Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 79

• 43 784
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Потребителката надали
ще
иска рисувани тавани Simple Smile За обикновено опънато платно не знам струва ли си да се дадат средства.Преди бяха скъпи, сега не знам.

# 467
Не съм казала да са рисувани, просто така се вижда по- ясно ефекта ..
Аз също не бих инвестирала в таз щуротия 😁

# 468
  • Варна
Ако има нещо което може да ме подлуди, то е окачен таван в жилище. Явно е до усещане, та всеки би трябвало да прецени за себе си как би се чувствал в помещение с такъв таван и да реши. Предстои ми ремонт на сервизни помещения живот и здраве, идва майстор на оглед, остана видимо недоволен като му казах, че това 'изобретение' окачен таван няма да се случи и там. Ще си останат както са си в момента, с варова боя. Па нека съм извън тренда.

# 469
  • тук-там
Здравейте. Има ли някой с къща, с високи тавани. В най-високата част ще е около 6 м, в най-ниската около 3.5. Освен с видими греди, не знам с какво друго да разчупя тавана.  И осветлението ми е проблем. Уж гледам в нета, в повечето случаи пускат хоризонтални греди на по-ниско ниво и от там пускат осветление, но не ми се иска на мен.

# 470
  • Велико Търново
Ако имаш предвид емпоре в къща, мисля че гредите развалят цялата му идея. Това е мое мнение, само споделям.
Високи тавани 5.5м имахме в апартамента (архитектурна идиотщина), но осветлението бяхме решили със стенни аплици. Отоплението беше проблем Simple Smile

# 471
  • тук-там
Да, с емпоре е. Но наистина става много безлично, ако тавана е еднакъв. Аз харесвам греди, няма да са много, но ще има. В момента сме в апартамент с височина 4,20, пак е с наклонени скатове и стои доста "гол" тавана, въпреки, че не е бял.  Относно осветлението - ще измисля вариант, защото аплиците определено не ми стигат, особено в дневния тракт.

# 472
С насочено стенно осветление може да се "раздвижи" такъв таван, в смисъл няма да е гладко осветено, ще има игра на светлини-сенки. Сега не ми се търси снимка, надявам се да може да си го представите Smile

# 473
Високите тавани са прекрасна възможност за светлинна инсталация.
Скрит текст:

# 474
  • Перник
Скрит текст:

Точно такова нещо си представих и аз Heart Eyes Ако няма и ограничения в бюджета ще е супер, че тия ламБи струват майка си и баща си Confused

# 475
Скрит текст:

Точно такова нещо си представих и аз Heart Eyes Ако няма и ограничения в бюджета ще е супер, че тия ламБи струват майка си и баща си Confused

На мен са ми слабост, някои са като произведение на изкуството. Ето и по-минималистичен вариант:
Скрит текст:

# 476
  • Хасково
За мен са демоде барабар с подобно осветление.
Благодаря, а какво е модерно..Frowning
Стаята е дълга почти 9 метра и ми се иска да е хубаво осветена. Знаете ли някой сайт с осветление, където мога да разгледам?

# 477
  • тук-там
Скрит текст:
Скрит текст:

Да, аз също много харесвам този тип. Проблемът е ММ, според който, при всяко течение това "нещо ще се клати и дрънчи" Smiley Ще го мисля....

# 478
Ако има нещо което може да ме подлуди, то е окачен таван в жилище. ..... Ще си останат както са си в момента, с варова боя. Па нека съм извън тренда.
Мен и в офисите ме дразнят, особено този тип растерен таван, но опънатият много "ходи" на определени стилове.

Явно и аз съм извън тренда -  оставам с такъв тип таван, повече отива на стила на помещението ми.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 09:14 от Casual

# 479
Въпросът ми май не е за тук, но не знам къде да питам : Някой ползвал ли е/ ползва ли омекотителна система за вода в дома си? Имам нужда от препоръка за добра такава, подходяща за пловдивската вода.

Общи условия

Активация на акаунт