СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 5)

• 40 743
  • 784
  •   1
Отговори
# 660
Честито, Хоуп! Да ти е жива и здрава! Бързо възстановяване на тебе!

# 661
  • София
Честита! Simple Smile много готино!
Femme, да, моят е за 24, но аз пък съм готова вече, ако реши... щом имаш сила, действай,аз съм като парцал, буквално, разстройството продължава,едва се влача,ама закарах едната при баща и, сега обикалям за проклетите суичъри в мола, като сядам на всеко 4-5 мин.,защото имам чувството,че ще колабирам. Ядох банан и препечена фиоийка,макар нито едно да не ми е чозволено заради диабета. То реалнопри подобно нещо нямам какво да ям,което да ми разрешават.

# 662
  • Варна
33hope, честитоо! Heart Да ти е много здрава малката Вяра! Сигурно ти олекна най-накрая, че помня, че нямаше търпение да излиза вече. Grin

Femme, ти ме биеш, аз приключих за днес и мисля остатъка от деня да не мръдна от вкъщи. Ще пусна само едно пране и ще си играя с малкия. Smile

Kanari, уикенда пих сок от дренки (домашен) в една приятелка и ми подейства много добре и стягащо. Ако можеш да си набавиш и да пробваш, при мен подейства веднага.

# 663
Честита рожба на 33hope! ❤

# 664
Хоуп, честито бебче! Да расте живо , здраво, щастливо и благословено . А на теб бързо възстановяване . ♥♥♥

# 665
Kanari, нито имам сили да го чакам, нито желание. Иска ми се да го вадят още сега. Нямам претенции, че е месец преди термин. Просто другите ми две деца са родени (първото по случайност, второто заради първото) на 25-та дата (други месеци) и искам и това да го извадят на 25-ти. Всеки луд с номера си. Та, затова драпам за нея дата.

# 666
  • София
Такъв сок май няма да ми се отвори парашута да намеря,но сега ще питам лекарката,че отивам да взимам документите от нея. Иначе може би ентерол и смекта да може.
Femme, и аз имам такива мисли, нали си говорихме и за зодиите и тн, моите са на 19, баща ми беше на 16.09., после мъжът ми е на 24,аз на 27, на 17 имам и имен ден... има дати за,съвпадане и съм объркана какво искам, но ако пък взема,че пренося, наистина не знам как вече ще се влача, ако сега съм така.

# 667
Здравейте, наложи ми се кратък престой в болница, днес си взех епикризата и виждам, че на изследването на урината там където е резултата за наличие на кръв не пише negative, a trace lysed. Някой има ли идея какво е това? Никой нищо не ми е споменал от докторите за това и дали е проблем. Урината не беше стерилна. Досега винаги стерилна съм носила и всичко е било в норма.
Честити бебчета на родилите!

# 668
Хоуп честито бебе! Да е живо и здраво!

# 669
Честито бебе Вяра, да е здравичка и да ви носи щастие ❤❤❤

# 670
Честито, Хоуп! Бъдете здрави и бързо възстановяване! Чакаме си разказа като си  готова!

# 671
Вече се осъзнах малко. 38г.с+6 бях. Приеха ме за тонове и за махане на серклажа. С махането му 3см разкритие, това към 9ч, към 12ч вече бях с 8см и доста болки, но през цялото време се разхождах , към 11.45 ми спукаха мехура и  сложиха система окситоцин и 12.30 в родилна зала, 12.45 родих 🙏🙏🙏
Боля ме няма какво да крия, май първото раждане беше по-безболезнено, въпреки че протече по същия начин. Малко не ми хареса акушерката от смяната, но здраве да е. 100 пъти каза докато раждах, как съм и изцапала униформата🥴🥴😖

# 672
  • София
Тая пък...божее, нека ми изкоментира на мен подобно нещо- ще и лажа да я свали да ходя да я изпера, ако иска. Баси...как ме влудяват таквиа женици...важното е, че всичко е наред.
Аз май се разболявам:( зле ми е, разстройството спря,но ме боли всичко и лежа. Егати тъпото.
Иначе бях да си взема  направлението,взеха ми секрет,пак ще имам гъби, изписаха ми валтрекса и бебо на техния ехограф е 3300. На надежденския е 3. Обаче не е слязъл изобщо надолу, така че си има време.

# 673
Вече се осъзнах малко. 38г.с+6 бях. Приеха ме за тонове и за махане на серклажа. С махането му 3см разкритие, това към 9ч, към 12ч вече бях с 8см и доста болки, но през цялото време се разхождах , към 11.45 ми спукаха мехура и  сложиха система окситоцин и 12.30 в родилна зала, 12.45 родих 🙏🙏🙏
Боля ме няма какво да крия, май първото раждане беше по-безболезнено, въпреки че протече по същия начин. Малко не ми хареса акушерката от смяната, но здраве да е. 100 пъти каза докато раждах, как съм и изцапала униформата🥴🥴😖

Честито бебче!
В коя болница се случи раждането?

# 674
  • Варна
33hope, много добре звучи Heart пу пу, дано и на мен се случи такова раждане. Blush Това с униформата може да е било вид шега или нещо за разсейване Grinning Не я оправдавам де, просто понякога хората в целта си да направят добро, влошават нещата. Пък може и просто да е кривотия.

Kanari, дано не се разболяваш наистина и утре да си топ. Почивай активно тази вечер!

Общи условия

Активация на акаунт