Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 885
  • 325
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мене.
Изпита мина, не особено добре, ама ще видим резултатите другия Понеделник.

# 121
  • 2 етажа над тавана
Мале, то са били днес едни торти, диетични хапвания и пюренца, чак ми се дояде. Mr. Green

Ние днес сме на вълна игра с мама, обедно приспиване на мама, ядене до припадък, смешно придвижване по дупе по паркета, опити за изправяне, обръщане на вазата и оливане с водата от нея - въобще купон.

Ринка, добре завърнала се! Hug

Още не съм обезопасила, ама то освен контактите и кабелите друго май няма да обезопасявам, а до тях още не е стигнала.

Спално чувалче не ползвам, но и аз се замислям да взема.

И кученце си нямаме, така че, Мисче, не мога да помогна с мнение. Куче има у свеки, но Маги там не я пускаме да лази, че то там и от хлебарки бъка и направо съм в ужас като ги видя - детето си при тях не пускам.Не че не чистят хората, ама са точно над абонатната на парното и нищо не може да спаси положението Sick

МисЗ, все да те кажа, че страшно много ми хареса Лексичка с тая принцеска рокля и коледната шапка! Heart Eyes Ако знеш откога търся такава рокличка тук, но не намирам.Вашата откъде е, дали не мога да си поръчам някъде? newsm78

И за кус-куса идея нямам.

Бубка, супер прическа на Данича Mr. Green

Много некомпетентна майка се извъдих, бе Tired За половината коментирани неща нямам представа. Отивам да се срамувам в ъгъла Wink

# 122
  • София
Нуни, в Щъркела има кус-кус - аз от там си купих!
Пак сме с кашлица и то жестока от вчера! Спал е на пресекулки, че неможе да диша - носа хрипти! направо незнам!

# 123
Добро утро!

Вени, ама наистина вече на нищо не прилича това.Тез деца толкоз ли са кекави ooooh!Дано бързо да се оправи Мати Praynig

Честито на Алекса и Явор!  bouquet

# 124
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ! Two Hearts

Бързам да се похваля, че Велина от снощи вече има ДВА ЗЪБА!  tooth newsm44
Вчера сутринта яко прозираха и до вечерта избиха. Но нощният й бурен живот не е спрял  Joy - снощи заспа спокойно и дълбоко, но след като  й мина първият сън, започна да се буди на два часа... #Crazy

От днес започнахме и упражненията с гърнето smile3550 /вие наричате ли го "ку-ку", или само аз така!?/. Беше безрезултатно, т.к. памперсът й бше порядъчно пълен, но продължаваме! smile3560

Вени, дано бързо се оправи Мати!  Praynig За себе си стигнах до някакво заключение, че вторите деца боледуват по-често от първите, т.к. батковците и каките носят вируси. Май топлата вода открих... Embarassed

# 125
  • София
Определено, Енви, аз това си го знаех, но все се надявах, че ще го опазим, ама не!

# 126
Вени, аз твърдо отказвах, да го вярвам, но Петър въобще не мога да си спомня, дали е боледувал, като бебе, а Велина до момента поне 3 пъти е била болна. Confused

# 127
Ами Пресил е сам, ама си боледува мъжката, хем няма дразнители.

енви, честито ви озъбване! Hug

# 128
  • София
Аз си спомням много ясно - Лора се разболя - хрема, за първи път на година и осем, а по-сериозно на година и десет от ангина!
Честито ви зъбче и от нас!

# 129
добро утро
ние спим с чувалче без ръкави е нашто и съм доволна няма отвиване  Hug
Честито на озъбените бебчета  bouquet

# 130
  • София
Здравейте!
И ние спим със спално чувалче почти откакто се роди. Преди 2 седмици и купих от произведено в България чувалче на "Стеда" за 14 лв. Супер удобно е. а да използвам и аз да питам: като са в чували завивате ли ги отгоре и с нещо друго?

