🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 59 958
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Ето ги тези симпатяги Grinning

Със сигурност не са дошли на разходка или само за да поздравят Джан Wink Има нещо, ама да видим.. Simple Smile
След Венеция, нашия би трябвало да замине за Унгария да снима Ел Турко, освен нещо около Сандокан да е Hands Ok Hand или около Виола 2 Hands V а може и някое ново предложение да има.. Nerd Heart Eyes

-----------------------------

Стори Франчвска Hands Ok Hand
Красотата й е огромна..
Heart Eyes

-------------------------

Сторита на Долчетата от вчера и днес Sunglasses Nature Star

--------------------------------

А от Джано днес, засега няма вест : ))

# 226
Е, Джано малко ли се показа вчера хахахха Даде материал за обсъждане за поне 2-3 дена, не повече Joy много сме разглезени Joy

# 227
  • На юг от тук
На нас все ни е малко. Затова пак ние зарадвал.

# 228
Кати, на работа съм,не ме разсейвай с тая красота Sunglasses Joy Майтапа настрана,ама Джан с тоя игрив поглед, направо е....горещ, ама много горещ Nature Fire Nature Fire Оф пиша от телефона, дано няма грешки,ако има ме извинете, а бе грешки, не грешки Джан е супер, то кога ли не е  Animal Speak No Evil

# 229
Джано ни подгрява за довечера с тази извънредна снимка.. Wink Joy Ах, че е хитрец на нея! Sign Underage Joy
Тц, тц, този човек само ме разсмива бе! Joy Нали е комедиен актьор..за това ще да е! Wink Joy

рязко сменям темата Hands V

Класа и елегантност на излизане от колата Sunglasses Nature Star

Това интервю за Космополитан вече трябва да е започнало, дал' ще го излъчват на живо? Или после ще ни го сервират написано? Ай ще им се не види.. (ядосах се на тези си помисли) Grinning
Чакам появата му всеки момент! Heart Eyes  За да си нямаме излишни ядове в късните часове! Grinning

# 230
Започна събитието, пресконференция, с участието на Джан Яман
 и Франческа Kилеми, организирано от Cosmopolitan

# 231
Привет, момичета!

Медиите, започнаха да отразяват най-впечатляващата двойка на фестивала във Венеция....
нали няма нужда да ви казвам, коя е двойката

Франческа Чилеми и Джан Яман на филмовия фестивал във Венеция: размяна на думи с фотографи!

Франческа Килеми и Джан Яман кацнаха в лагуната във Венеция, за да представят новия телевизионен сериал “Viola come il mare”. Двамата актьори буквално подпалиха Международното изложение на филмовия фестивал във Венеция 2022 , подлудявайки (и не само) фотографите.
Франческа Килеми и Джан Яман във Венеция: фотографи молят за целувка
Пристигането на Джан Яман и Франческа Килеми на Международния филмов фестивал във Венеция през 2022 г. изобщо не остана незабелязано. Красиви и усмихнати, двамата накараха фотографите да полудеят от кликвания и не само. По време на кацането в лагуната всъщност фотографите помолиха на висок глас „двойката“ за целувка.
„ Целувка, целувка, целувка... “ беше молбата, както е показано във видеото по-долу, от фотографи и фенове.
Бившата носителка на Мис Италия, сега утвърдена и успешна актриса, с усмивката си отвърна на "особената" молба на фенове и фотографи с "ама става...", смълчавайки всички. Малко след това обаче дойде още една мила молба от публиката, която викаше „ Правете любов !“. Този път обаче Килеми бе извадена от срама от турския актьор секс символ, който усмихнат й отговори „догодина!“.
Франческа Килеми и Джан Яман скоро с „Viola come il mare“ по Canale 5
Кан Яман и Франческа Килеми пристигнаха на 79-ото издание на филмовия фестивал във Венеция 2022 г., за да представят новия телевизионен сериал, озаглавен „ Viola come il mare “, насрочен за вторник, 6 септември, в лагуната. По време на представянето ще присъства и режисьорът Франческо Викарио, който работи върху леката криминална поредица, състояща се от 6 епизода с продължителност 100 минути и свободно вдъхновена от романа „Познавате ли лятото?“ От Симона Танзини.
Сериалът „Viola come il mare“, който бележи завръщането по телевизията на Джан Яман, е дългоочакван от 30 септември в най-гледаното време на Canale 5.

# 232
  • На юг от тук
Добро утро!

Превода на интервюто. Взех го от групата Джан Яман България.Много благодаря на момичетата за трудът им и се надявам да не се обидят от това.

Скрит текст:
На живо с Джан и Франческа в Cosmopolitan Dopocinema
-----------------
Превод е с любезното съдействие на Галя Николова, за което сме и много благодарни. Тя ни преразказа основните неща в интервюто:  Джан казва, че сериала Лилаво като морето, ще  стартира на 30.09.2022 г по Канал 5 на Медиа сет.Шегувайки се двамата по между си започват да разказват за героите си в сериала. За техните характери за този на Виола синдрома синтензия вижда цветове и чрез тях тя вижда и чувствата на хората. Франческо е полицейски инспектор, и двамата с Виола се срешат в Палермо. А тя идва в Палермо от Париж. Те продължават да се шегуват взаимно и журналистката иска да ги попита за какво точно се разказва в сериала. И типично в стил ала Джан, той се шегува че с Франческа са се запознали в Тъндър ?и тогава тя дойде в Палермо за да се срещнем лично. Смее се…Разбира се че се шегувам. Всъщност героинята на Франческа отива в Палермо за да открие баща си , както и с идеята , че ще успее да се излекува от този неин синдром виждайки цветове , да разпознава чрез тях емоциите на хората около нея. Така пристига в Палермо , започва като журналист и се среща с комисар Франческо Демир. Задават им въпрос да разкажат нещо за самия сериал. Джан не иска да дава спойлер за сериала, но споделя , че са участвали много млади актьори, с които много са се забавлявали по време на снимките , имало е шеги и закачки както с тях , така и с Франческа, което всъщност са осмели да пренесат помежду си и в реалния живот докато са снимали сериала. Понякога дори им е трудно извън снимачната площадка, да излязат от образите на героите си. Задават въпрос на Франческа – Какви супер сили би искала да има, в смисъл като супер герой.Тя отговаря ,че това което най-много иска да има като човек, е да притежава способността да променя съдбата на хората, но не само до що се отнася до нея но и   генерално за всички хора по света. Джан отново я прекъсва , за да се пошегува с нея, като и казва ,че ри и без друго си такава.Той казва ,че героинята и Виола, е точно такава във сериала, готова и искаща да промени Света, както и самия негов герой Франческо Демир , който която нея се бори да промени света и по това и двамата си приличат. Франческа се смее и казва: -Ние непрекъснато се прекъсваме един друг , понякога отстрани може да изглежда като караница помежду ни, но ние всъщност просто се шегуваме един с друг. Споделя ,че между тях двамата има перфектно съотношение или по скоро равновесие, защото когато е ядосана Франческа, Джан е ядосан дори повече и от самата нея. А когато Джан е ядосан, Франческа е супер спокойна , но както и да е …аз никога не мога да се ядосвам повече от него..{смее се}. Франческа се изказва много положително за Джан, казва че за него е било много по трудно , защото той е трябвало да говори на друг език, вместо родния му , тоест да говори на италиански. В началото не са се познавали толкова добре, но е изключително доволна  от него, дори споделя ,че той е бил дори по-добър и от нея заради страхотната му  памет, помнейки всичките реплики. За нея е било огромно удоволствие да работи с него ,и че много добре са се разбирали по време на снимките. Разказват, че за първи път са се запознали на снимачната площадка на „Господ да ти е на помощ” където Джан изиграва нейния съблазнител, но слава богу не е успял да я съблазни и  е успяла да стане монахиня..{смее се}. Джан споделя , че я го е на учила на много думи,  които дори самия той не е искал да научи . Той споделя още, че тя много му е помогнала през тия 7 месеца , докато са снимали, всички трудности които е имал с произношението на езика по време на снимките,  и благодарение на Франческа се е справил с изговарянето много по-добре и успешно. Журналистката задава въпрос и към двамата , коя супер „сила» във всеки един от тях  Джан или Франческа в реалния живот биха взели един от друг -  Днан от Франческо Демир или тя от Виола и обратното. Франческа казва , че освен физическата сила в Джан, които също и връща комплимента, като и казва че също я харесва физически, в смисъл като сила, въпреки че това звучи малко шеговито, имайки в пред вид каква точно друга физическа сила е имал в пред вид Джан {смее се}. Тя от своя страна отговаря,  че харесва много в него, умението да привлича хората около себе си.  Джан казва, че Франческа е много изизскана и когато се усмихва, всичко се променя, тя се сме и отговаря ,че това са само думи {клише}. Той отговаря: Не това не са клишета, наистина е така , защото ти се усмихваш толкова рядко, и когато се усмихнеш всичко се променя {пак се смее} Журналстката обеснява , че трябва да приключват вече с интервюто, тъй като времето е много напреднало, но Джан и Франческа не искат, разказват че са пристигнали много хора от различни краища на Италия, и ще се радват хората които са дошли да имат възможността и те да им зададът някой въпроси.   Джан казва:  Предлагам да играем на “Истина или предизвикателство” .Журналистката казва, че сега не е подходящо да се играе на тая игра. Задават му въпрос за сериала Ранобудна птичка, дали в истинския си живот той прилича на героя си Джан Дивит. Той отговаря , че Джан Дивит от сериала е свободолюбив, че той също в реалния си живот е такъв, затова и е представен като албатроса в сериала. Казва , че за него най-важното ,е свободата и възможността , да може да избере момента в който може да си тръгне. Въпроса към Франческа : Голямата красота, свързвайки го с известен италиански филм, които преди няколко години е получил Оскар, тоест с две думи я попитат , какво мисли за голяма красотата ,физическата ? Тя споделя , че за нея физическата красота не е най-важната за нея, по скоро вътрешната душевна красота на човек, характера му  е важна за нея самата. Джан се шегува с журналистката, че и тя като другите произнася името му малко странно… Жан.Но въпреки всичко, шегува се тоя акцент му харесвал, но доста чесро се налага да ги поправя когато произнасят името му 🙂  Докато Джан и Франческа продължават да се шегуват и прекъсват по между си, друг гост в публиката ги пита , така ли са били през цялото врем на снимките…те смеейки се казват ,че през всичките 7 месеца са били все така … Джан прави комплимент на Франческа , че е много добра и като актриса и като човек, казва че трябва да я уважавате и да я обичате, защото едва ли не вече му е омръзнало  да чете и слуша критики от феновете, за всички тия актриси ,които са играли с него през годините . Франческа споделя, че в началото наистина и е било много трудно да свикне със всички тия фенове около Джан, за обиколени от толкова много чувства и емоции, но по-късно вече свикнала с тях и е било интересно и дори й е харесало вниманието на феновете, усетила е тяхната любов, която дори са прехвърлили и към нея , по време на снимките , като негова сценична партньорка. Джан от своя страна споделя, че тя е единствената му екранна партньорка, която не е из ревнувала от цялата тая фенска любов около него. Франческа, винаги е била скромна, резервирана ,никога не е била незлобна,че е много спокойна и за това толкова много я уважава и обича. На тръгване , се сбогуват с феновете, казвайки им ,че имат желание да идат някъде за да изпият по чаша хубаво вино.

# 233
Катина, мерси за интервюто Hug Огън са тези двамата, посмях се от сърце хахаха Особено на това: защото когато е ядосана Франческа, Джан е ядосан дори повече и от самата нея. А когато Джан е ядосан, Франческа е супер спокойна , но както и да е …аз никога не мога да се ядосвам повече от него... Просто си представям сърдитата муцуна на Джан Joy

# 234
  • На юг от тук
Честит празник момичета!

Да се порадваме още малко на тези толкова усмихнати хора.

Има и клипчета от вечерния купон,но не мога да ги кача.

# 235
Добро утро,момичета!

6 септември 1885 год.- Ден на съединението на България!
Честит празник на всички българи,където и да са!

Благодаря за преведеното интервю Hug и на Катина Hug,че ни го донесе!

По ясни снимки,че вчерашните,които пуснах не бяха,но такива имаше отначало!

Скрит текст:

от снощи
Джан и Франческа на партито на Vanity Fair

Скрит текст:

и видеа:
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456245530%2F06e … l_wall_-199343470
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456245532%2Fd29 … l_wall_-199343470
https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456245533%2Fc43 … l_wall_-199343470

Желая ви приятен празничен ден!

# 236
Кати, благодаря за превода, ама че смях падна.. Head Band Grinning
Елке, хахах тези двамата са от наш'те мЪ ............. Hands Ok Hand Joy Joy

И аз ви нося един превод на интервюто от ТТ Simple Smile вижда ми се по-кратък от горния, но е писан като диалог и затова го слагам и него : )) Надявам се в следващия брой на Космополитан, да излезе пълното интервю и тогава лесно ще му ударим един "точен" транслейт! Grinning

Тези двамата са като "куче и котка" Joy Сладки и мили иронични "съучастници" Joy не спряха да се шегуват и да говорят "един връз друг" почти през цялото време! Joy
Харесвам начина им на заяждане, но също така и голямото уважение, което изпитват един към друг! Heart

------------------------------------------------------

Джан: Бих искал Франческа да започне, да видим какво ще каже ...
Франческа: Това е капан, така че ако греша, той ще го вземе обратно и ще направи добро впечатление... добре, амин...😂 Ние сме тук, за да представим Viola Come Il Mare, новият сериал, който започва на 30 септември на Canale5 и се надявам всички да го гледате, съжалявам, дори да имаме малко време, ние сме щастливи да сме тук с вас, исках да го кажа. Правим нещо малко по-специално, обикновено рекламираме филми, вместо това рекламираме сериал, в който вярваме, ще имате пълно забавление. Относно цветовете, говоря за цветове, защото характерът ми е засегнат от синестезия. Виола страда от това неврологично разстройство, защото вижда емоциите на хората чрез цветовете, изглежда странно нещо, но... (прекъсната е)
Джан: Исках да обуя лилави чорапи Joy 💜 затова ми гледаш чорапите... Joy
Франческа: знаеш, ако ме прекъсваш всеки път, когато започна отново, нали?
Джан: съжалявам (лице с ръка пред устата) Joy
Франческа: Хайде, разкажи ни за героя си Francesco Demir, позволете ми да го представя...
Джан: Не, не върви. Слушай, искаш да се бием тук пред всички ли?
Лавиния пита за тяхната връзка:
Франческа: Такава е каквато се вижда...
Лавиния: Вие се компенсирате
Джан: Казвам ви, че сериалът е базиран на кавгите на Франческо Демир и Виола.
Франческа: Но той не може да излезе от героя, дори в живота... Joy
Лавиния: Ти си журналист, а ти си инспектор и пътищата ви се пресичат в Палермо
Джан: Тя идва от Париж, аз живея в Палермо, запознахме се в Tinder Joy Joy Joy без майтап! (те се смеят заедно, те са големи съучастници)
Джан: Виола идва в Палермо, за да намери баща си и да се възстанови от болестта си, междувременно тя се посвещава на журналистиката.
Джан пита Франческа: Добре ли се справям?
Франческа:Прекарваме си страхотно, разказвай...
Джан: Запознават се, работят, в крайна сметка е любовна история... Освен това е романтична комедия, защото има кавги. Joy За щастие имаме актьорски състав от млади хора, имаме например Джовани Наста. Актьорите, които срещнах в този сериал са прекрасни, Джовани Наста, който се нарича Тури в сериала, с който включихме много гафове.
Лавиния: Какво ще стане, ако можехте да притежавате супер сила?
Джан: Да съм турчин Joy
Франческа: Има толкова много, може би, да можеш да промениш съдбата, в някои ситуации да можеш да я подобриш...(Джан пак я прекъсва)
Джан: Всъщност нашите герои също са такива (описва Виола, че е същата и се шегува с героинята й)...
Франческа пояснява, като го прекъсва: Шегуваме се, не че спорим, това е нашата връзка, искам да го изясня, защото отстрани може да изглежда като караница. Ние се обичаме... Joy
Лавиния: Вие сте комедийна двойка във всички отношения
Джан: Когато съм нервен, тя има пълно спокойствие...
Франческа: Аз когато съм нервна, той се ядосва още повече от мен, аз не мога да се ядосам като него ... Joy
Лавиния: Следователно перфектен баланс имате Joy
Франческа: Ние също говорим зад гърба си (на себе си), много хора ни казват, какво е било като работим заедно... Joy
Трябва да кажа, че работата беше страхотна. В началото не се познавахме, той идва от Турция и има тази по-голяма трудност от мен. Но той действа на език, който не е негов и се справя по-добре от мен, защото има луда памет. За мен беше страхотно да работя с него. Джан е актьор, който се раздава много. Това е важно, когато рецитирате да създавате заедно, да отдавате себе си е нещо, което ви помага да правите и давате все повече. От човешка гледна точка и двамата сме щастливи за това...
Франческа казва на Джан: Кажи и ти нещо красиво... Joy Joy
Джан: Повтарям, че имам голям късмет да работя с Франческа. Работих в Бог да ни е на помощ... (Ф го прекъсва)
Франческа: Той беше моят изкусител в "Бог да ни е на помощ", но не успя, защото аз все пак се преобразувах, станах монахиня Joy Joy
Джан: "Seeeeeeee! Joy Joy" (не знам как се превежда това) След това за "Виола като морето" се зарадвах, когато чух, че все пак е Франческа, защото тя е много умна и знаех много добре, че ще се разбираме с нея. Бяха прекрасни 7 месеца, тя ми помогна много, защото както тя каза, не е лесно да се действа на друг език. Въпреки че знам езика, но езикът на скрипта е различен. Свършихме страхотна работа с Франческа Рици (учителка), която ме следваше навсякъде. Мисля, че се адаптирах, но все още не съм гледал сериала, както всички вас.
Лавиния: Момчета, знам, че трябва да тръгвате/бягате...
Франческа: Когато започне, не спира...
Джан: Първо влизаш под душа, после се страхуваш от водата... Joy Joy
Лавиния: Каква женска зестра би искал тя да има? И каква мъжка зестра би искала от него?
Джан: Ти започваш, всички знаят, че съм джентълмен Joy
Франческа: Супер силата на Can Yaman е способността му да ангажира вниманието на хората. Когато е себе си, той има способността да привлича силно, което е много красиво...
Джан: Когато се усмихне, всичко се променя... по 22 часа на ден тя е нервна, а когато уловите онези редки моменти, в които се усмихва, вие нападате... Joy Joy Joy
Франческа: Джан, спри.... Joy
Лавиния: момчета, трябва да затворя и Джан, не, не искам да си тръгвам..... Joy Joy
Дойдоха момичета от различни градове, за да ни слушат. Включваме и тях, ако имат някакво любопитство.
Джан: Как беше тази игра момичета - да кажем истината? Joy Joy
Франческа: Истина или предизвикателство, но не бих го направила точно сега Joy Joy
Лавиния: Напиши на лист, прочети думата, която виждаш написана и я разкажи
Джан: Ами ако това е дума, която не разбирам? Франческа ще мисли за това... Joy Joy
Джан: Знаете ли, отново видях крилете на свободата, както преди 20 дни, Свободата означава знание, колкото повече знаеш, толкова по-свободен си. Така че винаги се опитвам да разширя знанията си. Ние сме на този свят, за да знаем и също поради тази причина, за моята кариера избрах да дойда в Италия, защото имаше предизвикателства, някои повратни моменти и за това се опитвам да положа усилия, това според мен е свободата. Да мога да си тръгна е свобода за мен. Да не ми пука, дори....
Франческа рисува голямата красота. В действителност не искам да бъда свързван с красотата, за съжаление ме виждат и често ме свързват само с това, вместо това бих искал да ме видят за нещо повече. За мен голямата красота не е външната, а вътрешната. Голямата красота е да открием вселената във всеки един от нас...
Така че момичета, искам да ви кажа нещо: Трябва да уважавате Франческа. Защото съм уморен от факта, че женската аудитория, която ме следва, не харесва или атакува всяка жена, която общува с мен, защото ви е трудно да видите друг герой/партньор с мен...
Франческа е актриса, която срещнах и тя е "топ", както казват римляните, тя е много красив (добър) човек, страхотна актриса и според мен свършихме чудесна работа, "amatela"/обичам я... (всички италианки казват, че Джан произнася думата "amatela" / "обичам я", много сладко) Heart Eyes Joy
Франческа: Открих голяма привързаност и в началото ми беше трудно...
Оказа се катапултиран в Палермо и разбира се, ние го познаваме по известността/славата и не можете да видите привързаността зад това, това не е безпокойство, защото никога не ме е притеснявало, беше силно, беше хубаво, беше важно, така че за известен период се почувствах дестабилизирана, но всъщност да видиш обич като тази е специално нещо, така че му благодаря, защото ме накара да го почувствам чрез него...
(мале, мале, мале Head Band онемях.... Animal See No Evil Animal See No Evil Joy )
Джан: Мога да кажа, че тя е единственият човек, който работи с мен, който не е бил ревнив и завистлив от различните ситуации, на нея не й пукаше. Франческа има това смирение, винаги скромният човек е красив...

-------------------------------------

П.П. Усещате ли още от сега, колко много смях, сръдни и любов ще има в сериала с тези две фоги? Joy Joy Вече цял час съм ухилена до уши, добре, че децата още спят.. Joy

====================

П.П. Scream Scream  малеее, сега виждам (от поста на Злати) този ПРИНЦ В БЯЛО
Отивам да разбера какво става .. Joy

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 09:20 от grozdence.

# 237
Кати, благодаря за интервюто и големи благодарности на групата "Джан Яман" и лично на Галя!

Много енергия има между тия двамата! Stuck Out Tongue Winking Eye, Много сладко се опитват да се над говорят, но в този дуел Франческа го бие. Joy Само с едно изречение, колко много каза  " Джан от своя страна споделя, че тя е единствената му екранна партньорка, която не е из ревнувала от цялата тая фенска любов около него". Който разбрал, разбрал Stuck Out Tongue Winking Eye И както винаги кавалер до дъното на костите си Sunglasses "Джан прави комплимент на Франческа , че е много добра и като актриса и като човек, казва че трябва да я уважавате и да я обичате, защото едва ли не вече му е омръзнало  да чете и слуша критики от феновете, за всички тия актриси ,които са играли с него през годините" . Четейки между редовете, много интереси неща ми изплуват в главата, ама нейсе...важното е, че всичко е зад гърба му и той върви само напред и нагоре. Hug
Много хубаво и непринудено интервю. Тия, ако ги бяха оставили, цял ден и  цяла нощ са щели да говорят без да спрат...толкова са сладки Heart Eyes За пореден път се убеждавам, че работата с Джан е много приятна и весела и затова всеки играл с него е положително настроен (изключвам тия, които са му завиждали)  
Доволна съм! HeartStuck Out Tongue Winking Eye

# 238
Миличкия Джан, иска да има суперсилата да е турчин Joy Всички знаем, че само по паспорт е такъв, каза си го и той Joy

Грозде, мерси и за този превод Hug съвсем стана ясно за какво са говорили Wink

Ще има забава, спор няма. Обаче аз италианския не го научих Animal Speak No Evil Силно се надявам да има бг превод, че иначе ще изтървем тънкия хумор в диалозите. Просто усещам, че всяко изречение ще е лаф и смях Joy

# 239
  • На юг от тук
Може и да не вярвате , но фестивала и Джан са отразени в турската преса.
" Джан Яман награден на фестивала".  И то от хюриет.

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/festivalde-can-yaman-r … dul-aldi-42132528

Общи условия

Активация на акаунт