🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 59 944
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Убийствен диалог! Joy

Грозде, вземи си за всеки случай още един компютър. Wink Joy

# 601
Рагаци, заповядайте 5 и 6 епизод на италиански Hands V

еп. 5 -> https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456246268%2F803 … l_wall_-199343470
еп. 6 -> https://vk.com/canyamanfanklub?z=video-199343470_456246275%2F38f … l_wall_-199343470

Аз довечера ще си ги пусна още веднъж на спокойствие и то с голяямо удоволствие! Wink Grinning
Без превод, все пак цялата интрига е неразбираема, но ще гледам Джан, Франческо, Демир и полициото.. Heart Eyes Joy
Сега сериозно Hands V страхотен персонаж изгражда нашето момче Heart Eyes талантлив човек, талантлив във всичко! Heart

Да кажа и за двойката Broken Heart
Главните как се омешаха с второстепенните Rolling Eyes голяма обърквация стана! Grinning  Ама пък в случая девица така или иначе нямаме, а мъжката непорочност никога не е била чак такава ценност за главния комисар Hands V Joy

Демир реагира на червената рокля Cold Sweat Joy сякаш малко ревност се усеща Joy

А ето го и въпросното рокле....  Wink Sweat Smile

# 602
Аз обаче не разбрах Франческо откъдв видя червената рокля. Тя нали се контеше сама у тях си и се преоблече. Май инспекторе наднича тайно Joy

# 603
Оо, Боже мой Scream какво са му направили... като някой звяр е, "хищна птица".. Scream Nature Fire Hands Muscle  Hands Raised Hands
Ще бъде впечатляващ Ел Турко / Балабан, огромен, мощен, силен, груб и мноого смел! Nature Fire Nature Fire Nature Star
Трябва да си призная.. прекалено е напомпан за моя вкус, ама явно такъв трябва да е героя му Simple Smile Нищо... няма да го върна, ако ми почука на вратата и такъв.. Rolling Eyes Joy
Сега забелязах, че гърба му е с грим (има белези/следи от мъчения) Open Mouth и косата му с това сладко кокче, колко много е пораснала Simple Smile

Джан ИГ с надпис: ""

Директно от снимачната площадка!
Viktor Vargyas (каскадьор) с Роби Sunglasses
Каква приказна гора Heart Eyes мисля, че този сняг е сценичен ефект..

Скрит текст:

Други публикации от екипа на Ел Турко:

Magnus Samuelsson

Kieran O'Reilly

Грета и тя качила това Стори със спящото си гадже..
С надпис, че той я придружава на снимачната площадка, тц, тц... Animal See No Evil Joy
Ех, предчуствам, че и тя ще ползва дубльорка за по-горещите сцени, с такова гадже-хрътка.. Simple Smile Joy

Скрит текст:

=================
Допълвам, че забравих да отговоря на Ели, откъде инспектора знае за червеното рокле Hands V
ето я сцената: https://twitter.com/ZValstango/status/1581215996211523585 Grinning

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 21:46 от grozdence.

# 604
Здравейте, момичета на Джан!

Аз продължавам да съм на честотите на Viola Come il Mare и Ел Турко не ме впечатлява, но... Франческо и Виола ме карат да тръпна в очакване на всеки следващ епизод.
     Страхотни са!

# 605
И аз "продължавам да съм на честотите на Viola Come il Mare" Heart Eyes Еми Kissing Heart

Епизод 3  - "Viola come il mare" -  Бг. субтитри

https://ok.ru/video/3771001342525

С големи благодарности за превода, към рагаците от ФБ Джан Яман Бг.

Промо за следващия епизод (21 октомври):

Романтичен уикенд на Виола с бебе-рагацино, който явно няма да се сбъдне Thinking Joy
Тя си помислила, че Франческо ще й помогне да наеме хеликоптер за уикенда и му звъни да го пита Rolling Eyes Joy
В отговор, той й затвори телефона в лицето Joy Не мога с тези двамата..... Head Band

Виола: Ще обиколим целия остров Пантелерия!
Демир: Красиво... Joy
Виола звъни на Демир: Ще мога ли да наема полицейски хеликоптер за този уикенд??
Демир: People Ear People Ear People Ear ....  Joy Joy

--> https://twitter.com/__laurina_/status/1581323659352084480

И още едно малко откъсче от следващия епизод Hands V малко, малко, но заслужава голямо внимание! People Eyes Joy
Франческо вижда Виола да си събира багажа Simple Smile

--> https://twitter.com/fictionmediaset/status/1581210463274434561

И няма да съм аз, ако не отделя малко повече внимание на Франческо,
като главно действащо лице (и тяло) Wink Nature Fire Nature Fire

# 606
Добро утро,момичета!

Време е за кафе,релакс на душата и любими занимания!
Правете това, което ви носи радост и ви кара да се усмихвате!

Благодаря за всичко,което сте пуснали в темата! HugTwo Hearts
Благодаря на екипа за БГ превода на епизода! Flowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers Blossom

Желая ви щастлива неделя!

# 607

Кафе с усмивка от Франческо - каква по-добра компания в неделния ден!

Здравейте, момичета на Джан!

# 608
Еми, благодаря за страхотните гифки Hug

Сега като видях това, тази саксия-глава на масата се сетих, че четох наскоро във ФБ групата за историята на тези саксии и ви я нося. Отнови научих нещо ново покрай Джан Simple Smile

Зад тези красиви саксии се крие доста зловеща, но страстна любовна история.  Легендата се развива в Палермо, по времето на арабското господство над Сицилия преди около 1200 години. Млад и красив арабски мъж изпитва дълбока любов към млада красива жена от Палермо. Мъжът многократно се е опитвал да осъществи зрителен контакт с любимата си.  Най-накрая жената също го забеляза и мъжът имал възможността да декларира истинската си любов към нея.  Жената веднага се влюбила в неговата красота и екзотична интензивност. Те споделяли страстна любовна афера. Известно време след като усетил неприятностите и мъжът й признава истината, че всъщност вече е женен и трябва да се върне при арабското си семейство. Жената се почувствала изключително тъжна от идеята да загуби любовта си завинаги.  Но също така се чувствала и предадена, ревнувала и гордостта й щяла да бъде опозорена. И така… тя решила да убие мъжа.  Когато той спял до нея, тя му отрязала главата! След това поставила главата му на балкона си с всичките си други вази с растения. Засадила растение босилек в главата и напоила растението до края на живота си с тъжните си сълзи. Нейните съседи видяли, че босилекът расте безкрайно и повярвали, че и те се нуждаят от кашпа с формата на глава. Но слава богу направили керамични. Оттогава всички сицилианци имат мавритански глави с босилек. Първо била направена мъжката версия, но също така и глава на красива жена, така че влюбените вече винаги да са заедно.

# 609
Какъв удар, а?! Joy
Без кафе, без шоколад.. не му позволява да вземе нищо... Joy Joy
като баща му е Head Band Joy

Франческо, може ли да дойдеш у нас, че започнах диетата?? Animal Pig Joy

===================

От треньора Стефано, гордее се с Джан Hands Muscle Nature Star

Последна редакция: нд, 16 окт 2022, 11:58 от grozdence.

# 610
Хайдее на 4 серия с бг букви Heart

https://m.ok.ru/video/3775223040573

# 611
Добро утро в понеделник!

Благодаря на екипа за БГ превода на 4 еп. и на всички за пуснатото в темата!

Приятен ден!Спорна и щастлива нова седмица!

# 612
Ново промо, ще има смях Joy

https://twitter.com/i/status/1581935479041449984

Докторът: Имахте късмет, но може не винаги да е така. Кой е за Виола Витале?

Раниеро: Аз съм нейното гадже!

Франческо: Не, тя живее с мен!

Ох, ще умра от смях с тези двамата Joy как се бутат като в детската градина Joy

# 613
Привет, рагаци!

Съперничеството достига кулминацията си! Joy Франческо е мноого зле Animal See No Evil Joy толкова е неопитен (тромав) - нов е в този вид емоции, няма как иначе да е... Wink Joy

Виола: С Раниеро наехме кола и ще направим цялата обиколка на остров Пантелерия.. (фука се) Joy но на кой му пука?! Sunglasses Joy

Раниеро: Аз съм нейното гадже! Animal Mouse

Франческо: Не, тя живее с мен!! Sunglasses

Д-р:  Va bene... Joy

Ели Kissing Heart повтарям те малко (обичам да правя така) Grinning но заради емоджито на мишока, супер подходящо е.. Grinning
Та в петък смехът ни е повече от гарантиран! Joy
Ех бее, че нямаме условия да го гледаме заедно, та кефа да ни дойде двоен ..... Joy Joy

------------------------

Супер! Най-накрая списъкът се промени Hands Ok Hand защото вече беше подозрително..
Но Джан си е на мястото - в челна позиция!  Nature Star

# 614
Добро утро,момичета!

Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт