🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 58 336
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Еми, никога не са много, кой бяга от тази неземна красота и както казва Мечо пух "Колкото повече, толкова повече"

Ели и "Имаш поща" ще го поканят...последните години, сезона не им започва без Джан Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye Направо се чудя, как изобщо смогва Джан да удовлетвори всички желаещи да го канят.

А като видя, децата как искат да се докоснат до него, направо се разтапям
Думите са излишни!

Що подаръци получи, не е истина...искам да съм подарък в неговите ръце

https://twitter.com/Cala1205/status/1564169816512004098

Венеция го очаква!

# 136
Добро утро Wink

Нещо интересно, извън снимките с фенове и проектите на Джан. Явно някой се опитва да прави измами на гърба на Джан и добротата му... Друг е въпросът, кой би се вързал на някаква глупост за вип фен карти и и т.н. простотии, сякаш Джан би делил феновете си на вип и не-вип... Rolling Eyes Но след фенките, които си "пишат" любовни чатове с "него", какво ли се изненадвам Smiley

Сигнал за измама | Моля, имайте предвид 🔻 Няма VIP фен карта на Can Yaman. Няма официален фен клуб. Никой няма да се свърже с вас, за да иска пари. Покупките и даренията могат да се правят изключително от официалния уебсайт: >>> canyaman.it <<< Изпращането на пари до непознати хора или фен групи е ваша отговорност. Нито една група фенове не се възползва от специално лечение или специални отстъпки. Всички фенове са равни и имат еднакъв достъп до едни и същи предимства, като отидат на официалния уебсайт >> canyaman.it << Не е необходимо да превеждате пари на трети лица, КОГАТО можете да дарите на сдружението ДИРЕКТНО чрез paypal от официалния сайт >> canyaman.it << Ако мислите, че сте били измамени „СВЪРЖЕТЕ СЕ С ПОЛИЦИЯТА.“ Не можем да ви помогнем 🙏🏻

#CanYaman присъства само в Instagram @/canyaman. Няма Facebook, няма Twitter, няма TikTok, няма YouTube и т.н. Той няма да ви изпраща лични съобщения от различни акаунти. Има много фалшиви профили, моля, предпазете се от измамници, като докладвате и блокирате.

И най-вече като истински фенове, познавайте Джан и бъдете с всичкия си Joy да използваш мозъка си, работи на 100%!!!

# 137
Добро утро,момичета!

Да ви е сладко кафенцето и слънчев деня! CoffeeNature Sunny
Честит имен ден на всички,които празнуват днес и носят името Александър!
Бъдете здрави и благословени! Flowers HerbFlowers RoseFlowers Four Leaf Clover

Благодаря за снимките,гифчетата,инфото и преводите! HugFlowers Hibiscus

Ново от tudorsofficial
Pencil2 Било то сако или риза! Вече се предлага на Tudors.com и всички наши магазини
 с разнообразие от алтернативи! Nature Star2 @canyaman #canyaman #tudors

рекламата:
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456245285%2Ff3e … l_wall_-199343470

Желая ви приятен ден!

# 138
Здравейте, момичета!

Както изглежда, на Джан, бая ще му се натрупа работа в Италия, след Ел Турко.
В интервю за специалното издание за 30-годишнината на Lux Vide, списание TV Piu, Лука Бернабей говори и за проектите на Джан.

🆕✒📰🇮🇹TV Piu - Списание за фантастика и филми - Отбелязваме 30-годишнината на Lux Vide със специално издание.

✅ Въпрос: Бихте ли ни разказали за новите продукти, върху които работите в момента?
Лука Бернабей: Работим върху два големи сериала, съответно за Netflix и Prime Video, но все още не мога да говоря за това. Обръщаме голямо внимание на "Сандокан", както и на сериала "Виола като морето", за който вече пишем втори сезон. По отношение на продълженията ключовите продукти включват Devils 3, Doc 3, Blanca 2 и седмите сезони на Sister Angela's Girls и One Step From Heaven.

Впечатли ме, че още не са пуснали първи сезон, а те вече мислят за втори, че и почнали да пишат по него Scream За пореден път се убеждавам, че Джан е явление, което генерира винаги голям интерес около себе си. Stuck Out Tongue Winking Eye Знам, че има много, които го мразят и ненавиждат, ама когато фактите говорят и боговете мълчат! Sunglasses Simple Smile Ние неговите фенове му се възхищаваме, обичаме, уважаваме и подкрепяме! За нас е важно да продължава, да разтърсва света с таланта си!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Остана малко до фестивала във Венеция
Да си припомним, миналогодишното му участие.

✅Фотографът Samina Sayed публикува видео от миналогодишния филмов фестивал във Венеция....

https://www.instagram.com/reel/Ch2GChfoEGl/?igshid=Ym..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CAN YAMAN MEDIA
📌 Очаквайки Can Yaman в Filming ItalyBest Movie Award 2022 г. на 4 септември в Venezia79 с голямо вълнение, ние си спомняме гостите и фантастичното събитие от миналата година, в което той получи наградата - Тв личност на годината.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

✅Чешката Prima Love TV напомня, че Франческо Демир и Виола Витале скоро ще бъдат на екран в сериала "Лилаво като морето"

# 139
Добро утро,момичета!

Джан от Будапеща....Blue Heart

Скрит текст:

Скрит текст:

Желая ви прохладен последен ден на август!

# 140
Привет, момичета!

Грозде, твоя мъж още ли не си е тръгнал, пращай го да си ходи и идвай...липсваш ни

Джан и кафе ще те черпи

✅От списание "Elle"

Най-очакваните италиански сериали за есента на 2022 г.

Ще бъде страхотна сериална есен . Вече всяка година го казваме, вярно е, но трябва да признаем, че италианските сериали стават все по-красиви. Ето кои заглавия от септември до края на годината обещават да ни приковат към дивана.
Лилаво като морето
За откриване на сезона е сериалът Viola come il mare , който нека си признаем, е дългоочакван. Всъщност няма да е като да гледате филм на Кубрик (очевидно няма да е), но любопитството да видите двойката Франческа Чилеми и Джан Яман в екип е голямо. Всъщност това е първото италианско заглавие с красивия турчин в главната роля. Историята, разположена в супер слънчева и прашна Сицилия, се върти около Виола: журналистка, която се завръща в родината си - Палермо - за да хвърли светлина върху една мистерия. Тук той ще открие, че си сътрудничи/флиртува с красивия полицейски инспектор Франческо, изигран от Джан Яман. Но това не е всичко. Ако заглавието се казва Viola come il mare, а не Синьо или Синьо като морето, има защо... но не го разваляме, за да не развалим изненадата. Чакането е кратко: сериалът започва през септември по Canale 5 .

https://www.elle.com/it/showbiz/tv/a40762358/serie-tv-italiane-a … tunno-2022/ 

Прекрасен ден, момичета!

# 141
Гроздето, лайква на поразия, явно свободата е близо Joy

# 142
Хай, хай, рагаци!

Момичета, писах пост половин час и накрая ми изчезна, изписа ми "Опс/Упс Ужас!" Не разбрах защо така се случи.. може би, защото бях писала глупости на килограм Animal See No Evil Grinning абе радвайте се, отървахте се да ми четете писанията (и без туй бях вкарала доста малки интриги и имаше бая хапливи намеци), та по-добре стана така! Wink Joy

С клюките съм като в небрано лозе.. но с новините около Джан съм в час, благодарение на вас рагаци: Ели Heart Злати Heart Джаки Heart Еми Heart Профи Heart и Катина Heart , за което съм ви много благодарна!! Revolving Hearts Flowers Rose

Да ви споделя: гледах новата реклама, когато се затъжвах много за Джано, безброй пъти я гледах...... People Eyes Heart Eyes
Ей тази! Simple Smile Ненормално красив и ужасно секси е тук, точно като за разтъжване*... Nature Fire Nature Fire

П.П. като гледам колко гледания има, ами Rolling Eyes има доста "затъжени" рагаци, като мен.... Wink Joy

# 143
Да ви споделя: гледах новата реклама, когато се затъжвах много за Джано, безброй пъти я гледах...... People Eyes Heart Eyes
Ей тази! Simple Smile Ненормално красив и ужасно секси е тук, точно като за разтъжване*... Nature Fire Nature Fire

П.П. като гледам колко гледания има, ами Rolling Eyes има доста "затъжени" рагаци, като мен.... Wink Joy

Грозденце, добре си се завърнала!
Важното е с Джано да си в час, то в клюките бързо ще навлезеш, споко.
Как де не я гледаш тая реклама безброй пъти като Джано е брутално красив, всеки път мигам на парцали, докато гледам

# 144
Ей го на, пак ново видео с нова ризка се появи (ама к'о ми трябва ризата).. Rolling Eyes Wink

Една атака на Тюдорите на ден Nature Fire държи доктора далеч..... Nerd Joy
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1565005554774380549

# 145
Грозде, я виж и в снимки колко е красивo, нашето момче!

NEW IG tudorsofficial:
Готови ли сте да изпъкнете със стила си този сезон?
Открийте шарените ризи на Тюдорите! 🌟

# 146
Грозде, хошгелдин Kissing Heart

Тая шаренийка само на Джано ще стои добре Joy

# 147
Фестивалът във Венеция започна днес Simple Smile
Ето я и "нашата" в тоалет на Армани Heart Eyes Грета е просто брилянтна! Hands Ok Hand Wear Crown Nature Fire
Само дано да е истина, че ще е тя партньорката..
Щеше да е хубаво (за нас), да се засекат с Джано, да ги видим един до друг Nature Fire как подпалват червения килим.... Nature Fire Joy ама са в различни дни, галиба Rolling Eyes Изглежда ще е само с Франческа (все пак ще промотират Виолата). Иначе и двете са прекрасни! Класни и красиви, достойни да застанат до нашия! Sunglasses

Направих проверка - Илкер е последвал Грета тези дни (но той следва много хора свързани с модата, а тя освен актриса е и лице/модел на Армани), други следи не открих, засега! Grinning

П.П. Сега се чух с ММ (на път е), тъкмо е влезнал в Унгария Simple Smile мислех да му кажа, че и аз искам да съм в Унгария, ама щеше да ме пита "защо", затова само преглътнах местонахождението му и си замълчах .... Joy

..

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 00:00 от grozdence.

# 148
Грозде, едва се завърна и се разрови набързо тук и там... браво бе, не си загубила тренинг
Хубаво е, че си имам поддръжник за Гретка, че Ели и Кати, ми секнаха ентусиазма и се кротнах
Роклята на Гретка, не ми е по вкуса (ама, какво разбирам аз), но самата тя ми е голяма сладурана

💜 НОВА IG публикация Джан Яман 💜

Изглежда невероятно, но най-накрая сме тук: Каква страхотна емоция!
Viola Come Il Mare ще пристигне в края на септември на #Canale5 !
♈️

# 149
Пак съм аз! Wink Среднощен привет! Grinning

Интервю с Francessca Chillemi на списание "Voilà" за нейната кариера и отношение към живота.
Ето някои части, в които тя спомена Джан Яман 💜

В новия сериал на Canale5, който ще бъде излъчен през септември, Франческа Килеми не само ще бъде „много невероятна“ героиня, но също в този момент преди всичко, потенциалната любов на Франческо, изигран от Джан Яман.

Всъщност нашият персонаж е криминален журналист, който в крайна сметка се намесва/сътрудничи на разследванията на очарователния инспектор Франческо Демир, който има лицето на известния турски актьор Яман. Двойката е нещо повече от експлозивна, дори ако, както самата Килеми обяснява, истинската сила на сериала е друга: историята се занимава с тема от голямо значение, а именно доверието в другите.

Благодарение на синестезията, Виола свързва цвят с всяка емоция.
- Какъв цвят бихте придали на себе си?

- Цялата дъга!

- А на Джан Яман?

- Същото. Всеки от нас е вселена от цветове, емоции, таланти. Много ми хареса да работя с Джан.
Той е човек, който е отдаден и се раздава много: не се щади на снимачната площадка. С Джан Яман се забавлявахме, добавяйки "бугери" към героите.

- Моля?

- Мда... Ние ги наричаме така: boogers. Това са неща (фрази, действия, тикове или щрихи), които не се очакват в сценария, но ги добавяме, за да се идентифицираме по-добре в героя.

-------------------------

Еех Rolling Eyes всички знаем, какъв магьосник/цар е нашия в импровизациите, Wear Crown така че със сигурност ще има много забавни, интересни и съвсем очаквано - огнени погледи, пози/стойки/чупки и всякакви либидни* изпълнения ............. Nature Fire Nature Fire Sunglasses
Франческа направи добре, като разкри тази подробност! Евала на режисьора, че Джан е оставен да се вихри Wink Като го гледам колко е емоционален, само като говори/пише за сериала, си представям какви ги е свършил Innocent Wink  Айде бакалъм.. вече сме Септември, почти не остана.. не остана, ама така е приказката - 30 дена хич не са малко. Grinning Добре, че ще има Венеция, та малко ще си замаим кратунките, чакайки Виолата Wink
А във Венеция-та, кой знае какъв ще се появи............ Scream мани, мани Head Band и наш'та хич не е лесна, имали сме да теглим, галиба Rolling Eyes Joy

----------------------------------------

✅Италианската телевизия "dayli" предполага, че Сan Yaman и Kebir Bedi може да се срещнат на филмовия фестивал във Венеция 💥

Ще е страхотно, легендата Кабир да предаде щафетата на Джано на подиума на такъв международен фестивал, ама надали.. предполагам ще се фокусират само в/у Виолата.. : ))

Общи условия

Активация на акаунт