото заведение в Кичук-а.

# 581
Доколкото знам, деструктурирана палачинка.🙂 Не съм пробвала.

Със сладолед. И крокант, заливки.
В Style е голям, за поне трима души. В Йегерхоф е малка, индивидуална порция.

# 582
Паоло Ботичели на главната затворен ли е?
Този на двата етажа

# 583
Паоло Ботичели на главната затворен ли е?
Този на двата етажа

Да, в момента има книжарница на негово място.

# 584
  • Точно където трябва
Бившата бензиностанция Марешки работи ли? Лепнали са една, определено ниска, цена на гориво, но и коли не виждам да зареждат. Или са спрели отстъпката... Някой зареждал ли е тези дни да каже как стоят нещата?

Общи условия

Активация на акаунт