🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 59 949
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Какво иска тя от този пич Раниеро, когато има това в съседство? Heart Eyes Joy

Да пусна линкове към епизод 4 с руски превод:

със субтитри:
https://vk.com/dizimania?z=video-195720016_456240130%2Fln-WUvq53 … l_wall_-129812063
https://vk.com/sesdizi?z=video-195720016_456240130%2Fln-WUvq53yD … -129812063_680500

с озвучаване:
https://vk.com/dizimania?z=video-181814029_456240371%2F094a1f793 … -160927600_329487
https://vk.com/sesdizi?w=wall-160927600_329487

--------------------------------

Fiction Mediaset: "Ще се видим довечера на Canale 5  с Viola Come Il Mare 💜"

Ама колко са красиви самоо Scream Heart Eyes Айде да спират да си изневеряват и да се взимат вече! Heart Eyes
Нека си направят една богата вечеря довечера.. нашия да й врътне едно барбекю на огъня! Nature Fire Joy

Нашия май наистина няма нет в "джунглата".. никакъв го няма!
Но Франческа ни приканва Simple Smile

И малко цифри Hands V нека сме в час с прекрасните резултати! Hands Ok Hand

"Viola come il mare и Mina Settembre са най-гледаните фантастики от младите хора. Рекордът принадлежи на телевизионния сериал с Francesca Chillemi и Can Yaman с почти 25% дял на възраст между 15-34 години, докато фантастиката със Серена Роси може да се похвали с дял близо 23%
https://www.instagram.com/p/CjsdK61N5y3/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

"Viola Come il Mare незабавно получи благоволението на публиката, по-специално на жените и младите, където в момента е лидер с 24,70% дял в 15-34 години, пред Mina Settembre (22,35 %)"
https://bubinoblog.altervista.org/viola-come-il-mare-e-la-serie- … a-mina-settembre/

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 17:22 от grozdence.

# 586
Здравейте, момичета на Джан!

Не забравяйте - сериалът започва в 22:50ч. българско време

Линкове за гледане:
--> https://uaznao.com/watch-canale-5-in-live-streaming/
--> http://azrotv.com/iphone/it/ch/c5.php

# 587
Еми, мерси за линковете Wink

Само минавам да ви кажа, че след този кадър вече и аз забравих за инспектор Демир Smile

Днес май няма да има превод в ефир от мен, спи ми се, почти нищо не вдявам... добре, че е секси Раниеро да ми държи вниманието Grinning

Сякаш Виола го лъже за годините си ли, нещо, че е по-млада, щото за някакви години се пищисва, нещо 25 ли, какво ли Grinning

Значи имаш това на една ръка разстояние, а си лягаш с бебе Раниеро?!?!? Тази Виола е чисто луда!!!

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 23:51 от Ели-Мели

# 588
хаха бебешора Раниеро е много сладък, искаше да си играе с кака под водопада Joy после май си изконсумираха връзката набързо Joy След това тя го хвана да й изневерява, изпращаше друга мацка Joy нещастна детска връзка се получи ама! Joy
Скрит текст:
Ели, за тези "25 години" ставаше на въпрос на плажа на местопрестъплението в началото на епизода Simple Smile Виола и героинята на Киара (забравих й името) си говореха, че тя ще вечеря с дечко и Виола й каза, че е на 25.. Обаче инспектора ги е чул и тръгна да се заяжда с Виола Joy Каза й: Значи ще ходиш на среща с 25 годишен? Joy тя му отговори: Какво те интересува? Joy С Киара си говориха нещо за се*с и Франческо и това е чул!! Joy Каза й, че не работи, а говори на местопрестъплението за се*с Joy
Нашия е пълен непукист! Как си сложи слушалките тарикатски, когато чу Франческа и Раниеро да се забавляват по детски Joy

С шоколадка си легна, колкото да я утеши, защото се беше разстроила нещо Joy

Обаче Фара върти някакви номера зад гърба му.. докато нашия спа, тя звънна на някой скришом.. Виола чу, каза на Франческо, но той май не й повярва, явно помисли, че тя ревнува Joy
Този международния журналист ми се вижда много гнил..
А тази, която Франческо разпитва в началото на епизода, май ще е тази мацка с която ще се целува (от клипчето, което ни пуснаха преди 2 дена с бясната целувка) Wink Joy

Айдеее, отиде коня в рЯката.......... май ще се консумира и тази връзка Misc Bomb Misc Bomb Sweat Smile

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 00:27 от grozdence.

# 589
Аз съм много назад с гледането. Тамън почвам втора серия. Фара каза по телефона "спокойно, той не подозира нищо". Ах, тази къдравелка сигурно работи за трафикантите, ужас! А Франеческо беше толкова разстроен от нейната мъка и сълзите й..

Иначе Франческа е излъгала явно Раниеро, че  и тя е на 25 години, защото като се сдобриха после при ябълките, тя му каза, че е на 32 Grinning А той призна, че е по-малък от 25 Grinning само, дето не разбрах на колко точно, най-вероятно около 15 Grinning

П.С. Мале, мале, сега видях, че си добавила последната фотка. АМи така е, тука е Италия, консумират се кат зайци, няма да се пазят за първата брачна нощ Grinning

# 590
И Медиасет се ядосва, че целуват любимия ни! Rage Joy

# 591
Мани, че го целува, ама и го лъже!

Малко сърдит ми се струва Grinning

След банята му каза "вчера беше хубаво". Значи огряло я е Grinning Брех, чувствам се пренебрегната вече Grinning

Хехе, сблъсък на титани Grinning Нямам търпение да разбера какво си говорят Grinning Демир как го гледа, иска да му обърше два шамара Grinning

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 00:58 от Ели-Мели

# 592

Цитат
Понякога трябва да извадите чувствата си навън и да ги разкъсате. Истината е единственото нещо, което ни освобождава, дори и да може да нарани. 🥺

Не мога да понасям този къдрокоско смотан. През цялото време го гледам така, както Джан го изгледа на изпроводяк.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 01:07 от Emiliya

# 593
Оф, спря стрийма и не можах да догледам втора серия.. така е като връщах 100 пъти да гледам голия Франческо Grinning стигнах, докъдето полицаите отведоха Фара и Франческа се скара с Раниеро. Тя му вика "Франческо ми каза, че майка ми е идвала в Палермо и ме е лъгала". Той нещо от сорта "Ааа, оня Франческо, дето живееш с него" Grinning И тя му се развика, че му говори за майка си, а той се държи като ревниво момченце (рагацино джелосо).

Вече ще му викам бебе-рагацино Grinning

Я, кажете, нещо интересно стана ли до края? Имам предвид някоя целувка, нещо по-така между Виола и Франческо? Grinning

П.с. ето пак съм написала Фрначеска вместо Виола Grinning Не мога да ги оправя и това е Grinning

# 594
Я, кажете, нещо интересно стана ли до края? Имам предвид някоя целувка, нещо по-така между Виола и Франческо? Grinning
     Нищо, Ели, нищо по-така не се случи. Залъгаха ни с един разговор между двамата (няма смисъл да обяснявам, че не разбрах нищо) и няколко разменени пламенни погледи. Целувка, тцц. Но в следващия епизод може и да се получи. "Затоплиха" отношенията нашите сладури, ще става все по-горещо.

# 595
Еми, мерси Hug Ще спя "спокойно"...

Айде лека нощ! Спете, ако можете!

Между другото много хубави са палмите на тази фотка JoyJoyJoy

# 596

Хайде и от мен за лека нощ:

# 597
Добро утро, рагацци!

Снощи много трудно изживях предателството на нашето момче.
А помните ли колко пъти ни е казвал, че ни обича - ВСИЧКИ НАС, "моите рагаци"??
Помните я, това забравя ли се....

Той милия се опита да се защити, като я отблъсна, но нахалството й надделя накрая... Rage Joy

Беше МНОГО КРАСИВА сцена...... Nature Fire Nature Fire
Notes https://www.instagram.com/p/CjtZ0O2IMlF/ Notes

Демир: Не трябваше да те прегръщам, не трябваше да спя тук...
Фара: Ти си най-хубавото нещо, което ми се е случвало!
 Демир: Аз съм полицай, не мога.... (и в този момент забрави професията си) Joy

Нагледно, част от предателството.. Head Band Grinning
(горката актриса, събра хиляди ругатни и пустосване) Grinning

А ето я любимата ми част от епизода! Heart Eyes Joy
"Не искам да те виждам никога повече!"

"Виола: Така или иначе съм на 32!  
Раниеро: Аз съм на 22, а не на 25!"
People Baby Joy

Ели Kissing Heart Еми Kissing Heart благодаря ви за споделеното снощи! Gift Heart
При мен ставаха много странни неща! Изчезваха ми предишни коментари, не ми даваше да публикувам -
 изписваше ми, че съм писала последна, а аз не бях.. Не виждах последните ви коментари, а вие явно сте се виждали, щом сте се редували  Grinning даже си помислих, че сте заспали! Joy Като свърши Виолата звъннах на Еми и тя ми каза, че не е виждала пък моите два коментара, които писах по време на епизода и си е помислила, че съм си легнала (дават Джан и аз спя- виц!) Joy По едно време мамата ми "глътна" един коментар, дето си бях изписала писанката.. и накрая вдигнах ръце! Grinning
Както и да е.. да не се повтаря!! Hands V Grinning
Злати Hug липсваше снощи! Revolving Hearts

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 21:30 от grozdence.

# 598
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за преразказаното,кадрите и коментарите! Two Hearts
Грозде Hug,аз не гледам онлайн,че ми е късно! WinkА и съм назад.
Днес ще изгледам 4 еп. с руски субт. от линка,който пусна вчера!

Желая ви приятна есенна събота!

# 599
Грозде, компа ти се е побъркал при вида на инспектор Демир Joy

Между другото четох, че актрисата, която играе Фара е на 19 години! Толкова малка, а каква късметлийка Joy

Ахахах значи бебе рагацино е на 22 години Joy Личи му! Grinning

Иначе...

Франческо: Какво стана с червената рокля?

Виола: Чувствах се по-комфортно така.

Франческо: Сигурен съм, че ако искаш да си "лека", достатъчно е да почукаш на вратата ми. Какво има този Раниеро, което аз нямам?

Виола: Обективни пречки пред възможността да се влюбя в него...

Общи условия

Активация на акаунт