Термин март 2023 ❤💙 - тема 2

• 42 661
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Съжалявам, момичета Sad бъдете силни и помнете, че нещо много хубаво предстои!

# 106
Нането, Караджова прегръщам ви момичета❤!!! Стискам палци бързо да видите двете чертички отново! 🙏🙏🙏

# 107
Момичета,  съжалявам много ..  бъдете силни. Горе главата ♡

# 108
Добро утро момичета, как сте днес?
Аз се похвалих, че гаденето отминава и вчера никаква храна не задържах, но каквото такова. Тук се очаква да е гореща вълна този уикенд и още от днес си пуснах половин ден отпуска, за да се махна от компютъра и да се скрия на хладно в спалнята 🥴
А при вас започна ли да си личи? Аз съм си закръглена, и то доста, но сякаш, шишкавата ми гънка е по-обемиста и по-разстлана. Накарах ММ да огледа тази сутрин, доста необедително потвърди, че забелязвал 😁

Днес сякаш имаме много прегледи, надявам се да пишете, тук можем, дори и само виртуално, да се подкрепяме във всякакви моменти.
Irnata_87 - 12.08 i So close 12.08 i Mimird - 12.08 i Rabenstein - 12.08

***  Добавям, когото и колкото видя, ако пропусна пишете ми Blush  ( а ако не искате също, не се сърдя 👍 ) ***
Daniella. - 16.08
Asalea - 17 август - час при акушерка за записване и разговор (за здравословно хранене и здравословното състояние)
Захарно петле - 18 август
VSSh - 20.08
Mrvv - 22.08
Лора Монова - 23.08 и Алисе Османалиева -23.08 и pisi12 - биохимичен скрининг - 23.08
Лора Монова - БХС-24.08.22г в МЦ Фемина
Lucie_ - 24.08
М. К. 638929 - 24.08 - pregled, 30.08 BHS
Mimsd  - 26.08
ilieva9 -> 29 aug
plmnch - 30.08 БХС и Mimird - 30.08 БХС и Smiley88 - 30.08 БХС и Sunnypom - 30.08 БХС
Rgirl123 - 1.09 - screening

# 109
Караджова,много съжалявам! Бъди силна и не се отказвай,пусни всички изследвания,които препоръчва АГ.

Аз с моето гадене се отчайвам, много е силно,много малко мога да ям,а и пиенето е много трудно,че ми се гади само. Но поне не връщам. Моят преглед лекарят го отложи за утре следобед. И тръпна в очакване. Надявам се от тук нататък всички да имаме само хубави новини!

# 110
При мен отмина гаденето,дано не се завърне,чувствам се добре и май съм качила  1-2кг или съм подпухнала хаха не знам

# 111
Аз още свалям. С предната бременност качих само 5 кг едва и нещо предчувствам,че пак ще е така. А тогава ядях даже. Не качвах. Всички лекари казаха,че това не определя колко е голямо бебето и не е фактор,то по принцип е така,но в моя случай то си вървеше просто дребно и се роди 2630,но доносено и напълно здраво.

# 112
Караджова, много съжалявам, така се надявах при вас всичко да се нареди. Сигурна съм, че следващата бременност ще е успешна.
Lucie, колко да си пухкава, защото аз съм си доста... По време на стимулацията качих 6кг, а я започнах 90...смятайте 😁😁😁 на мен също взе повече да ми щръква корема, но като кг не съм качила, надявам се до края да не са много. По принцип съм си доста лакома, сега забелязах че с бременността не е така, дано така си остане и след това 😁

# 113
Добро  утро момичета!
 Аз по време на стимулацията,  з ащастие,  свалих 2 кг и после още 2, а ям като ламя,  но за щастие още не съм започнала да качвам.  Корема ми е подут още от стимулацията и въобще не е спадал,  така че не мисля,  че има някаква разлика за сега.  Според мен е рано да личи.  По скоро е задържане на вода.  Поне аз на това го отдавам.  Но за сметка на това пък ММ твърди,  че гърдите ми са двойни,  което за мен е голям бонус,  понеже по принцип са яйца на очи Joy
 Да се запиша и аз с дата за преглед 19.08. Опитвам се в момента да си запазя и час за Vision test,  но нещо не ми вдигат.  Някоя ще прави ли някакъв подобен? На мен ми го препоръча репрото понеже съм на току що навършени 36г.

# 114
Момичета, минах прегледа днес. Всичко е наред, бебчето е 2.7см. Чухме му пулса, лекарката показа пъпната връв, краченцето му се виждаше.
Кофтито е, че лекарката която прави бхс е отпуска и ще трябва да ходя в Майчин дом, ама щом се налага ще е така. Даде ми и да си пусна изследвания след бхс и вече да ги коментираме като излязат.

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 08:42 от Mimird

# 115
Аз като че ли все по рядко имам гадене. Но гърдите освен че са доста по големи( а аз по принцип не съм с малки ) сега започнаха пак да ме болят. Към вечерта имам страшно подуване на корема все едно съм в 6месец.хахаха. да се запиша с час аз съм на 17 за БХС. А момичета вие от къде сте

# 116
  • Видин
Момичета, минах прегледа днес. Всичко е наред, бебчето е 2.7см. Чухме му пулса, лекарката показа пъпната връв, краченцето му се виждаше.
Кофтито е, че лекарката която прави бхс е отпуска и ще трябва да ходя в Майчин дом, ама щом се налага ще е така. Даде ми и да си пусна изследвания след бхс и вече да ги коментираме като излязат.
Ето го нашето бобче ❤

Чудесни новини❣
В коя седмица беше ти? Ако не греша, май вървеше с мен?

# 117
Лора Монова в 10 седмица съм

# 118
Момичета и моето гадене е с пълна сила Sad връщам по-рядко вече, ама много е тежко постоянно да ти се гади и да ти е лошо, много съм се отчаяла вече ... Тази нощ пак не успях да спя, само се стряскам и събуждам и днес съм със силно сърцебиене. Някоя да е имала и как се справя с това?

# 119
Момичета и моето гадене е с пълна сила Sad връщам по-рядко вече, ама много е тежко постоянно да ти се гади и да ти е лошо, много съм се отчаяла вече ... Тази нощ пак не успях да спя, само се стряскам и събуждам и днес съм със силно сърцебиене. Някоя да е имала и как се справя с това?

Nadencetoo007,и моето гадене е ужасно,ям изцяло насила и внимавам именно да не върна. Иска ми се да минава вече. Сърцебиене имам понякога като ми се съберат емоции и някак си почвам да се притеснявам,АГ ми каза валериан,мента и глог на капки,вече ги изпих ,ще си взема нови. Не са свършили бързо,де,на шести юли ги взех,аз си правя само, когато усетя повече напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт