СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 5)

• 40 771
  • 784
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, чували ли сте, че гаденето, стомашното неразположение и честото ходене по голяма нужда са предвестник на раждането? Днес следобед ми е супер гадно, гади ми се, имам болки горе в стомаха и ходих няколко пъти по голяма нужда..

Миналия ден го четох и аз търсех такава информация, тъй като съм с гадене, повръщане от 2- 3 дни. Не мога да кажа дали е предвестник на раждането, по- скоро при мен го отдавам на ужасните киселини Sad Иначе съм 37+ 4 💕 Нямах проблем с киселините досега , така съм отскоро.

Честито на родилите мамии 🤗💕❤ Да са ви живи и здрави рожбичките, и много да ви радват. На всички останали като мен, които чакат деня желая всичко да мине по най- добрия и лекия начин, да родим здрави бебчета 💞

# 601
  • Варна
.Попадна ми книгата на Олга Дукат - зачетох се и ми се стори много страшно нормалното раждане. Много повече от предстоящото трето цезарово.
Точно обратното стана при мен Grinning Книгата на Олга Дукат ме успокои, защото се информирах как реално стоят нещата, а не е това, което дават по филмите. Нейната лична история е много надъхваща - да родиш неочаквано в хотелската стая само с една дула, след като 2 пъти са ти правили спешно секцио си е голямо геройство. Мен лично това ме мотивира много да опитам пак да родя нормално. Blush

Относно дрешките - племенничките ми са с такива размери. Сестра ми поръчва от некст и после ги носи на шивачка да ги свие в кръста. Така си решава проблема тя, но това естествено оскъпява нещата.

# 602
И моите са “слаботелесни”… каката е 8г/25кг/140см, а 6г./16кг/120 см
Пазарувам за тях само онлайн next, hm… Имам шивачка, която оправя ластиците и така. Много трудно намирам хем слаби, хем дълги…

Не съм прочела цялата книга, в началото съм още… Живи и здрави да сме с бебето, пък как ще излезе - не ми е чак толкова важно.

# 603
  • София
И на мен ми препоръчаха олга, но аз,предпочитам Елена Василева- много жени казват,че благодарение на нея раждат много бързо и лесно,обяснява мн добре и аз вече си упражнявам дишанията. А и казва нещо мн важно- раждането е такова,за каквото си се подготвил. Затова аз твърдо вярвам, че всичко ще е наред.

# 604
И на мен ми препоръчаха олга, но аз,предпочитам Елена Василева- много жени казват,че благодарение на нея раждат много бързо и лесно,обяснява мн добре и аз вече си упражнявам дишанията. А и казва нещо мн важно- раждането е такова,за каквото си се подготвил. Затова аз твърдо вярвам, че всичко ще е наред.

Така е. Първото раждане ми мина много спокойно, точно заради една нейна лекция. Запазих спокойствие и настроение, преди да тръгна от нас си пожелах страхотен ден, следвах идеята и,че раждането е празник за жената 🙏🙏🙏 Дишането не успях да го приложа много, но  поне имах добра нагласа.

# 605
Момичета, а къде ги гледате тези лекции

# 606
Момичета, а къде ги гледате тези лекции
Елена Василева можеш да я гледаш във фейса - търси Училище за родители Ма-Ма. И аз много я харесвам, много увлекателно и с желание си води лекциите. Иначе има куп странички, които излъчват лекции със специалисти на най-различни теми, на мен ми дойде информативно, дано и практическата част се получи.

# 607
Благодаря, ще потърся ♥ Няма да е излишно и малко теория .

# 608
  • София
Аз просто я написах в гугъл и изшязоха нейни участия. Иначе има лекция в ма-ма на 14.09, за който ще дочака тази дата.
Иначе аз с първите деца много ходех на училища за бременни, кефеше ме,интересно беше и даваха подаръчета. Сега мисля да ида на едно следв седмица на живо. И това ще е. иначе слушах опреснително някои, по- скоро исках приятелят ми да ги чуе- за първите дни на бебето, за отношенията в двойката след това и тн, но някак съм приела, че знам всичко, и не ми е толкова интересно,даже не се съгласявам с някои неща,които казват. Но като цяло са полезни- 1наум, ася демирева и учишищата на Надежда съм гледала.

# 609
Как сте момичета?
Никакви ви няма .

# 610
Аз лежа и гнездя 🫣
Моля се да избутам още 3-4 дни 🙏🏼
Как сте момичета?
Никакви ви няма .

# 611
Аз лежа и гнездя 🫣
Как сте момичета?
Никакви ви няма .
Ще избуташ няма страшно . Ето къде е новата седмица, на един ден разстояние . ♥

# 612
Аз снощи пак бях до болницата с контракции на 5-6-7 болезнени и интензитет 100 от 100 и с 1см разкритие и нищо. Прибрах си се вкъщи. Ще откача вече Simple Smile)

# 613
Поне съм си вкъщи и се чувствам по-спокойна 🌞
Закрепвам с магнерот и май действа за сега 🤷🏻♀
Казаха да го пия до 37 г.с и да го спирам и когато дойде тогава.

Ти коя седмица си 🌞
Аз снощи пак бях до болницата с контракции на 5-6-7 болезнени и интензитет 100 от 100 и с 1см разкритие и нищо. Прибрах си се вкъщи. Ще откача вече Simple Smile)

Аз лежа и гнездя 🫣
Как сте момичета?
Никакви ви няма .
Ще избуташ няма страшно . Ето къде е новата седмица, на един ден разстояние . ♥

# 614
Още малко момичета не остана

Общи условия

Активация на акаунт