Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 887
  • 325
  •   1
Отговори
# 105
Освен контактите - нищо не обезопасявамNaughty Дразнят ме такива приспособления, а и цветята не си ги махам...  Crossing Arms Докато щъка по земята все някой е до нея и така обезопасяваме. Mr. Green

Юлче, синът ми така повръщаше, дори и като поотрасна на 1-2 год. Просто повръщане - невиждано!  Sick И сега понякога му се случва, но много много рядко. С Велина нямам такива проблеми, а на нея напр. никога не съм й пасирала храната. Явно всяко дете си е различно. Rolling Eyes

Рина, добре дошла!  Hug Видяхме хубавите ти снимки с Цачи и Дея! Щерка ти е голям бонбон! Heart Eyes

# 106
  • София
Освен контактите - нищо не обезопасявамNaughty Дразнят ме такива приспособления, а и цветята не си ги махам...  Crossing Arms Докато щъка по земята все някой е до нея и така обезопасяваме. Mr. Green

Рина,  Hug!
Юлче, искам да ти кажа, че това с тортата беше много грубо!  #Cussing outMr. Green Само шоколади и торти виждам пред очите си, изядох целия хладилник, ама няма оправия-яде ми се и това си е!Ще ходя до магазина май.... Crossing Arms Аз като бях бременна, толкова не ми се е дояждало! Joy Добре дошли в София!Чувствайте се като у дома си! Hug

# 107
  • Boston, MA
Благодаря за честитките! Честит месец на Ивчо, и на всички месечковци от вчера и завчера!

Ето от Дани за каките (мамите Wink): и за бебоците:

Честито на Ани-тата на патерица! От здраве и късмет да не се отърват! Срам, имам и приятелка Анна, и две лели Ани и братовчедка и напълно забравих за празника...

Рина, добре си се завърнала!  Hug 
Юлче, надявам се в София да ви харесва!

В петък изкарахме много добре на купона на моята фирма, в събота го водихме Дани на две партита, а в неделя на гости на един батко на почти 3 години. Имаме и елха вече, но още не съм я украсила (от ходене няма време:oops:). От снощи обаче се опитваме да прекратим нощното хранене, което се възобнови покрай болестта и имаше яко рев от 3 до 4:30.... разбирам и прегръщам всички майчета, които будуват.  Hug

# 108
и ние тичаме в проходилката но аз нямам ниски шкафове за отваряне, една позната каза че ги били залепяли със тиксо шкафовете

# 109
Юлче, искам да ти кажа, че това с тортата беше много грубо!  #Cussing outMr. Green Само шоколади и торти виждам пред очите си, изядох целия хладилник, ама няма оправия-яде ми се и това си е!Ще ходя до магазина май.... Crossing Arms Аз като бях бременна, толкова не ми се е дояждало! Joy Добре дошли в София!Чувствайте се като у дома си! Hug

ХИхи, ето ти нещо диетично:

# 110
  • Boston, MA
А - забравих да кажа, че вчера го подстригах Дани и съм доста доволна от резултата.

Ето го преди:

и след:
(цък върху снимките за увеличаване)

# 111
Много модна прическа си му избарала  Mr. Green леко накълцанка... Ще ми се и Иво д аимаше коса за прически. Не че щях да успея да го подстрижа, де, той има шило в дупарата.

# 112
Бубс, като те видях на хаватара веднага разбрах, че и ти си се зарибила по "оная" тема Mr. Green
Много си сладка Heart Eyes

# 113
Коя е "оная тема" ако не е тайна  Simple Smile

Исках да попитам за чувалчетата за спане, какви ползвате и доволни ли сте?
Ема много започна да се отвива нощем и ме е страх , защото в спалнята не само , че не пускаме парното , но и леко отворено държим, че иначе не мога да дишам. Та се замислям да купя, моля споделете  Praynig

Не можах да намеря кус-кус на Плазмон и днес купих най-ситния обикновен, не пише да има яйца, може ли от него да дам?

# 114
Poradi lipsa na  kredor za poreden put samo da chestitia na mesochkovcite ot poslednite 3 dni, i nai-specialno po komshijski na Danicha  Hug  bouquet dnes.  Super e novata pricheska.

# 115
  • Boston, MA
Тина, в клюкарника има тема "Ден за представяне". Айде и вие, айде Филипче  Wink
Аз се снимах онази вечер за партито и съм с доста повече грим от обикновено, ма карай.
Юлче, за подстрижката баба му го държа в нея, иначе абсурд... абе накълцала съм го малко отстрани, но следващия път ще е по-добре. Рошльо.

# 116
Ех , отиде ми целия пост заради изтекла сесия:(
Толкова чинно бях отговорила на всички въпросчета в червено и поздравила всички

Почвам пак, но по накратко и постно - Ринака, добре си се завърнала. Дани и Ивчо  Heart Eyes за празника. На това място имаше и комплимент за прическата на  Данича и за майка му Wink

Скарлет, не сме обезопасили още и незнам как.
flowered, аз дадох обикновен кус-кус. В него има само брашно, нищо друго, даже не го пасирах. Не смогвах да пълня лъжицата.

# 117
Аз не мога да го открия този кус-кус на Плазмон  Rolling Eyes Момичетата от София, от къде го купувате?

Мен напоследък ме няма, но уча за изпит, а в същото време Яна ме побърква тотално - става в 8 сутринта и си ляга в 8 вечерта без да спи въобще през деня. През нощта уча, чета разни книги, тя се буди през час да яде, расте й втори зъб....и да не продължавам...

Hug

# 118
  • София
тя се буди през час да яде, расте й .... зъб....и да не продължавам...

(и) ние това много добре го знаем! Tired
Лека нощ, дами и господа!

# 119
Та такааааааа, върна се кредора и аз с него. Рина, добре сте се завърнали, мале, като че ли вчера беше като каза че отивате. Незнам защо ама много бързо ми се стори.

Ами да се похваля или оплача и аз незнам. Моята Лекса си получи първия коледен подарък ( рано-рано). От баща и, ама беше повече изненада за мен от колкото за нея. И все още се чудя дали в действителност е за нея или за баща и, въпреки че човека си каза, че е за малката и ще го обучава. Ами за куче става въпрос. Много е хубаво милото, бебе хъски, момченце, ама точно сега като малката почна да играе по пода и куче  Confused. Незнам. Ние си имаме голяма хъска женска на 10 години ама си я гледаме навън. Пък ни стана жал за бебето и го пуснахме вътре. Както и да е, търсим му име сега, искам нещо интересно да е и все още го умуваме. Иначе с малката много се харесаха, но много почна да я дере вчера и да и скача по лицето и ги разделих.
Та кажете си сега има ли и други с куче в такава близост с малките бебоци и как процедирате?

Общи условия

Активация на акаунт