Термин март 2023 ❤💙 - тема 2

• 42 655
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Видин
Лора, какво налага орбеменяването?
Фън, толкова се радвам да те видя тук ❤️❤️❤️
Доктора не е доволен от глюкозата при изследванията ми е отчело 5.5 което е в реф.стойности, но все пак държи да го направим

# 91
funn, много се радвам да те видя тук! Помня те от темата за бебеправещите Simple Smile Стискам палци за лека бременност и успешен финал. И аз съм с тромбофилия и си бия клексан. Пише, че на 3 седмици трябва да се пускат кръвни  изследвания, за да се следи положението. При теб така ли е?

Mimsd, чудесни новини, радвам се, че ембриончето е пораснало.

Ирната, кофти, че леко ти се отлага прегледът, но вярвам, че всичко ще е наред. Как се чувстваш сега? Често ти се гади, нали?

# 92
funn, много се радвам да те видя тук! Помня те от темата за бебеправещите Simple Smile Стискам палци за лека бременност и успешен финал. И аз съм с тромбофилия и си бия клексан. Пише, че на 3 седмици трябва да се пускат кръвни  изследвания, за да се следи положението. При теб така ли е?

Mimsd, чудесни новини, радвам се, че ембриончето е пораснало.

Ирната, кофти, че леко ти се отлага прегледът, но вярвам, че всичко ще е наред. Как се чувстваш сега? Често ти се гади, нали?

So Close,да,по цял ден. 😀 Днес е нещо изключително, много малко ям и пия трудно,за да не върна. Това,че ми се гади за мен е успокоение,болките си ги имам, но предвид дисковата ми херния съм свикнала с тях ,24 часа повече ще изчакам. Момичета,много трябва да стискаме зъби. ☺️😀

Всички тук с моята мутация сте на инжекции,но аз се доверявам на този лекар,пак ще го питам сега в събота,даже мисля да пусна по мое желание утре за коагулация. Хем не ми се иска да ми каже,зле е кръвоотокът,почваме инжекции,хем така като не съм на инжекции и не ми е спокойно,а ме вика през три седмици поне засега. Две бременности с тези мутации и без терапии,не са се проявили,родих в 36+3 ,изтекоха ми водите,бебето си беше добре за седмицата,2880,малкият е роден изцяло доносен в 37+3 ,но 2630,до последно никой не ми каза за проблем ,бяха в норма доплерите,но останах без води и родих с индукция,та това си повтарям само като се притесня.

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 13:25 от Irnata_87

# 93
То сега е много стресиращо , да си бременна. Преди 18 г нито тромбофилия изследвах, нито имах проблем със забременяването, нито с износването, чак и родих…
Сега излязох хетерозиготна на някой от факторите в основния пакет на Геника.
Този ли е основният пакет:

Какво е БХС (извинявам се, но някои съкращения не ги зная)?

# 94
То сега е много стресиращо , да си бременна. Преди 18 г нито тромбофилия изследвах, нито имах проблем със забременяването, нито с износването, чак и родих…

Да,това е основният пакет. БХС е биохимичен скрининг.

# 95
Момичета, за жалост при мен нещата приключиха. Днес направих аборт. Бебето е спряло да се развива още преди седмица и половина. Просто вчера се установи,че няма сърдечна дейност.  По-късно ще пиша повече.

# 96
Момичета, за жалост при мен нещата приключиха. Днес направих аборт. Бебето е спряло да се развива още преди седмица и половина. Просто вчера се установи,че няма сърдечна дейност.  По-късно ще пиша повече.
Прегръдки и много съжалявам!
Занапред евентуално, ако се установи каква е причината, ако могат да кажат някакви препоръки за допълнителни мерки или изследвания и ще стискаме палци за следващ опит.

# 97
Naneto, много съжалявам да го чуя, много прегръдки и от мен. И при мен така завършиха нещата от първия инвитро опит. Почини си, и когато имаш възможност пусни изследвания.

# 98

За това ми взеха 170 лв, не съм наясно какво включва, мисля, че не искам и да зная. Води се Основен.
А БХС е БиоХимичен скрининг.

# 99
Прегръдки и много съжалявам!
Занапред евентуално, ако се установи каква е причината, ако могат да кажат някакви препоръки за допълнителни мерки или изследвания и ще стискаме палци за следващ опит.

Да, аз съм пуснала плода за изследване към майчин дом, така,че ще чакаме.
Благодаря много:blush:

# 100
Нането, ужасно съжалявам. Много трудно се преминава през това, прегръщам те и ти желая съвсем скорошен успех ❤️
Аз сега се върнах от прегледа. Бях при друг лекар, та не мога много да направя сравнение. Той ми каза, че всичко е нормално засега. Не съм разпитвала подробности, той ми каза, че повече ще ми кажат на скрининга. Като цяло целта на прегледа беше да се уверим, че се развива. Успех желая на всички ви момичета 😊

# 101
Naneto_L,много съжалявам,пожелавам ти бързо да се възстановиш и след това един пухкав финал!

# 102
Нане, съжалявам много за загубата ви. Живота понякога е толкова жесток!

# 103
Момичета, успех и от мен, моето човече вече е ангелче. Бъдете здрави и много щастливи, имайте една прекрасна бременност и щастлив финал 💛

# 104
Нане, Караджова, милички, много съжалявам момичета!!! Бъдете силни!!! 😢😢😢
So close, радвам се, че се сещаш за мен. За сега от клиниката за инвитро му казаха през ден фраксипарин 0,4.Казаха че няма нужда от други изследвания. За сега им се доверявам. Там ще ходя задължително до 3 месец, а след това, ако искам, но трябва да си търся и друг лекар за следене, за болнични, както и за раждане. Чудя се за лекарите в Токуда или др Вецев. Даже повече клоня към др Вецев. Другата седмица съм на преглед пак и мисля да се ориентирам и за другия следящ.Вие имате ли някакви мнения?

Общи условия

Активация на акаунт