Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 79

• 43 597
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Прозореца е на изток.

# 601
В стая със сходно разпределение, но 10 кв.м., също гостна при нас, леглото беше на стената с вратата 292 см. Размерът на леглото беше 140 см с повдигащ механизъм. ТВ беше предвиден на издърпваща стойка, където при вас е вградения гардероб в горния десен ъгъл на стаята.  При вас спокойно може и да е на стената срещу вградения гардероб и там на него да сложите Тв-то.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 22:40 от drago_2008

# 602
  • Велико Търново
Ако се сложи леглото в ъгъла ( на стената с вратата) , плътно до стената ще има достатъчно място за нещо като скрин/шкаф /тоалетка с ТВ отгоре.

# 603
  • Варна
Т.е краката към прозореца.
Мисля да купя легло Malm за 140 см матрак, ще видим с механизъм или с чекмеджета.
Харесах друга серия легло, естествено ги няма. За тези пише, че уж има в магазина в София, дано не се разкарам напразно до там. Имам 7 дена да изчистя 70 кв.м вила, която след майстори на една баня само, изглежда като след война вътре. Здраво са се вихрили и всъщност единственото чисто място е банята в момента. Да зазимя и градината там и да оправим въпросната стая тук при сестра ми. Трябва да се обърне и на баба зеленчуковата градина ама там май няма да стигна.
И после се прибирам да си продължавам ремонта у дома. Simple Smile
п.п. бях питала тук с чуденка за стена за тъмнозелени шкафове lommarp на икея. Реших да е тъмна почти като тях. Имам няколко снимки но нито една с реални цветове... ей тази дето показвах на дъщеря ми ужасния телевизор който си купи моя мъж.
Скрит текст:
на телефона ми цветовете са едни, сега на лаптопа - различни....
има още работа там, смяна на дивана, досадни дреболии, смяна на щори и въобще ... .
Но макар досега да не бях даже виждала толкова тъмна стена, сега ужасно ми харесва.Simple Smile

# 604
  • Street of Dreams
Скандинавски-красиво сте го докарали.
Аз бих сложила леглото под прозореца, срещу него сайдборд с ТВ.

# 605
Като за начало не знам какво да правя с ламперията на тавана.
Най-лесно е да боядисаш всичко в бяло, и тавана и стените. Друг вариянт е с цветен таван, например много светло синьо, и да ползвате същия цвят за акцент в кухнята. Помещението ми се вижда тъмно и затова мисля, че бяла кухня ще е доста подходящо, комбинирано с някакъв пастелен цвят.
Скрит текст:

как бихте ориентирали легло 150 широко в стая с размери от снимката.
Зависи дали духа от прозореца 😁По принцип ако ще слагате телевизор е добре да е на стената на прозореца, което оставя леглото да е успоредно на гардероба с глава откъм вратата.

# 606
Като за начало не знам какво да правя с ламперията на тавана.
Най-лесно е да боядисаш всичко в бяло, и тавана и стените. Друг вариянт е с цветен таван, например много светло синьо, и да ползвате същия цвят за акцент в кухнята. Помещението ми се вижда тъмно и затова мисля, че бяла кухня ще е доста подходящо, комбинирано с някакъв пастелен цвят.
Скрит текст:

как бихте ориентирали легло 150 широко в стая с размери от снимката.
Зависи дали духа от прозореца 😁По принцип ако ще слагате телевизор е добре да е на стената на прозореца, което оставя леглото да е успоредно на гардероба с глава откъм вратата.

Харесва ми,но не е моето.Предпочитам нещо по-модерно
Помещението е около 45 кв.и е светло.Реших го вече.Махам и дървенията и камъка.В кухнята имам голяма витрина 4 м,а в хола още два прозореца
В единия ъгъл на кухнята трябва да има работно бюро- този левия.Няма как да променя навиците на ММ,а масата за хранене в средата.
Ще помисля още малко.Grinning

# 607

Харесва ми,но не е моето.Предпочитам нещо по-модерно
Помещението е около 45 кв.и е светло.Реших го вече.Махам и дървенията и камъка.В кухнята имам голяма витрина 4 м,а в хола още два прозореца
В единия ъгъл на кухнята трябва да има работно бюро- този левия.Няма как да променя навиците на ММ,а масата за хранене в средата.
Ще помисля още малко
Скрит текст:
.Grinning
Няма ли да има горни шкафове?

# 608
Момичета, дали може да ми дадете съвет.
Това са ни плочките в дневната
Стените ще са бели, за кухнята не сме решили. Днес искахме да изберем дивана окончателно. Бяхме във фейдом, като искахме да е тъмно сив. Обаче ни влезе мухата да е син като клоним към този долу в дясно.
Чудя се за този дързък цвят 😀 Тъмно сивото пък ми се видя невзрачен.
Дайте съвети, мнения. Или ако се сещате за по-хубави дивани от тези на Фейдом?
Благодаря!

# 609
Супер синьо.Искам да сменям цвета на моя и съм си сейфнала точно такива примери:

# 610
Подкрепям ви за това синьо! Ще създава страхотно настроение! Представям си едни морски пейзажи над него!

# 611
за едното вкъщи на бели плочки купих ментово зелен и честно да ти кажа съм разочарована
тъмното синьо в ляво много ли е тъмно?

# 612
Lisa, страхотен цвят за диван сте избрали, отива си с почти всички цветове!

!

# 613
И аз подкрепям за синьото, което сте харесали!
Вече имате сиво в плочките, ако искате вземете и столове със сива дамаска или дърво, но дайте цвят на дивана.

П.П. Това сивото в България е като червения диван в Италия. Така се смеем, че всеки втори е с червен диван (включително и ние си имаме).

# 614
Ние в офиса сложихме син диван. Всеки път като го мерна и се чудя къде съм спала. Стои ужасно.
На същите плочки сме с графитени дивани ( бели стени). Стои като излян.

Общи условия

Активация на акаунт