🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 10

• 58 328
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро,момичета!

''Колкото и да се стараеш, няма как да си добър за всички. Така че просто бъди себе си!''

Наистина голяма тишина.От вчера само разговорът,който е пуснала
 Джаки Flowers Rose и инфото от Ели Flowers Rose за РД на Роберто Мачерали!

Така,че ще повтаряме .. Blue HeartNature Star

Приятна неделна почивка!

# 91
Добро утро и от мен, момичета!

Ели, бъзикат се, импровизират си интервю, какви физиономии правят само ...много са сладки
Ами, жив и здрав да е Роби Birthday

Джан, изглежда е в Турция. Има две снимки...една от летището в Рим и една от летището в Истанбул (поне така твърдят фенове)

Рим

Истанбул

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

В унгарската преса:

Една от най-известните световни звезди на теленовелите посети Будапеща

От септември турският актьор Джан Яман снима в столицата.

На 11 август звездата от сериалите Álmodozó и Szerelem ízé публикува видео на страницата си в Instagram, където е залят от фенове по улиците на Будапеща , съобщи 24.hu.

За записа той написа само, че "Унгария ме обича" , но не след дълго група фенове в Унгария започнаха да говорят за новата теленовела на Яман, наречена El Turco (Турчинът), чиято подготовка ще започне през септември.

То да беше само Унгария...цял свят го обича. Красотата привлича вниманието, но личността пленява сърцето. Няма местенце, където да се е появил и да не са изтерясали  по него....мало и голямо, жени и мъже, всички вкупом("психично болни")

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 09:41 от jackie.

# 92
Да, в Истанбул е Джанича. Тази девойка се е тагнала от Истанбул, срещнала се била с Джан Яман.. браво на нея Grinning Нали вече се минава с лична карта към комшиите, да взема да отскоча да го срещна нЯгде случайно тоз неприятния човечец Joy

П.с. Феновете вече са сигурни защо Джан е в Турция! Канен е за кум на сватбата на Демка и Animal Sheep Joy Без майтап някои се молят булката да избяга и да забегне към Унгария с Ел Турко Joy

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 23:44 от Ели-Мели

# 93
Ай, стига бе, сериозно ли?.
Човека, не може да се прибере до вкъщи, без да са му спретнали някоя фенска фантазия Приличат ми на едни други, които също вадят от девет кладенци вода само и само да си изкарат любимците, двойка Няма спасение от фантазиите на крайните фенове на дадена двойка Вижте, Алп и Айча(между другото, много сладка и красива двойка) като са истински, няма такива фантасмагории, изживяват си свободно любовта и феновете им са щастливи, а не като ония от вратата, които с измислена любов(на, която в нито един момент, не повярвах) Joy, поддържаха феновете си в еуфория и когато всичко си дойде на мястото, разочарованието беше налице, а и нямаха очи да излязат и да кажат, че няма нищо м/у тях....мижитурки

Ели, хайде да тръгваме в купом, ако не го намерим, ще отидем на сватба...да тропнем едно хорце

Ох, не е ли най-прекрасното момче Heart Eyes Heart
Красиво лице с красива душа...най-добрата комбинация Blush Hug

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 09:03 от jackie.

# 94
Добро утро,момичета!

Да ни е усмихнато и позитивно днес! CoffeeFlowers HerbFlowers Sunflower

Ей,фенските фантази нямат край!И аз  се радвам на Айча и Алп,
без излишна показност и фалш!Гледах ги в ''Приказка на острова''.

Blue Heart Джан Яман с италианска фенка на летището в Истанбул Nature Dizzy
Подписано.....Моят гост на летище Истанбул, преди да отлети обратно за Италия HeartHeart
Това е черешката на тортата след седмица на мечти, завършила с гръм и трясък.....

Nature SparklesВеликолепието на Джан Яман Nature Sparkles

Желая ви приятен понеделник и спорна седмица!

# 95

Blue Heart Джан Яман с италианска фенка на летището в Истанбул Nature Dizzy
Подписано.....Моят гост на летище Истанбул, преди да отлети обратно за Италия HeartHeart
Това е черешката на тортата след седмица на мечти, завършила с гръм и трясък.....

Ех, Злати, уби всички фантазии и илюзии за свидетеля на сватбата.
Нищо, кръстник ще го правим като му дойде времето
Аз, не знам, ама какво още трябва да се случи, че да разберат реалността....свалете си розовите очила, бе хора, слезте на земята. Това не е оптимизъм, а фанатизъм и ид....зъм

Хайде и от мен спорна седмица, момичета!

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 09:00 от jackie.

# 96
Без думи... за настроение и вдъхновение!

IG 📸Can Yaman Mania World
Съблазнителна сила, капсулирана в аромат.

# 97
Привет, момичета!

Днес, пак е голяма тишина около Джано.
Джан е голям любимец на Испания....винаги е номер 1 за тях, не че съм очаквала друго

COSMOPOLITAN - ИСПАНИЯ

Най-горещите турски актьори от сапунена опера
Ние преглеждаме турските актьори с по-голяма привлекателност, благодарение на сериалите, в които участват. Пригответе се, защото ще фибрилираш.

Много от тях имат непроизносими имена, но със сигурност, ако сте фенове на сапунените опери „Произведено в Турция“ и видите техни снимки, ще знаете как да ги разпознаете перфектно. Говорим за най-впечатляващите турски актьори и тези, за които се говори в половината свят благодарение на историите за страст, драма и отмъщение, в които участват. Не е тайна, че от доста време продукциите на тази страна имат милиони последователи и това отчасти се дължи на тяхното разпространение. Вече препоръчваме някои от най -добрите турски сериали на Netflix, в случай че искате да се присъедините към техния фен клуб.

Някои имат по-голяма тежест на международно ниво като Джан Яман, който се превърна в идол на масите след участието си в едни от най-успешните заглавия и, очевидно, заради добрата си физическа форма. Но той не е единственият. Представяме ви и останалите звезди, чиито стъпки ще следвате отсега нататък, ако още не сте...

Джан Яман

С почти десет милиона последователи, актьорът (една от най -красивите знаменитости) обича да показва коремните си мрежи въз основа на часове тренировки. Освен че е интерпретатор на сериали като „Любов на инат“, „Долунай“ и „Грешният мъж“, той има сдружение за подпомагане на болни деца или деца с различни увреждания. За сметка на това дори има собствен парфюм. Няколко капки, за да го усетите близо? Посетете уебсайта му, защото организира „обиколки“, за да го опознаете отблизо. Следващият му проект е „Турчинът“, сериал за Disney +.

Скрит текст:
Чатай Улусой

През 2010 г. той беше коронован за най-добър модел в Турция и скоро след това започна да се изявява успешно на екрана с хитове като „Тайната на Фериха“, „Меджезир“ и „Хакан, закрилникът“. Той има повече от седем милиона последователи и в Instagram обикновено публикува снимки от пътуванията и работата си.

Енгин Акюрек

Преди да кацне на екран, учи история и география. Той се отличава с красивата си усмивка, любовта си към спортните коли и морето, както виждаме в неговия Instagram. Той има почти милион последователи, които харесват сериалите му „Fatmagül“ и „Amor de contraband“.

Керем Бурсин

Той обича да показва мускулите си на последователите си (10 хиляди) в Instagram, своите герои и модни кампании като тази, в която участва за H&M. Като любопитство, преди да стане звезда, той е работил като шофьор на известни личности като Марго Роби. Славата му идва благодарение на сериали като „Любовта е във въздуха“ и „Перфектната двойка“.

Kıvanç Tatlıtuğ

Той има почти 4 милиона последователи в Instagram. В тази социална мрежа откриваме, че той е любител на животните, колите и плажа. На личния си уебсайт той подчертава, че е учил в университета Kültür и преди да стане актьор, се е посветил и на модата. Виждали сме го в "Sühan: Revenge and love" и в "Yakamoz S-245", между другото.

Алп Навруз

Започва да се занимава с театър като дете и със сигурност не е предполагал, че ще стане звезда в страната си. Ако не сте част от неговите почти пет милиона последователи, ще станете, когато го видите в „Не пускай ръката ми“, „Жена“ или последното му заглавие „Ада Масали: Приказката на острова“. Друга негова страст е писането на поезия. Можете ли да бъдете по-очарователни?

# 98
Добро утро,момичета!

Желая ви приятен вторник!

# 99
Здравейте, момичета!

Джан са го фотнали в самолет за Виена. Поста е от преди 3 часа, а реално снимката не знам от кога е

IG 📸Barbara Mibelli
Когато дъщеря ви на полет до Виена хване Джан Яман.

Все повече и по-често се среща реклама за Виолата. Явно и италианците като нас са нетърпеливи да се срещнат най-вече с Франческо Демир. Със сигурност ще преживеем невероятни моменти и сериала ще има пълен успех

Tvsorrisi: ТУК ЕМОЦИИТЕ СА ГАРАНТИРАНИ

Viola Come Il Mare
Франческо Демир, изигран от Джан Яман 💜

• Главен инспектор
• Баща турчин, мама италианка
• Бори се срещу несправедливостите
• Огнеупорен към правилата
• Голям талант за разследване
• Слабо доверие в човечеството

Fiction Mediaset
Направихме малък набег на снимачната площадка за вас: ето някои ексклузивни кадри зад кулисите, които очакваме да видим нашите любими герои в действие! 🎬💥😍
Viola Come Il Mare 💜🌊💜
през септември на Канал 5 💜

Джан с какво задоволство гледа

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 21:30 от jackie.

# 100
Джан са го фотнали в самолет за Виена.

Фотнали са го, ама и той ги е "фотнал" иззад очилата.. Joy

# 101
Момичета, сега гледам М-р Грешен (не знам вече кой път Scream) и голям смях с тоя Йози - много сладък тоя Джан, бе  Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Много му ходи тази роля, няма такъв образ Stuck Out Tongue Winking Eye За пореден път се убеждавам, колко многопластов актьор е Джан и защо толкова много го обичам и харесвам и мога да го гледам постоянно, без да ми омръзва. Heart Eyes "Пълнолуние", "М-р Грешен" и "Любов на инат" са ми любими, по няколко пъти съм ги гледала. Въпреки, че с Птичката стана известен, на мен тоя сериал ми е пълна боза след 15-20 епизод - голяма мъка (не се научиха турците, ромкомите да ги завършват около 20 епизод, за да не стават бози). Joy Confused Единствено, заради Джан го догледах, ама не съм го повторила Confused

Сега, с голямо нетърпение си чакам и Виолата. Blush Stuck Out Tongue Winking Eye Сигурна съм, че ще е поредното му страхотно превъплъщение, този път в комисар Демир. Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses Като им гледам извън сетовите снимки и видеа с Франческа, нямам съмнение, че ще взривят екрана. Heart Eyes

Толкова са сладки заедно, тази ми е любима Heart Eyes Animal See No Evil

„На този комплект е създадена красива хармония“ 💜✨
(Франческа Чилеми)

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 20:24 от jackie.

# 102
Джаки, срам ме е да си призная, че Птичката има доста серии, дето не съм ги гледала... там от сезон 2, накрая изгледах финала Joy Йози ми е любимия образ на Джан Heart Eyes Ще го видим този Демирчо дали ще го измести. Усещам, че ще е много дразнещ и отворен Grinning Само дано и някакви субтитри да има, дето да ги разбираме Joy

# 103
Добро утро, момичета!
Джаки, срам ме е да си призная, че Птичката има доста серии, дето не съм ги гледала... там от сезон 2, накрая изгледах финала Joy Йози ми е любимия образ на Джан Heart Eyes Ще го видим този Демирчо дали ще го измести. Усещам, че ще е много дразнещ и отворен Grinning Само дано и някакви субтитри да има, дето да ги разбираме Joy

Ооо, Ели и аз съм за Йози с две ръце От сърце се смея, просто този образ му пасна като ръкавица. Колкото пъти го гледам, толкова пъти го намирам за по-забавен и по-забавен тоя сериал. Жалко, че по някакви извън сериала причини, не го оставиха поне още един-два епизода, да го завършат подобаващо. А Птичката с тая махала, направо го съсипаха, много тегав за гледане като сюжет, но като образ, Джан Дивит беше на супер ниво и Джан го изигра като звяр, то и заради него, птичката пожъна този успех. Ако не беше Джан, птичката щеше да бъде като поредния безсмислен ромком и след една година, вече никой нямаше да се сеща за него. А, бе на Джан всички образи са запомнящи, нищо че не си приличат изобщо по между си....един с един, няма прилика. Джан просто е един хамелеон и това е предимството му, пред всички останали.
И комисар Франческо Демир, ще бъде на ниво, сигурна съм - при Джан слаба роля няма

Ай, какъв красив профил има комисарчето Animal See No Evil Heart Eyes

Лек и прекрасен ден ви желая, мили момичета!

# 104
Добро утро,момичета!

"В живота всичко е временно. Ако сте добре - наслаждавайте се,
 защото няма да е вечно. Ако се чувствате зле - и това ще мине."
CoffeeFlowers Four Leaf Clover

Аз си харесвам Джан още от ''Пълнолуние''. Blue HeartNature Sparkles Не напразно прописах още като направиха темата.
Може би съм и единствената,която остана от тогава! WinkНякои все още го гледат,но не пишат,
а вие се появихте по-късно! Simple Smile

още снимки от Виолата зад кадър...

Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт