🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 59 928
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,момичета!

🆕 Black Nib 📰 🎬 📺
Резюме на епизод 4, 21 октомври 2022 г

Виола възнамерява да прекара романтичен уикенд с Раниеро, но нещо се обърква, между досадната настинка, заплетеното убийство на ресторантьорката Луиза Палацо и странната атмосфера в редакцията. Когато всичко изглежда решено, Виола все пак трябва да се откаже.
Франческо Демир продължава сам да разследва трафикантите, но все още няма намерение да търси Фара; активира се само, за да я търси, когато момичето избяга от скривалището. Докато разследва опита за убийство на адвоката на Грациози, Виола научава нещо важно за своята приятелка и колежка Тамара. Най-накрая разбира, че е време да говори с Раниеро за болестта си, но събитията изпреварват намеренията ѝ.

Желая ви слънчев есенен ден!

# 631
Линкове за гледане Simple Smile

https://uaznao.com/watch-canale-5-in-live-streaming/

http://azrotv.com/iphone/it/ch/c5.php

Гроздето, отиде в Турция и забрави да се върне Joy

Рагаци, аз днес имах тежък ден и не знам дали ще съм будна за тазвечершните серии...

# 632
Прибрах се преди малко, ама съм адски изморена от тези обиколки. Сега се просвам на дивана и чакам Франческо да се яви пред мен Nature Fire Grinning

Приятно гледане, рагаци! Heart Eyes  Nature Fire  Nature Fire

===============

Лелее как започна..... Nature Fire  Nature Fire  Nature Fire  Nature Fire  Nature Fire  Nature Fire мина ми и умората и главата и всичко! Joy

Жален, много жален.. льоптьо-рагацино! Joy

====================

Изгледах и двата епизода докрай! Едвам, едвам си държах очите отворени, само при появата на Франческо се ококорвах рязко и после пак клюмвах, така че нищо не схванах от днешния сюжет! Grinning
Днес прекалиха с рекламите, бяха поне пет пъти повече от предишните пъти и епизода приключи в полунощ...

Пускам ви два-три интересни кадъра и заспивам на секундата...... Neutral Face Sleeping Grinning

Когато сте свикнали да НЕ гледате такива Nature Fire сцени в турските сериали Animal See No Evil но тогава се сещате, че се "намирате" в Италия People Eyes Joy Аа Hands V и сте рагаца, а не къз... Wink Sunglasses Joy

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 02:39 от grozdence.

# 633
Ехаа, имало е горещи сцени Scream Айде чакам да ги качат и ще ги изгледам уикенда. То какво стана и с руския превод на 5 и 6 епизод... Много се забавиха рускините, не ги е срам Smile

Иначе разцъках някакви откъси сега, бащата на Виола е свещеник?!?!? Flushed Съвсем стана мазалото с тази история..

# 634
Здравейте,момичета!

Грозде Hug,благодаря за споделеното от снощи на онлайна! Flowers Rose

Ели Hug

Интересни са били епизодите снощи,но много късно ги дават.Няма как след тези сцени да се спи! Wink
Позабавих се,но и аз сега погледанах сцени и преводи на диалозите на руски ез.!

Желая ви приятна събота!

# 635
Здравейте! Къде мога да гледам снощните серий на виола? Може ли някакъв линк.

# 636
Снощните епизоди бяха много динамични и интересни, нищо че нищо не схванах Grinning Франческо упорито продължава да нарича Раниеро "рагацино" в превод "малко момче" (само "момче" е "рагацо").. Joy
Не мога да разбера, Франческо ревнува ли или само се дразни от хлапето Joy хаха те са "съперници" от различни тегловни категории във всички отношения!! Hands V Joy

Като дадоха тази сцена, сякаш някой ми пусна трифазен ток... Nature Zap Grinning

Кратко видео на цялата "случка", но е снимано от тв. и не е с добро качество
--> Nature Firehttps://twitter.com/Mariagenn59/status/1583553232542236673 Nature Fire

Мацката едвам затвори вратата и веднага го подхвана.... Rolling Eyes
хаха как й вика "un attimo" един момент, да изчака малко.... Joy
Да отбележа Hands V мен Франческо ме впечатли много и след като телефона му звънна! Nature Fire Heart Eyes

на забавен каданс сцената е още по-красива и Nature Fire Nature Fire
 --> Notes https://twitter.com/Margotaslan/status/1583625181368840192 Notes

------------------------------------

Злати Kissing Heart пускам снощните два епизода, ако нямаш търпение и решиш да ги гледаш без превод Simple Smile

Котенце21, добре дошла! Flowers Rose  Заповядай, приятно гледане! Simple Smile

Епизоди 7 и 8 на италиански:

Еп.7 --> https://vk.com/video/playlist/-199343470_21?section=playlist_21& … Fpl_-199343470_21

Еп.8 --> https://vk.com/video/playlist/-199343470_21?section=playlist_21& … Fpl_-199343470_21

Ели Kissing Heart руските субтитри на платения превод във ВК групата "Италианските филми и сериали" ги пускат още в неделите, но след това не изтичат никъде - гледат ги само платилите, за съжаление Simple Smile
Тези безплатните на ДизиМания не ги намирам.. Пускам ви 5 и 6 епизод с руско озвучаване от SesDizi| (аз не обичам да гледам Джан с озвучаване)

Еп. 5 --> https://vk.com/sesdizi?z=video-181814029_456240388%2Fd2efa161db4 … l_wall_-160927600

Еп. 6 --> https://vk.com/sesdizi?z=video-181814029_456240390%2F8d6ce145491 … l_wall_-160927600

Ако по-късно намеря някъде еп. 5 и 6 с руски суб. ще сложа линкове Simple Smile

========================

📌 ИГ Джан Heart Eyes

"Ние след рейтингите Heart Eyes
Go Viola 💜 👏🏻
Много добра Francesca Chillemi 💫
😇😇😇
ViolaComeIlMare ♈️💯"

И коментар от Франческа : ))

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 16:50 от grozdence.

# 637
Много благодаря 😊

# 638
Мерси, Грозде Kissing Heart

Аз гледам всеки ден в този сайт Около, ама няма и няма. И аз не обичам много озвучаването, ама вече ще изтървем историята...

# 639
В края на епизода прокурора показва на Франческо гривната на Фара.. От коментари разбрах, че е убита и трупът бил обезобразен.
Все си мисля, че това няма да е Фара, а сестра й.. Сещам се, че гривната беше подарък от сестра й, и може би..
 /възможно е/ да имат еднакви гривни, ама ще видим..  
https://twitter.com/Mariagenn59/status/1583579347394654208

Днес във Верисимо Симона Кавалари:

изключителна сцена! Hands V
В: Ето ме!
Ф: Виждам, че много искаш да излезеш с мен!
В: Исках да свърша добра работа за обяд под прикритие...

https://twitter.com/canimo79/status/1583838506031648769

Водеща: Знам, че не сте били запознати с феномена Джан Яман?
Симона: Не го познавах, знаех, че Франческа е там, познавах режисьора, прочетох сценария, хареса ми, отидох да направя монтажа на костюмите в Лукс и оставих снимката на Симона Кавалари пред вратата на моята гримьорна. Изведнъж моят ИГ беше взривен, шикът на Can Yaman, Can Yaman guadalamara Аржентина, в Южна Америка са луди по него и затова казах, по дяволите, че ще направя филм с феномен, защото той наистина е феномен! Първите дни в Палермо също беше сложно да се действа с него… Имам такъв списък с хора, които искат видео и други неща също. Може би хора, които не са добре, но не съм работила пряко с него, така че те не трябва да ми искат...

https://twitter.com/Mariagenn59/status/1583838937771974656

Харесва ми как актьорският състав говори за Джан и тази дама с право го нарича феномен!! Hands Ok Hand

Още не сме гледали предните епизоди като хората, ама да пусна какво ще става в следващите Grinning

Виола като морето, визуализация на пети епизод 28 октомври: Сантиментални проблеми за Виола и Демир

Предварителен преглед на пети епизод на Viola com il mare, излъчен в петък, 28 октомври, от 21:25 по Canale5.
Скрит текст:
Франческа Килеми и Джан Яман, в ролите на журналистката Виола Витале и главен инспектор Франческо Демир, продължават да разследват все по-заплетени случаи. Журналистката ще трябва да реши дали да започне съжителство с Раниеро, а главният инспектор ще решава сантиментални и професионални проблеми. Междувременно и двамата герои ще трябва да се справят с облаците, които замъгляват техните сантиментални истории. Освен това Виола ще се доближава все повече и повече до намирането на баща си, а Демир ще има важна представа за неговите разследвания за трафик на хора. Ето какво ще се случи в новата част от Viola come il mare, излъчено по Canale5.
И Виола, и Франческо се справят със сантиментални проблеми. Виола се чувства поразена от идеята да започне съжителство с Раниеро. Демир също има своите проблеми. Мъжът всъщност изпитва голяма горчивина, защото смята, че Фара го е измамила. Да накараш журналиста и главния инспектор да загърбят личните си проблеми и да работят заедно ще бъде нов случай за решаване.
В новия епизод на Viola come il mare млад спортист умира мистериозно. Ранните подозрения изглежда показват смърт от отравяне. Виола Витале и Франческо Демир започват разследване. Журналистката обаче има и важна мисия за изпълнение. Всъщност Тамара успява да й окаже помощ, която може да се окаже фундаментална, така че Виола най-накрая да успее да открие мъжа, който би могъл да й бъде баща. Франческо не се отказва и продължава да разследва трафика на хора. Човекът всъщност има интуиция, която може да доведе до смущаваща истина.

Стори от Грета.....

Жалко за Грета, стана ми много криво и се ядосах! Rage
това е "обратната страна на медала" на популярността на Джан Яман..
Жалко, че има толкова болни хора (всички знаят кои са - фенки на Демет и Джандеми.. нападаха Франческа, сега дойде ред и на Грета), които пишат на жена, която тепърва ще играе с Джан.. Без думи съм.....

"Потръпвам всеки път, когато чета или чувам жени,
които говорят лошо за други жени, които омаловажават други жени.
Каква безкрайна тъга, вие дори не го осъзнавате"

Скрит текст:
“Rabbrividisco ogni volta che leggo o che sento donne che parlano male di altre donne,che sminuiscono altre donne.Che tristezza infinita, neanche ne avete consapevolezza”

# 640
Горката Гретка... то тепърва ще се сблъсква с глупави и откачени жени..

# 641
Но в едно съм сигурна Hands V както Франческа получи голямо признание, любов и уважение от милионите Джанови фенки, така и Грета ще ги има Heart
Не искам да знам Animal See No Evil как се чувства Джан....

# 642
Добро утро,момичета!

Грозде Hug,благодаря за линковете. Flowers RoseИзгледах 6 и 7 еп. с озвучка.
Не ми се чакат руските субт.!Когато излязе бг.превода ще ги гледам отново!

Желая ви щастлива неделя!

# 643
И аз днеска почнах да гледам последните епизоди с озвучението. Реших първо тях, а после най-новите от петък, че съвсем се обърках в хронологията на събитията Joy Значи Клаудия е любовница на Доминико, предполагах го след Франческа намери нейната обеца у тях, ама друго си е да го чуеш Joy

Иначе едно блиц интервю на Франческо и Тури Blush

Ф: Аз съм Франческо Демир, главен инспектор на полицията в Палермо
 Т: Аз съм Тури Д’Агата, аз съм помощник на главния полицейски инспектор на Палермо
 Ф: Аз съм на 35, но се чувствам на 20
 Т: Аз съм на 25, но се чувствам на 60
Ф: Не съм женен и нямам деца… поне така си мисля. Joy
 Т: Женен съм за Камила и  имаме 4-годишни близнаци.
 Ф: Аз влизам пръв в полицейското управление и последен излизам, но като изляза ми е забавно.
 Т: Забавлявам се и с близначките, които играят с Барби като булка
 Ф: Когато искам нещо винаги го получавам
 Т: Когато искам нещо, го получава жена ми.
 Ф: Вярвам само на инстинктите си.
Т: Страх ме е от инстинктите ти. Joy
Ф: Аз съм полицай, защото светът е пълен с несправедливости, но всеки виновник, който арестувам, е една несправедливост по-малко.
 Т: Вярно и също, защото заплатата с близнаци у дома помага.
Ф: Аз съм симпатичния в двойката, а той красивия
 Т: Не и той е красив, според общочовешките естетически канони, но по-красивият тип съм аз!
 Ф: Тури Бях ироничен Joy
 Т: Ах!  Не разбирам иронията ти...

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 18:47 от Ели-Мели

# 644
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много са забавни. Joy

Общи условия

Активация на акаунт