Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 79

• 42 142
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
В otto.de има много огледала silber, но тези които са в подобна форма наблягат на украсата отстрани за сметка на диаметъра на огледалната част. Все пак погледни и там, има опции

# 706
Благодаря ви, аз не уточних, че трябва да е над 70 см. в диаметър. В Айко и Мьомакс гледах - малки са и дизайна не ми пасва.

Това, което Смърфиетка е дала (много благодаря!!!), е това, което търся. И първото, и второто. Малко цената ме стряска само Flushed Cold Sweat, но ще обмисля.

Гледам и в otto.de (благодаря second!!!). Само не намирам от къде мога да пусна английски в сайта, че с тоя немски не се разбирам много Grin.

Ако ви попаднат и други варианти, ще съм ви благодарна!

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 11:23 от Alia1

# 707
# 708
Аз ги разгледах и щях да пусна,но ме обезпокои че тя не каза размер.. от моя гледна точка огледалната част е малка и затова предположих че ще е по-удобно да си прелисти сама:-)
Предлагам и ларедут, но там не съм гледала дали нещо отговаря на условията.

Тук също има много огледала, предимно за баня, но нямам време да прелистя дали нещо отговаря. Сайта е коректен
https://www.victorianplumbing.co.uk/vpsearch.aspx?searchText=mirror&Sort=BS

Последна редакция: чт, 03 ное 2022, 12:00 от second

# 709
Нвщо 70см диаметър, но не разбрах цялостно или само на вътрешното огледало, без лъчите.

# 710
Извинявайте, загледах се в Ото и не съм видяла колко много сте писали.

Да, над 70 см. в диаметър цялостно. Не ме интересува огледалната част - даже ако е по-малка, по-добре. Трябва ми с декоративна цел, не за оглеждане.

И да, не намирам на английски. Мъча се с немския. Превеждам сайта и на бъгларски, ама така се губят доста неща. Нищо де, ориентирам се в информацията.

Имам един въпрос за пазарувалите от Ото. Виждам опция за разсрочено плащане. Видях нещо (даже няколко неща), което много ми хареса, ама си е доста скъпо Frowning1. Това дали важи ако картата е издадена от българска банка?

Благодаря ви дами, Смърфиекта пък направо селекция ми е направила - супер сте!!!:green_heart:

# 711
Пазарувала съм от отто преди няколко години, но не съм ползвала опцията. Съмнявам се да става с наша карта обаче разсрочването..

# 712
Да, и аз се съмнявам. Ще пробвам да видя дали става, само трябва да разбера как.

# 713
  • Street of Dreams
Във vidaxl има доста интересни огледала.

Главоблъсканица подобна с колона и тв, който да се вижда отвсякъде и аз имах. Стана чудесно и колоната въобще не се забелязва в помещението. За настоящия проблем бих предложила следното : трапезарията отива в малкото помещение (не мисля че е далече от кухнята), а диванът в средата на помещението - там, където другите предлагат секция  и въртящ се телевизор. Колоната остава плътно зад дивана. Телевизорът се слага срещу него, на голямата стена, 65-75 инча да речем. Имаш чудесна гледка към него от трапезарията над дивана - така е и при мен.
ТВ 65", разстояние до дивана - 3.1м, до стола, от който снимам - към 5м. Колоната е вляво.

# 714
Благодаря, OnDiNe_.Да, гледах ги и във vidaXL, но там няма точно това, което търся. Освен това, там като трябва да връщаш нещо си е разправия, занимавам се с едни рафотве от месец вече...Поне моят скромен опит е такъв...

# 715
Здравейте!
Сещам се, че преди време се коментираше за стенни декоративни панели - някой нещо откри ли, сложи ли? Само за ламперия се сещам - има 3 D.
Ще трябва да скрия изпъкнала фуга на картона зад телевизор. Ще се вижда част от нея - стига до тавана.
Не може да се изшкури- ще излезе хартиената лента,  не е фабрична фуга и за това така е станало. Видяхме го чак след като боядисахме. Не е опция на ново да правим стена, че няма край ремонта. А и с боядисването имаше драми.
П.П. Друг път шпакловка на цяло, на фуги друг да му сърба попарата. Едната стена без обшивка панел се шпаклова цялата и стана супер, а беше уж най-тегава и крива.

# 716
Направете мазилка, ламперия до тавана.Може да сложите камък(цели пана), някакви декоративни плочи.Има варианти.

# 717
Май ще е ламперия.
Ще започне малко под телевизора и ще завърши при тавана. Не искам кич, не ми харесва с камък.
Голям късмет, как не се падна в долния край, където ще има шкаф.

# 718
С камък не е кич.Кич е, когато не е правилно подбран елемент.

# 719
Аз не съм по темата, но искам да попитам дали успявате и как(до кой адрес) от westwingnow? Пуснах една поръчка. Мина и после ми я анулираха без никакво обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт