Термин март 2023 ❤💙 - тема 2

• 39 764
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Mrvv,радвам се за добрите новини! И аз от 19-ти август,когато бях имам час чак за 20-ти септември. Та затова в понеделник съм на частно. Да видя бебе и кръвоотоци. За гънката в бхс на Майчин дом пише,че трябва да е по-малка от 2.5,така че всичко е наред. При мен беше 1.4.

# 601
Момичета, използвате ли някакъв специален интимен гел или използвате тези, които сте използвали преди това. Аз използвам пяна Гинексид още преди бременността и продължавам с нея. Някои гинеколози въобще не препоръчват интимни гелове. Моят след конизацията категорично ми забрани. Каза само измиване с лайка или смрадлика, ама аз не мога така...

# 602
На мен пък все ми пеят да съм си купувала интимни гелове, че все съм с някакви бактерии. Ползвам в общи линии този, който първи ми се изпречи пред очите. Мислех, че рядко се правят конизации, но май вече сме три тук доколкото чета 🤔
Момичета, използвате ли някакъв специален интимен гел или използвате тези, които сте използвали преди това. Аз използвам пяна Гинексид още преди бременността и продължавам с нея. Някои гинеколози въобще не препоръчват интимни гелове. Моят след конизацията категорично ми забрани. Каза само измиване с лайка или смрадлика, ама аз не мога така...

# 603
Аз използвам Мелажин от 3 години, много съм доволна. Пише, че може и бременни да го използват.

# 604
Аз използвам пяна Гинекдид, откакто съм бременна. Преди това съм си взимала различни интимни гелове.
Не съм питала доктора, какво препоръчва.

# 605
Здравейте, момичета. Днес ми излязоха резултатите от пренаталния тест, всичко е негативно и ще имаме момък Joy
Бях сигурна, че ще е момиче, но и сега се радвам. Някак си вече ми се материализира представата....
На 7.09 ще видим какво ще стане на феталната.

По въпроса с интимен гел и пяна - спрях да ползвам от няколко месеца, само на топла вода, плакнене карам и нямам, за щастие проблеми. Преди все ми се получаваше сърбеж или някоя драма, който и гел да тествам. Микробиологията беше чиста последно.

Ирната, стискам палци на прегледа, и аз нямаше да дочакам на твое място.

# 606
Аз също използвам първия, който видя. Момичета, простете невежеството ми, но как виждат че е скъсена шийката?

# 607
Mrvv, аз помолих док изрично да я погледне, вижда се и с коремния, доста ясно. Нямам снимка, бих ти споделила.

Момичета, аз имам може би най-тъпият въпрос на годината, но ... Къде точно използвате интимния гел, в смисъл, за триъгълника, това ясно, но само външно нали? Аз съм на 40г. И никога не съм ползвала такова чудо. 😳🙈😳

Аз също използвам първия, който видя. Момичета, простете невежеството ми, но как виждат че е скъсена шийката?

# 608
Mrvv, на мен следящият каза да ми я измерят на феталната и да  му кажа. Иначе с предишната бременност си я мереше лекарката, която ме следеше. 

# 609
Благодаря ви, надявам се моя също да е погледнал, не е споделил притеснение относно това. Интимния гел го използвам предимно при обезкосмяване през няколко дни, а през другото време само с водичка. По принцип преди ходих на кола маска, ама като започнахме с ин витрото и тези постоянни прегледи и се наложи пак да мина към стария, познат бръснач 😁

# 610
So close,честито синьо. Аз си чакам за розовото,да видим ще дочакам ли. 😀😀😀 Не мога 32 дни,звучи ужасно,за сега максимумът ми без преглед е 15 дни,пак е постижение в сравнение с втората бременност. Дано си остане така.

Аз ползвам гинексид още и не мисля,че има проблем,освен това и без това сега ще прилагам вагинални глобули заради инфекция,та не мисля,че интимен гел е проблем,а и е такъв медицински,мисля,ползвам го само външно,гледам по малко,той е доста икономичен,над година мина,не свършва. Само това може да ме спре да го позлвам,че срокът го дават 1 година.

Шийката преди с малкия ми я мереха постоянно в спешните кабинети,сега ще помоля да я види АГ с коремен само, ако може. Моята физиологично вече е към 35 мм ,сега с толкова утрогестан няма да се учудя и 4 да е, дано.

# 611
Lucie_, само външно се използва интимния гел.

Mrvv, аз помолих док изрично да я погледне, вижда се и с коремния, доста ясно. Нямам снимка, бих ти споделила.

Момичета, аз имам може би най-тъпият въпрос на годината, но ... Къде точно използвате интимния гел, в смисъл, за триъгълника, това ясно, но само външно нали? Аз съм на 40г. И никога не съм ползвала такова чудо. 😳🙈😳

# 612
Момичета , тъй като станахме много и не мога да запомня всички. Та въпроса ми вие от къде сте ?  В коя г.седмица сме , и кога ви е термина?❤

# 613
Може на следващата тема да го сложим на първата страница Simple Smile
Аз уж следя за прегледите и обновявам списъка, но те минават и заминават 😁
Аз съм от Варна, но от няколко години живея в Белгия, днес съм точно в 14г.с. и по ПРМ терминът ми е 1 Март 🤞
Момичета , тъй като станахме много и не мога да запомня всички. Та въпроса ми вие от къде сте ?  В коя г.седмица сме , и кога ви е термина?❤

# 614
Да ще е хубаво да го сложим.
Аз съм от Казанлък , на 23г. В 13г.с. с термин 06.03.2023г.

Общи условия

Активация на акаунт