Тъкмо и аз се чудех откъде се купува тоя кус-кус на Плазмон. Аз нещо се притеснаявам, че Соня още не яде по-едри парчета храна и трябва да почвам да и давам нещо за гризане. Яде топящоте се бишкоти на плазмон, но трябва май нещо по-сериозно.

Честити зъбчета на Велина, а Мати бързо да оздравява.
Вени, не знам каква ви е кашлицата, но съм много доволна от сиропа Вентолин. Много бързо спират да кашлят. Но питай лекарката.

Ние имаме куче- кокер на име Рино, но в момента живее предимно при свекитата. Взимаме си го от петък до неделя. В началото много душеше Соня и искаше да я близне, но вече започна да страни от нея. Особено след като тя му изсипа една кутия с канцеларски материали на главата. Но определено бебе куче ще се вре повече, защото още са много игриви. Нашия по цял ден си дреме.

# 131
Здравейте,
я кажете има ли тук подобни играчки като онази къщичка на Татянка?И къде?
Ние сме ок.Здрави сме за сега Peaceи пълзим Mr. Green,с коеот съм много горда Hug
И започнахме да казваме  МА Wink
не мога да ви изчета....много сте писали bowuu

Знаете ли до кога децата спят без  възглавници?

# 132
Здравейте!
Честито на месечковчетата Heart Eyes
Честито на Велинка за зъбчетата Hug

Не сме спали нощес, защото снощи свекърва ми и зълва ми решиха, че 21 ч е добро време за игра....използвали са докато бях в кухнята, надушх, че става нещо и като отидох и познайте какво им се стовари върху главите Close Twisted Evil но късно...не е спал и сега спи, аз също не съм спала - от 3 до 5 и от 6 до 8 само...ако това е сън Tired
имаме проблем Sad Cry преди месец някъде на сгъвките на краченцата (зад колената) се пояи чено червено - катоподсеченко, и аз реших, че е заради зъбките, беше избледняло, но вчера го гледам - ярко червено, като лишейче, и са се появили 2-3 нови малки по бедрата...та следобед ще търсим дерматолог Rolling Eyes

ние имаме чувалче, с ръкави, но без да има включено нещо в спалнята е около 20 градуса и му е топло с него, та засега е прибрано
реших утре с кус кус на плазмон да дам глутенче Peace
куче нямаме, но котарак - персиец и картинката е подобна Crazy

Цвети, аз му слагам вече - една ниска възглавничка Peace

# 133
Смини, да не е алергична реакция от някаква храна или от котето? Thinking

Цвети, в момента синът ми спи на бебешка възглавничка - по негово желание. Купихме му по-голяма, но му беше неудобна и си взе старата. На Велина засега няма да й слагам.

Чувалче не ползваме. Щом се събуди - моментално се изправя на краката си. Ако е с чувалче, ще пада. hahaha

# 134
  • 2 етажа над тавана
Здравейте! Най-накрая ми зацепи нета.

Честит 8 месец на Лекса, Мадлен и Явор!  bouquet

Честити зъбки на Велинка! Hug

Гушки за Мати - бързичко да оздравява! Hug

Сутринта ни почна с бойно кръщение - Маги за пръв път тупна на земята от спалнята и то докато аз бях до нея.  ooooh! Добре, че е ниско, та даже и цицина няма - разплака се малко, но като я гушнах бързо се успокои.
После за да е хубав деня на мама мишката реши, че трябва точно днес да се изправи самичка в кошарката си - така се зарадвах, нагушках си я, нацелувах си я, похвалих я, а тя доволно и гордо ме гледа и ми се усмихва. Mr. Green

Смини, дано не е нищо притеснително Praynig

За възглавничката - мнения много четох, някои до годинката не ползват, други слагат още първите месеци, аз засега не ползвам, а тази, която слагах в количката лятото Маги сама си я махаше, така че мисля, че тя ще си покаже.

Общи условия

Активация на акаунт