СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 5)

• 40 754
  • 784
  •   1
Отговори
# 615
Аз лежа и гнездя 🫣
Моля се да избутам още 3-4 дни 🙏🏼
Как сте момичета?
Никакви ви няма .

+1 😀
Първо стискам до 1.09 да си влезем в месеца и след това до 05.09, когато вече ще съм в 39г.с. и следящата ми АГ се връща от почивка 🙏

# 616
Аз съм 38+2 и не спирам да се движа, за да тръгне да излиза бебето, но уви. Мхча се с тези контракции…термина ми е на 08.09 и колкото и малко време да остава не знам как психически ще издържа просто😒

# 617
Аз съм за 02.09, питате ли ме 🤪
Даже следях и августовски мами, бях сигурна че ще родя началото на август. Не се спирам и аз, днес напълних количката в Метро и едвам я управлявах от тежест, чистих. Вчера цял ден навън с каката буквално, утре съм на тонове.
На моята госпожица явно не и се излиза. А как пазих леглото 28 седмици, даже и на терасата не ти позволявах да сядам....😤😤😤

# 618
Контракции ли си имала та си пазила леглото 😔и аз не смея да мръдна от дивана на леглото и аз и на терасата не сядам 😤
Аз съм за 02.09, питате ли ме 🤪
Даже следях и августовски мами, бях сигурна че ще родя началото на август. Не се спирам и аз, днес напълних количката в Метро и едвам я управлявах от тежест, чистих. Вчера цял ден навън с каката буквално, утре съм на тонове.
На моята госпожица явно не и се излиза. А как пазих леглото 28 седмици, даже и на терасата не ти позволявах да сядам....😤😤😤

# 619
Момичета,  много ми е тежко вече,  ще се пръсна.  Имам още 5 дни до секциото и стискам зъби. Дано устискам докато се върне моята АГ.  Иначе всичко е готово. Само едни ръкавички трябва да взема за болницата. Вече искам да го гушкам😇

# 620
  • София
Аз бях навън, на кафе. Пак стана горещо.не мога да ходя,така че явно няма да го бъде с разходките- правя метър и после мра.
Това с контракциите е адски гадно- миналата ми бременн9ст бях така, но така и не ходех до болницата,защото бяха все нощем. Адски гадно е чувството,че не знаеш кога наистиан е време.
Аз нямам такива🤣 ще се гръмна- 8 мес пазех леглото да не стане като предния път и ся да ги няма...до събота така да е да вляза в 37 и после вече каквото ще да става..а снощи през ношта болка в дробовете ужасна не мгоа да дишам, и малкото не спира да мърда и боли адски, и ставам да ходя- минава, но легна ли, явно притиска там и пак задух и болка. Спах седнала с възглавницата за бременни.

# 621
Като не можеш да дишаш,  пробвай легнала на ляво с не много висока възглавница  под дупето и корема стои все едно си го изтърсила малко Joy при мен се получаваше,  не всеки път  но.....  Пробвай все пак,  дано се получи.

Аз бях навън, на кафе. Пак стана горещо.не мога да ходя,така че явно няма да го бъде с разходките- правя метър и после мра.
Това с контракциите е адски гадно- миналата ми бременн9ст бях така, но така и не ходех до болницата,защото бяха все нощем. Адски гадно е чувството,че не знаеш кога наистиан е време.
Аз нямам такива🤣 ще се гръмна- 8 мес пазех леглото да не стане като предния път и ся да ги няма...до събота така да е да вляза в 37 и после вече каквото ще да става..а снощи през ношта болка в дробовете ужасна не мгоа да дишам, и малкото не спира да мърда и боли адски, и ставам да ходя- минава, но легна ли, явно притиска там и пак задух и болка. Спах седнала с възглавницата за бременни.

# 622
Аз скоро се бях похвалила на кой ли не как си спя като пич и нямам драма. Да ама от 3 дни спейки настрани започва да ме боли гърба / между плешките/ и не мога да си обясня защо. Пробвах какви ли не пози, ставам да се раздвижа, разтягам се и пак се случва, което ми докарва 3ч. на нощ будуване и много много накъсан сън. Та съм и страшен киселяк по този повод. Болките в кръста ги оправих с възглавница между краката, но с това нещо не се справям. Отделно бебето е много буйно и му идря бясна игра по 40-50минути през нощта, които ме държат будна.
Аз чакам да вляза в 37г.с да се успокоя и спирам да се "пазя", ако иска да излиза. Grinning Искам да си го видя, да си го гушна и да ми олекне! Само за това мисля...
Поне емоционално съм що-годе добре и ен съм ревала от 2 седмици някъде. Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Вчера изпрах всичко бебешко, тези дни ще ги изгладя и подредя. Избрах Ариел бейби и ми мирише много хубаво и нежно. Simple Smile

Лизи, как сте с малкия вкъщи вече?

# 623
А аз се притеснявам да не тръгне преждевременно... От 2 седмици съм с контракции, бях на преглед, всичко наред уж.. шийка дори дълга 4 см, ама не спират контракциите. Лежа повече, почти не излизам, не се натоварвам. Терминът ми е за началото на октомври, но мислех, че по рано ще тръгна, затова следя и вас... Много се надявам да стане 3.09, да вляза в 9 месец пък после когато иска да излиза. Отделно съм се вманиачила на тема къде да родя и това ме влудява. Приятелят ми чак ми се скара вчера и е прав. Изчетох сума ти менния за Надежда, Св. Лазар, Шейново, Токуда, Майчин дом. Ходих на място, говорих с лекари и акушерки, разпитвах и пак, и пак не знам къде е най-добре... Дето се вика ако тръгне да излиза нз къде ще ида. Последно направих си картон и бях на прегледи и в Надежда и в Св. Лазар, но приятелят ми смята, че е безумно да плащаме на две места по 200 лв до края на бременността и ме натиска да избера едно. А аз просто нз кое е по-доброто решение... В Надежда имат добра неонатология, но в Св Лазар с Олга Дукат ще имам свобода на раждането без ненужни манипулации.. Абе много ги мисля нещата и ми писна от мен си.

# 624
Да не казвам голяма дума, ама няма човешко същество, което да ме накара да изляза на кафе по това време 😁… Аз си стоя на студено на климатик и си се потя достатъчно. Освен, ако кафето не е от вкъщи, в колата, на кафето и обратно.

# 625
Аз даже съм съгласна да ме вземат и да ми го индуцират, вече не мога да се влача в тези жеги. Тази неизвестност много ме дразни, нямам против индуцирането, предното ми беше такова. То и на там вървят нещата 😳
Каката ще започва градина първа група, ще я оставя малко вкъщи в началото, но не искам да я отделям от децата, през делничните дни в парка са само малки или нейни набори, но болни 😤 А всеки ми обеснява как ще мъкнела вируси и т.н. Та просто това притеснение имам, да лишавам нея от социализация за сметка на здраво бебе. Вие на какво мнение сте? Иначе си ходи още на ясла, вярно разболява се, но така си съзрява имунитета.

# 626
И аз много се чудя, то ако е като до сега така или иначе сам ще ми реши дилемата де. Миналата година беше 1-ВА група и от септември до края на декември му се събират около 3 седмици да е ходил. Сега лятото пак е болен през седмица, макс 2. Единствено в яслата ходеше в първите 2-3 месеца, но бяха само 4-5 деца, като се понапълни групата и край.
Но септември вероятно ще ходи само на 15 и 16. ММ вероятно ще си е цял месец вкъщи и сам няма да му се ходи.

# 627
Моето детенце ще е първи клас и нямам опция да не го пускам, та се подготвям някак, давам му респивакс и мисля да направя тримесечния цикъл. Поръчала съм и флавони и се надявам да не е много зле. Той си е кекав и сме лежали в болница 3 пъти с пневмония. Покрай пандемията никак не ходеше и направо се ужасявам какво чудо ще е от септември, ама няма начин.

# 628
Момчета, чакам си и аз. Наистина е странно да не знаеш кога ще започне. Особено за първо раждане. В последно време усещам малкия много ниско долу, направо ми е в пикочния мехур. Дали сте усещали такова нещо вие? Терминът ми е за края на другата седмица.

# 629
Аз съм с термин началото на октомври. Не само че усещам бебето ниско долу, но и АГ потвърди, че е много ниско с главата застанало. Ама и предният път беше така отрано пък родих доста след термин.
И аз много се колебая къде да раждам, но в крайна сметка категорично отхвърлих Надежда и засега съм се спряла на Шейново.

Общи условия

Активация на акаунт