Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 79

• 42 796
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Ами че то всичко в това видео с трендове от няколко години е in. И като гледам, само бохо, индъстриал и шабишик нямаше Simple Smile)) моята скрито максималистична душа общо взето ги приветства повечето, минах през бяло-бежовото вече и цветовете ме кефят.
Обаче да, съгласна съм, не мога през година-две да ремонтирам /редекорирам къщата, и финансово, и физически не мога да си го причиня. Затова гледам и аз да избирам по-неутрални най-постоянните неща.
Банята ми дълго време беше синя 🙄😜 сега най-после е бяла с малко сиво, плюс стена с латекс, която мога да променям. Съжалявам, че не направих и тоалетната така - с латекс във височините.

# 196
Пускам от пинтерест няколко неща на марката, които на мен ми допадат, едното съм го ползвала, другото ще го ползвам.
По принцип лични снимки не искам да пускам.
https://pin.it/7HQhi3x

https://pin.it/6ilLdrA

https://pin.it/2aavAy5

https://pin.it/6LL7soo

# 197
Лоис, при мен също кухнята е отделно помещение. И аз, подобно на теб, всеки ден я ползвам усилено (понякога с часове) и по никакъв начин не мога да си представя кухнята да дели обща площ с дневната. И не е само до миризмите, но също така и до разните видове шум. Flushed

Ондин, съгласна съм с теб. А и изглежда добре.
Всъщност, колкото и остаряло да изглежда днес това, то аз намирам за много функционални онези някогашни кухни, които имаха отвор в стената за сервиране/отсервиране. На новите снимки е показан всъщност вариант на подобно оформление.

Защо допускам, че подобни решения могат отново да намерят място в планирането? - Просто защото през известна бройка години и актуалното ново поколение, и самите дизайнери отхвърлят това, което са имали родителите им, и искат нещо „ново“. Видях и тук в темите да се привестват идеи, които често присъстваха в обзавеждането от 80-те години. Не казвам, че във всичко това има нещо лошо - нито в едната, нито в другата посока.

# 198
За мен баните да си актиално ако са на вид или изпълнени с камък(мрамор, гранит).Моите са с гранитогрес имитация.Много добра.Цвят пясъчник и смятам, че са непреходни.

# 199
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ето част от интериор в БГ, който ми е симпатичен, въпреки смелите цветови решения:

Aparici имат невероятни плочки. Имам техни в апартамента. Най-любимите са ми едни релефни, всяка плочка е с различна релефна декорация, иначе са чисто бели. Имам и под от цветя, пак всяка плочка е с различни цветя.

Сега съм харесала едни, но няма къде да ги сложа на този етап, представям си облицована камина:

Серията се казва Гетсби.

# 200
  • Street of Dreams
Имам същите лилави чаши 😁

Идея за банята, на мен ми беше план Б. Но се реших на топло пясъчно.

Палмовоте листа са прекалено модерни и ще залязат, но много лесно се сменя в случая.

# 201
Харесва ми лилавата стена като галерия.
И други детайли ми харесаха.
Гадамер, от едно и също жилище ли са всички изображения? Виждам и Матрьошката на един познат 😀
А плочките от последния кадър ми хванаха окото за съвсем друга цел, би ли споделила къде ги видя?

Ондин, това твойта баня? Баси, завидях за пространството 🤪 Много дзен

# 202
  • Street of Dreams
О не, Пинтерест снимка с идея за бяла баня с черни акценти, която уж да не омръзне след малко години.

# 203
  • Отвъд алеята зад шкафа
Всичките снимки са от един интериор, да.

Плочките са Aparici,  имат каталози в техния сайт и много серии, и стилове. Продават се в БГ от Керамо. Каквото няма в наличност се поръчва от каталога и го доставят.

# 204
.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 10:03 от Анонимен

# 205
  • В заешката дупка
Нелс, е, аз избирам по̀ така исландски интериори да показвам Simple Smile, но далеч не всички са толкова изпипани, нито толкова модерни. Има нова сгради, има и много стари. Мисля даже бях поствала в другия форум интериори от обяви в тукашните ел. вестници. Има всъщност разлика межу това как възрастните и по-младите обзавеждат домовете си. Също и различия в зависмост от това дали живеят в провинцията или по-голям град (голям за исландските стандарти).

Ето от съвсем пресни обяви от днес. Всички снимки са от различни домове.

Скрит текст:

# 206
Тая вана по-скоро ми изглежда като част от луксозна спалня, хич не ми прилича на баня. Няма мивка, няма тоалетна, няма и душ ... а, ква баня е, щом не можеш да я Умиеш с маркуча?😆
Вече спрях да ровя в тоя пинтерест. Всичко е точно като за снимка - много красота и нула практичност.

# 207
Ето от съвсем пресни обяви от днес. Всички снимки са от различни домове.
Харесах си няколко Simple Smile

# 208
  • В заешката дупка
Ела на оглед. Simple Smile Там в червено пише кой ден и в колко часа.

# 209
  • Street of Dreams
Чека, в кой край си?

Общи условия

Активация на акаунт