СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 5)

• 41 848
  • 784
  •   1
Отговори
# 195
Да странно е и знам, че са пълни глупости ама ето до къде ме доведе това да го слушам. Тогава ходих на второ мнение и попаднах на АГ със същите схващания и реших да послушам. Но няма как да се върна назад, сега в болницата ме блъскат с вит Б поне.
Постъпила сте така както са ви казали лекарите и това е било най-правилното за вас . Всяка майка иска детето и да бъде добре и да расте здраво, особенно и вие щом сте преминала по пътя на инвитрото със сигурност сте още по- внимателна и притеснителна в това отношение
Аз също бих слушала лекаря си за да съм спокойна. Бъдете и вие спокойна ще наваксате с кг , със сигурност сте на правилното място с правилното лечение.

# 196
  • София
Даването на,бебето след секцио е абсолютно различно във всяка болница. В надежда реанимацията е 24 ч и там не се допускат външни лица и бебета. Преди 9 г беше така, сега питах и още е така. В друга болница,не разрешават дори телефон в реанимация за 24 ч. Може би в някоя по-млака болница не е така, не знам. Трябва да си питаш в болницата, в която ще раждаш.
Пенелопе, аз изобщо не мога,да мърдам, ама това е отдавна, неведнъж съм мрънкала. А сега с тоя дъжд и мрак и депресията ми се обади, но опитвам да я крепя.

# 197
Даването на,бебето след секцио е абсолютно различно във всяка болница. В надежда реанимацията е 24 ч и там не се допускат външни лица и бебета. Преди 9 г беше така, сега питах и още е така. В друга болница,не разрешават дори телефон в реанимация за 24 ч. Може би в някоя по-млака болница не е така, не знам. Трябва да си питаш в болницата, в която ще раждаш.
Пенелопе, аз изобщо не мога,да мърдам, ама това е отдавна, неведнъж съм мрънкала. А сега с тоя дъжд и мрак и депресията ми се обади, но опитвам да я крепя.

Ох депресията не е спряла, просто се опитвам да я подтискан с по-позитивни мисли и най-вече с тази , че още малко остана. Друг е въпроса да не се възвърне мощно след раждането от това ме е страх много и без това съм си по-чувствителна остава и в някоя още по-дълбока дупка да изпадна

# 198
  • София
Е, поне след раждането без угризения ще си започна хапчетата. А сега ми се иска просто да изкарам без тях.

# 199
Като казахте депресия, как сте борили следродилната? Най-вече тези с повече от едно дете. Много ми е притеснено за този период. Баткото е на 5 и много не слуша, ММ няма работно време и ще е около мен почти постоянно, просто от сега усещам че ще има напрежение

# 200
  • София
Не знам, аз съм си с хронична диагностицирана депресия, на хапчета съм през повечето време и терапия. Най- силно ме удари след раждането, но то беше защото бащата ни заряза  и оттогава психичното ми състояние се влоши в пъти за 10 г. Досега. Така че аз както писах, ще си почна хапчетата. За нормална следродилна при неболен човек не мога да кажа. Предполагам с помощ от таткото и околните и време за себе си без деца разминават нещата.

# 201
Онзи ден видях много хубав пост за нюансите в сред-родилната депресия. Споделям, дано се отвори:
https://www.facebook.com/111973802273991/posts/pfbid0tTpS4s4QX4F … 42iG8bRKB4cl/?d=n

# 202
Celesté, отваря се, благодаря! Наистина е полезно да можеш да се ориентираш в емоциите след раждането.

За цените в Майчин дом Варна съм записала това:
Естествено раждане - 860 лв.
Естествено с анестезия - 1260 лв.
Естествено с анестезия и самостоятелна стая - 1680 лв.
Цезарово - 1380 лв.
Цезарово със самостоятелна стая - 1940 лв.

Мисля, че им звъннах точно на 1-ви август, т.е. трябва да са актуалните цени. Все пак, някой като получи информация, може да я сподели. Simple Smile

# 203
А някой да знае цените за стаите в Майчин дом София - иска ми се да съм в 2 ВИП стая и ще съм секцио с избор на екип ( ако има значение)

# 204
Тези от вас които са на Утрогестан и Магнезий, лекаря каза ли ви кога трябва да ги спрете?
Че чух различни мнения , че се спират когато влезеш в 9ти месец

# 205
В петък ми е секциото и още не са ми спрели магнерота, ако си секцио няма да ти го спират, за естествено раждане и аз съм чувала, че го спират в 9 месец, за да започнат контракциите.

Тези от вас които са на Утрогестан и Магнезий, лекаря каза ли ви кога трябва да ги спрете?

# 206
Лизи, тази дата ли бяхте насрочили? Още мъничко остава, ще стискам палци.

# 207
С термин 02.09 съм и до днес на магнезий, циклогест, коринфар.

# 208
Да, 19 август, понеже са близнаци и за това секциото е толкова рано в 37 седмица +1 ден, но аз съм с много контракции вече, надявам се да изчакат до 19.

Лизи, тази дата ли бяхте насрочили? Още мъничко остава, ще стискам палци.

# 209
  • София
Миналият път ми казаха да спра магнерота седмица преди секциото ми. Сигурно и сега ще е така.

Общи условия

Активация на акаунт