Термин март 2023 ❤💙 - тема 2

• 39 776
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Някоя мама с мнение за полижинакс по време на бременост ?! Излезе ми микробиологията, няма инфекции, обаче има Грам (-) бактерии и липса на левкоцити. Прочетох , че по време на ползване, може да има кървене, прочетох и листовката, и май май, не искам да ги слагам, а трябва да съм ок за серклажа.
Само такива глобули май не съм ползвала 🤔.

# 646
Има ли чужбински бъдещи майки тук?
Аз живея в Германия. Други момичета от там да има? 😌

Има да 😊 Аз съм в Белгия

# 647
Здравейте на Nikol и Мирослава 🤗

Страхотни новини от Lady25, Мирослава Симеонова 725277, Danniella., Ev_, настръхвам всеки път като чета новини след прегледи 🤗🥰

Захарно петле , и аз съм в Белгия (Мисля, че Asalea е в Швеция)

М. К. 638929, моя позната ползваше полижинакс глобулите малко преди раждането. Но информацията ми е от времето когато още си бях в БГ, т.е. минимум преди 5г.

***  ако пропускам някого пишете ми ( а и ако не искате да ви добавям, също - не се сърдя Blush***

Asalea - понеделник - стискам палци да успееш да излезеш от работа,
Nicolee.smoletsova - понеделник (5.09)
Irnata_87 - 5 .09 - преглед
So close БхС и фетална морфология за 7.09
VSSh - БХС - 07.09
Thinkerbell77 - 07.09
petya.kal - 08.09 - БХС и първа фетална
AlisV - 09.09 - БХС
So close - 09.09 - Фетална м.
Ev_ 09.09 час за проследяване
Pretty_lady - 12.09 ФМ
Mrvv - 31.08 - -> след 2 седмиц и 4 седмици? 14-ти и 28-ми?
М. К. 638929 - до 15.09 - серклаж
Nicole16 - 19.09
Lucy - 20.09 преглед
Алисе Османалиева - 20.09 - преглед
Irnata_87 - 20.09 - преглед
Мирослава Симеонова 725277 20 септ. Преглед
Daniella. 3.10 преглед
Rgirl123 - 3.10
Захарно петле - 10.10

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 10:27 от Lucie_

# 648
M. K. 638929, на мен ми бяха предписани Гиназол и Гино Певарил, за които пише същото - че могат да предизвикат кървене и да не се използват преди 12 г.с. На мен и микробиология още не ми е правена. Не съм ги ползвала все още, но и аз почнах да мисля за серклажа. Така че сигурно довечера ще ги почвам. Щом ти си имаш и микробиология направена, не се притеснявай.

Някоя мама с мнение за полижинакс по време на бременост ?! Излезе ми микробиологията, няма инфекции, обаче има Грам (-) бактерии и липса на левкоцити. Прочетох , че по време на ползване, може да има кървене, прочетох и листовката, и май май, не искам да ги слагам, а трябва да съм ок за серклажа.

# 649
  • Варна
Добро утро Blue Heart
Аз малко да помрънкам, че вчераа изпратих ММ на плаване за 6 месеца и още не мога да се съвзема, това че ще съм сама толкова време ме побърква. Нищо не ми се прави, не ми се яде и не ми се става от леглото...
Цяла нощ повръщах и сега се насилвам да изям една препечена филийка.
В понеделник и аз съм на преглед, надявам се доктораа да успее да каже нещо за пола.

# 650

Ползвала съм полижинакс не по време на бременност и нямах никакви оплаквания,а по време на втората ми бременност също ми го изписаха и то в пета седмица,после съм имала зацапване,но силно се съмнявам да е било от него. Аз сега ползвам макмирор заради бактерии и левкоцити в цитонамазката, мисля, че щом е предписан от аг трябва да се довериш.  Аз го почнах сега от 13 г.с.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 09:49 от Irnata_87

# 651
Irnata_87, на теб след колко време ти излезнаха резултатите от кръвта и урината?

# 652
Irnata_87, на теб след колко време ти излезнаха резултатите от кръвта и урината?

Бях в петък,в понеделник излязоха повечето, цитонамазката в петък, Микробиология в четвъртък. Но нямам белтък и суе и за СПИН и Васерман,а преди влизаха,те нали се изискват за раждане,сподели дали при теб са пуснати?

За сметка на това след време ей сега ми се появи нов резултат за црп 😀 Ще попитам за тези, защото са важни като ходя на 20-ти.

# 653

Аз го взимам август месец по същите причини за 12 или 14 дена мисля. Нямах никакви оплаквания.

# 654

Бях в петък,в понеделник излязоха повечето, цитонамазката в петък, Микробиология в четвъртък. Но нямам белтък и суе и за СПИН и Васерман,а преди влизаха,те нали се изискват за раждане,сподели дали при теб са пуснати?

За сметка на това след време ей сега ми се появи нов резултат за црп 😀 Ще попитам за тези, защото са важни като ходя на 20-ти.

В амбулаторния лист пише, че са ми пуснати ПКК, TSH, глюкоза, кръвна група, урина и другите микробиология и цитонамазка. Само това пише.

# 655
Момичета,понеже ми откриха бактерии в урината,много се притесних и смятам утре да дам нова проба за да съм сигурна ,че наистина имам.Но притеснението ми е ,че моята лекарка е в отпуск и то чак до средата на септември ,а чета в интернет ,че тези бактерии водят до увреждания и пр.страхотии.Вие безпокоите ли гинеколозите си извън работното им време или докато са в отпуск .Чудя се да ѝ звъня ли или да отида при друг лекар…Ще се радвам някоя да ми даде съвет ,че съм много ошашавена .. 😱

# 656

В амбулаторния лист пише, че са ми пуснати ПКК, TSH, глюкоза, кръвна група, урина и другите микробиология и цитонамазка. Само това пише.

И на мен това пише,значи явно няма,но аз ще попитам. 😀

Елвира,звънни на АГ,аз като е нещо важно звъня. Аз имам левкоцити и еритроцити в урината,АГ каза да пусна стерилна урина,излезе чиста и каза да пия неоренал ср в този случай 60 дни,а ако има бактерия наистина трябва да се лекува,то не пречи пак да пуснеш стерилна,моята излезе за 24 часа и даже звънях да питам,как толкова бързо, обясних,че съм бременна,имам оплаквания и се притеснявам,те се свързаха с микробиология и ми върнаха обаждане,че след като за 24 часа не се изолира нищо, значи няма нищо. След някоя седмица ще си пусна обикновена урина пак.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 12:49 от Irnata_87

# 657
на мен ми е пуснато това, не съм сигурна какво точно означават тези кодове, все още не съм ходила да ги пусна

# 658
Елвира, каква е бактерията?

Момичета,понеже ми откриха бактерии в урината,много се притесних и смятам утре да дам нова проба за да съм сигурна ,че наистина имам.Но притеснението ми е ,че моята лекарка е в отпуск и то чак до средата на септември ,а чета в интернет ,че тези бактерии водят до увреждания и пр.страхотии.Вие безпокоите ли гинеколозите си извън работното им време или докато са в отпуск .Чудя се да ѝ звъня ли или да отида при друг лекар…Ще се радвам някоя да ми даде съвет ,че съм много ошашавена .. 😱

# 659
Момичета, току що видях, че са ми излезли резултатите и ги изпратих на доктора. Моля ви кажете, има ли място за притеснение. Високи ли са рисковете. Много се притесних

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 11:22 от Mrvv

Общи условия

Активация на акаунт