Има ли деца приети в 134 СУ?

• 5 410
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Днес записах дъщеря ми Simple Smile Много ни хареса базата и съм впечатлена от правилата!
От кои правила? Simple Smile Че децата хич не харесват правилата Simple Smile

За контрол на достъпа Simple Smile
То това си е задължително там, но децата ги пускат само в голямото междучасие да излизат и това е повод за тинейджърско негодувание 🙂 А иначе , добре дошли в 134 и дано детето Ви да намери много нови приятели и хубава среда в гимназията.

# 46
  • София
Здравейте. Записах дъщеря си днес в паралелка "Чужди езици". Купих униформата. За нея има отстъпка от 10% до края на месец юли. Това училище беше на първо място при подредбата на желанията и. Дано не и секне ентусиазмът.

# 47
# 48
А има ли шкафчета за учебниците за всеки ученик или ги носят всеки ден? Искам да съобразя каква раница ще й трябва.

И да благодаря за информацията за намалението на униформата! Днес се възползвахме Wink

# 49
  • София
А има ли шкафчета за учебниците за всеки ученик или ги носят всеки ден? Искам да съобразя каква раница ще й трябва.

И да благодаря за информацията за намалението на униформата! Днес се възползвахме Wink
Гимназистите не ползват шкафчетата. Но честно казано те учебници почти не носят и учителите казват, че учебниците са им за вкъщи. Да Ви кажа май моят младеж има учебници, които и не отвори и си стоят новички 😂 По английски носят основно. Но като се замисля имаше дни , в които чантата му беше 100 кг., предполагам че на дните с физическо слагаше всичко вътре. Но той е с нормална раница , която позволява да натъпче с всевъзможни неща, от учебници до разпадащи се неща за ядене, когато започна да я чистя 😂

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 10:21 от aria_82

# 50
  • Сф
Здравейте. Записах дъщеря си днес в паралелка "Чужди езици". Купих униформата. За нея има отстъпка от 10% до края на месец юли. Това училище беше на първо място при подредбата на желанията и. Дано не и секне ентусиазмът.
Сега говорих с Бонита, каквото и да вземете ( не е нужно пълната униформа) 10% отстъпка до края на юли. За всичко и за всички , така разбрах.

# 51
На сайта на училището е публикуван списък с учебниците за гимназиален етап:
https://www.hebrewschool-bg.org/2023/08/15/%d1%83%d1%87%d0%b5%d0 … 1%82%d0%b0%d0%bf/

# 52
  • София
Здравейте. На сайта на училището публикуваха следната информация:
"Уважаеми родители,

Педагогическият състав на 134. СУ „Димчо Дебелянов“ се включва в благотворителната инициатива „Без цветя на първия учебен ден“ в помощ на пострадалите от наводненията в община Царево.

На 15.09.2023 г. в училищния двор ще бъдат поставени кутии за Вашите дарения.

Заедно можем да направим добро!"

# 53
Здравейте, мами (и татковци),
имате ли някакви нови преподаватели. По-назад беше писано, за нов по математика.
Знам, че днес децата са първи ден в часове, но ако имате някои нови може ли някакви отзиви?

# 54
  • София
Здравейте, мами (и татковци),
имате ли някакви нови преподаватели. По-назад беше писано, за нов по математика.
Знам, че днес децата са първи ден в часове, но ако имате някои нови може ли някакви отзиви?
Ако питатае за теззи , които са 9 клас , от старите училтели са господина по География и този по Иврит, и госпожите по БЕЛ, Английски, Философия и Музика. За новите учители няма как да се дадът отзиви , защото децата до 7 клас бяха с други преподаватели.

# 55
# 56
Здравейте, видях, че сте били 8 клас миналата година. За моята дъщеря 134 СУ е в желанията. Може ли да споделите мнение за учители, натовареност, дисцилина.. всички би ни помогнало при вземане на решението. Благодаря!

# 57
  • София
Здравейте, видях, че сте били 8 клас миналата година. За моята дъщеря 134 СУ е в желанията. Може ли да споделите мнение за учители, натовареност, дисцилина.. всички би ни помогнало при вземане на решението. Благодаря!
Здравейте, моят син е от по-старите ученици в това училище, но мога като родител  да кажа , че като всяко училище си има своите плюсове и минуси. За мен училищете е сред най-добрите т.нар. "неелитни гимназии". Преподавателите си държат на предметите и поне в паралелка Природни науки доста се държи на ученето. В 8 клас езикът си се учи като в езикова гимназия - интензивно. Ивритът също се учи от първата година. Дисциплина за тинейджърите е трудна тема, едните учители казват, че децата говорят, други че нямат никакви проблеми в часовете си с дисциплината. Има много извънкласни дейности. Училището е с малки випуски, само по три класа и това е ок като цяло за училищната среда. Училището е с 24 часова охрана, не се допускат външни лица. Ивритът не е лесен език, но ако има желание се учи. Успех на детето при класиранията Simple Smile

# 58
  • София
Лично аз съм много доволна от училището, особено като се има предвид предишното до 7-ми клас. В нашата паралелка се учи, дисциплината е на много високо ниво. Май няма да се учат разказвателни предмети на английски език, както беше написано миналата година на сайта на училището, което ме разочарова до някаква степен.
В училището има много клубове по интереси и си заслужава.

# 59
  • София
Лично аз съм много доволна от училището, особено като се има предвид предишното до 7-ми клас. В нашата паралелка се учи, дисциплината е на много високо ниво. Май няма да се учат разказвателни предмети на английски език, както беше написано миналата година на сайта на училището, което ме разочарова до някаква степен.
В училището има много клубове по интереси и си заслужава.
Няколко предмета ги учат хибридно и на БГ и на Английски. Тестовете по История , които правят са само на английски. За другите предмети не съм и питала , а и да питам ми се отговаря нещо, колкото да ми даде отговор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт