🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 59 957
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Еми Kissing Heart страхотни гифки, благодаря ти! Revolving Hearts

Nature Fire Nature Fire Върна се в по-добра форма от всякога Hands Muscle Nature Zap

и освен това вече преминахме на английски Sunglasses

Срам ме е да си призная, но пуснах няколко сълзи като го видях..Animal See No Evil Grinning Ей така изведнъж ни представи Балабан Ага и ми взе акъла от раз! Добре, че имам (в) повече акъл в главата! Hands V Joy
И изглежда страхотно, въпреки тежката работа през която със сигурност преминава, защото ролята му е много, много, трудна - ще има бой, много бой, многолюдни "кървави" битки, мъките на тежко ранения Балабан, лИбоФ, сексуалния му статус* със сигурност няма да бъде пренебрегнат, и не на последно място чуждия език, студа и условията/неудобствата в "джунглата"! (май можеше и по-дълго изречение да спретна) Rolling Eyes Joy

Вижте му косата на Агата! Heart Eyes
И изобщо ми изглежда някак си променен - по-остър в изражението, в погледа, може би защото и брадата е
по-дълга, по-гъста.. Ама е екстра така! Hands Ok Hand Heart

П.П. Абе, да идва вече петък, че да си починат опънатите ми нерви (от отсъствието на Джан). Grinning

П.П. че да видим тази шоколадка защо спи до/връз Джан Rolling Eyes това ми е дерта на мен от два дена насам! Grinning Не че имам против - любопитство и нетърпеливост е при мен Hands V нека опита и шоколад, знаем че обича! Wink Grinning

# 571
ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ!!!

Стотици хиляди жени са се изгубили в унгарската "джунгла". Гражданска защита се опитва да ги намери и спаси, но те не искат да бъдат открити. Все още не е ясно защо са навлезнли нелегално на територията на Унгария и какво търсят.

Елка и Гроздето.

- Къде е, мЪ?
- Не го виждам, мЪ.. Джааан!

# 572
Стотици хиляди жени са се изгубили в унгарската "джунгла". Гражданска защита се опитва да ги намери и спаси, но те не искат да бъдат открити. Все още не е ясно защо са навлезнли нелегално на територията на Унгария и какво търсят.

Сядам да ти отговоря сестро, циганско сърце не трай!

Повече от ясно е! Тез' "turistki*" искат Балабан да ги спаси.. ии с голям ятаган да ги защити!

Трябва да си затегнат планинските погранични зони, защото ей така изневиделица и на талази ще се изсипят на филмовата горска площадка и ще съсипят амбициозния международен проект! Направо ще се изложат пред чужденците! (нал' каста е само с чужденци)
Това хич не е за майтап.. Една сюрия влюбени откачалки тлеят по него и със сигурност вече си стягат чантите!

Отвори този спойлер от промото: (ама си сложи слушалки, мъжа ти да не чуе музиката, че е е**тична)
(без да искам бях писала "спойлер от пор*ото"... ама се поправих, тюх, как щях да се изложа)
Скрит текст:
Тези две сцени са точно 3 секунди, ще се направим сякаш мимоходом сме ги видели и не сме се впечатлили! Чакаме петминутни......

Сега се сетих, преди повече от година, една съфорумка ни беше обидила, че сме имали "мокри мечти", помниш ли я? И аз й се разсърдих тогава! Сега й простих! Пито, платено! Може да дойде пак да ни нареди!

-------------------------------

Елка и Гроздето.

- Къде е, мЪ?
- Не го виждам, мЪ.. Джааан!

Елка: Хаайди гиделим!

Грозде: Какво ще делим мЪ? Нал' се разбрахме.. първо аз, после ти!

П.П. хаха спуках се от смях, докат си мъдрих поста! Joy Joy

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 06:34 от grozdence.

# 573
Е, ние сме си отбор мокри мечти от край време Joy Не го крия и се гордея с това! Ей, в 3 съм кукнала и не спирам да мисля, че тази рагаца от "промо" клипа поразително прилича на мен, а нямам спомен да съм се целувала с Джан Joy

П.С. нямам спомен да сме се разбирали да делим Joy която първа го намери, за нея си е Joy

# 574
Но коя е тази актриса бе.. искаме да я интервюираме?! Open Mouth
Това може да е онази Мария Адамо, дето я приписваха на Джан за гадже в реала.. отнякъде имаше такова инфо, че тя ще е дубльорка на Франческа, но подяволите, ако някой ще трябва да ме дублира точно по този повод .....
Скрит текст:

Ама нашия не иска да го дублират! Тц! Отказал е твърдо! Сега му е паднало, откога чака да си отприщи либидото пред целия свят! Joy
Но може и да е някоя от тези "след-вечер(я)ните постижения" на инспектора! Thinking

След тези нищо и никакви 3 секундни сцени, вече не мога да поддържам ритъма да гледам дизита... тотал загуба! Hands V

# 575
Въх, вярно прилича на нея! Ама защо й е на Франческа дубльорка... омг Joy Дано да е някоя от случайните рагаци на инспектора. Така де, сега ще излезе, че Франческа я е дострашало от либидото Joy не може да се излага така!

Иначе като гледам бая, бая, бая ще я... инспектира Joy

Да си кажа и за новата фотка на Джано, че от толкоЗ лигоч по нощите забравих Grinning радвам се, че Джан се завърна при нас, по-красив и невероятен от всякога. Знаете, че Ел Турко най ме вълнува като проект, та нямам търпение вече да го видим!  Тя Виола тамън почна, аз наглата за Ел Турко чакам Grinning

# 576
Ооо аз съм още по-нахална Animal See No Evil сега се наслаждавам с голям кеф на Франческо, от тази нощ почнах да сънувам Балабан, но в мислите ми все е Сандокан! Joy Тамънка са ми трима за щастие! Joy Кат' се вика: "от трън, та на глог, че по-висок" Joy

Да не забравяме, че в края на месеца чакаме рекламата на долчетата! Wink Sunglasses Nature Star

Италианци използват лудата харизма и неописуемата красота на Джано максимално! Hands V
Де Чеко, Мерцедес, Долче и Габана..  кой ли ще е следващият?! Rolling Eyes
Абе като визия може и да има друг, но като това съчетание - интелект, красота, сексапил, сексапил
и сексапил.. епа нЕма друг такъв!! Nature Fire Joy

# 577
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не помня скоро сутрин да ми е почвала с яко точене на лиги. Joy
Ама си заслужава.
Грозде Hug , Ели Hug

# 578
Здравейте,момичета!

Грозде Heart,Ели Heart,рано,рано ме разсмяхте с постовете си! WinkSimple Smile

Еми Purple Heart,чудесни гифчета! Hands Plus1

Вчера успях да изгледам 3 еп. с руски субт.Много се забавлявах
 с Франческо Демир и Виола при всяка тяхна среща. Grinning

Ефекта от сладоледа Icecream

https://www.instagram.com/reel/CjnrdPJAvDd/?igshid=NGI3YWI1Y2U%3D

А ето и календарите за следващата година с Виола Витале и Франческо Демир Nature Dizzy

Желая ви хубав есенен ден!

# 579
Повече от ясно е! Тез' "turistki*" искат Балабан да ги спаси.. ии с голям ятаган да ги защити!

Грозде, като си правиш базици с намеци, пояснявай, че да се посмеем всички Joy

Така де, тая turist-ка в Будапеща й се е изчакало чакането Балабан да я спаси. Барем от толкоз чакане да беше научила английски език и как се пише турист - tOurist Joy

П.с. днеска освен в палаво настроение, съм и в заядливо! Smiling Imp поствам й на тази ханъма само крачката, че те са последното естествено нещо, което е останало по нея Sweat Smile

# 580
NEW| Greta Ferro IG Post

"Свобода на избора, свобода на собственото тяло"

Дискретната красота и обезоръжаващата естественост на нашето момиче..

# 581
Добро утро,момичета!

Виждаш и усещаш,че е есен,но искаш да е лято.Днес окончателно се сбогуваме с него.
Петковден е и се смята,че с този ден се слага край на лятото и започват зимните празници!
Да си пожелаем да сме здрави, а лято пак ще има.
Flowers Maple LeafYellow HeartFlowers Fallen Leaf

🆕 🆕 🆕
от fiction_mediaset Zodiac Aries
В очакване на следващия незабравим епизод на #ViolaComeIlMare,
ето някои малки промоции от снимки зад кулисите! Wink 🎬
Ще се видим в праймтайма на Canale5! Purple Heart

Скрит текст:

Желая ви слънчев есенен ден!

# 582
Какво се случва в днешните епизоди Blush

Виола ще открие детайл, който може да се окаже фундаментален за намирането на баща й. Междувременно връзката й с Франческо Демир изглежда претърпява рязко сътресение, заради присъствието на друг мъж.

Демир продължава да разследва трафика на хора, въпреки че изследванията му изглежда не водят доникъде. Дори присъствието на Фара няма да се окаже полезно за инспектора. Междувременно нов случай ще засегне полицейския участък: предприемач ще бъде намерен безжизнен. Шокиращ за общественото мнение ще бъде фактът, че един от най-добрите журналисти на Sicily Web News ще изглежда замесен в случая.

Виола обаче успява да не се намеси в шумотевицата, надигнала се в редакцията. Красивата Витале всъщност ще покаже, че е особено очарована от Раниеро, дотолкова, че ще забрави Демир. Мъжът също ще бъде особено склонен да й помогне да разбере какво се е случило с баща й. И благодарение на него, Виола ще разбере една подробност , която може да се окаже решаваща. Няколко години преди завръщането й в града, майката на Виола посещава Палермо без знанието на дъщеря си. В тази новина, за която жената никога не е разкрила нищо, може да се крие възможността, която Виола винаги е чакала да намери баща си. Междувременно, докато тя се сближава с Раниеро, химията между Фара и Франческо е очевидна. Но случаят с мъж, прегазен от похитител, ще помогне на Демир и Виола да се преоткрият.

П.с. Как Виола ще забрави за Франческо Scream що за фантастичен филм Sweat Smile Явно Фара няма да си ляга безпочвено до Демирчо Sweat Smile

# 583
"Красивата Витале всъщност ще покаже, че е особено очарована от Раниеро, дотолкова, че ще забрави Демир."
Чисто фентъзи взе да става сериала, щом почнаха да вкарват такива свръхестествени събития Hands V Joy

Кратко описание от Медиасет към епизод 3
"Убийствата на бизнесмен и търговец на автомобили сближават Виола и Демир в професионален план, но сърдечните им интереси изглежда са в напълно противоположни посоки Broken Heart "

Мдаа, на снимката към описанието се вижда, как двамата "се сближават в професионален план" Hands V може би в този кадър е дадено как пресъздават убийството Wink Grinning
Сега по сериозно! Това с детето-фермер, най-вероятно е разсейваща маневра, защото Виола усеща че си губи акъла по инспектора! А Франческо просто продължава да предлага "вечеря" на всички жени.. докато не разбере, че се е влюбил в изневерницата! Grinning
"химията между Фара и Франческо е очевидна" ще ми е мъчно обаче за Фара, ако се набута с "вечеря" и в последствие апетита й се повиши.. от това може и двамата да пострадат!
Чакам епизодите довечера! Едно е ясно, ще има смях с тези двама професионалисти! Чакам също да видя, как коскоджамити му мъжага ревнува от къдравелко Joy

# 584
Joy

Да, да, на горната снимка си личи, че сърдечните им интереси са в противоположни посоки Joy

Общи условия

Активация на акаунт