Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 891
  • 325
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честито на Дани и Иво и най-вече на майките им!    bouquet

Юле, радвам се, че вече сте близо, значи трябва да организираме една среща!

За кус-куса - нестава ли, на блендера да се нареже по наситно от обикновения кус-кус?

# 91
  • София
Честито на Дани и Иво!
Юлче, честито ти преместване!
Мимка, ще се справиш! Стискаме палци!!!  Peace

Ние не спахме тая нощ много, че малкия се буди 10 пъти поне. Въобще не знам какво му става, по цял ден пищи, такъв мрънкалник не е бил никога.  Може ли да му е нещо от болестта, ама той вече нито Т има, нито носа му е запушен. Направо съм в шах, какво да го правя?  newsm78

# 92
Юлче, а колко пъти се кърмите и преди или след твърдата храна? newsm78

Ами много пъти се кърмим - някъде около 6-7 пъти. Твърдата храна я давам 2 пъти дневно, колкото поеме  Mr. Green щот вече е достатъчно голям да си знае възможностите. Като грамаж е 250-300гр твърда храна дневно. Давам я сутрин в 10 или на обяд в 1-2 часа 1 час след кърмен, а вечерята е винаги в 7 (последното кърмене преди това е в интервала 4-6 часа, както се случи). След това го кърмя за приспиване около 9 вечерта. Месно пюре давам само вечер, а сутрин е или зеленчуково, или някаква каша с/без плод. Рядко давам само плодове.

За среща съм съгласна  Mr. Green ама сме без кола, така че вие му мислете по въпроса с транспорта.

# 93
  • 2 етажа над тавана
Привет и от нас.

Честито на Дани и Иво! И на майчетата им!  bouquet  bouquet  bouquet

Честито зъбче на Теди! Hug

Заспиването хич и не мисля да коментирам, болна тема ми е, дано скоро отмине и тоя период на инатене да заспива. Tired

Юлче, в кой квартал сте, мила? Може и да си писала, ама на мен мозъка ми е зациклил. Blush

Тъкмо се надявах днес да излезем и то пак падна мъгла #Cussing out

Вашите бебоци като им давате пюре или каша бъркат ли си с ръце в устата newsm78
Мимка, стискам палци за изпита Praynig

На мен освен Мецанка и Татянка ми се губят нещо и Мисти и Дея, къде изчезна народа, много чудно newsm78

# 94
Татянка е тук  Wink  но нямаШе време преz по4ивните дни, нали татито се прибра и в събота ходихме по цял ден по zада4и и пак се охар4ихме zдравата  Embarassed  а в4ера той си игра с малката и аz иz4истих къЩата  Tired  и така. Но сега сме си пак сами4ки и мога да се вклю4а  Wink 

Уф неЩо ми е кисела днес, и сноЩи не е спала добре......май нови zъби я мъ4ат. На кое място е иzляzло 5тото zъб4е? Ина4е прикаzва все пове4е, след баба и мама сега сме на вълна гага и гайгай  Crazy  Маха с ръ4и4ки и ръкопляска, което е много сладко  Heart Eyes  Сега Ще я у4а на   Hands Thumbsup и на High Five  Mr. Green

На патерици, 4естит имен ден на малките и големи Анитата   bouquet  на месе4ковците, zъби и вси4ко друго   bouquet

# 95
Бабъл, ние сме в Дървеница, Дървеница (пее се по мелодията на рекламата на продуктите на Пършевица - http://parshevica.tonypetroff.com/inner.html?pgid=mandra&sec … андра%20ПЪРШЕВИЦА)

# 96
Здравейте и от нас с Мишо. И ние не излизаме много по тая мъгла, ако излезем ще е за малко- да вземем каката от училище. Мишо беше с хрема цяла седмица и му мерих температурата през деня и вечер. През деня няма, но вечер има 37,2-37,3 гр. Отначало му давах Панадол, но сега вече си мисля дали не е нормално вечер температурата му да се качва с 2-3 градуса, заради това че е по-активен- игра, пълзене. Някой знае ли нещо по този въпрос?
Юлче и ние сме в този квартал, като се стопли времето може да ги запознаем нашите мъже Simple Smile
Мишо вече е с 6 зъба, но сега е в застой зъбоникненето, защото 5 и 6 пробиха още преди месец някъде.
През нощта пак започна да се буди много- 30 мин. до 1 ч. след като го сложим се пробужда, опитваме се да го приспим- носене, сучене. Ако стане добре ако реши, че му се играе откарва до 12-01 ч. в игра.
Памперси ползваме на Либеро. Беше на 1-2 месеца като ги сменихме, преди това ползвахме на Памперс, но започнаха да пропускат. Засега сме доволни от Либерото- не ни пропускат.

# 97
  • София
Е, Юлче, добре си дошла!
Мимка, успех - ти какво учеше?

# 98

Момичета имам следното питане - доволни ли сте от памперсите си и ако ДА какви ползвате.
Моят малък дрисльо напоследък все ме изненадва с осрани дрешки. Памперсът му пропуска отзад на гърба - и е препълнен винаги. Все още го кърмя с едно обедно/следобедно кърмене +зеленчуково/плодово пюре. Дали много яде newsm78 Иначе ми ака по 4-5 пъти на ден.

И ние доста се омазвме напоследък  Sick , аз си го обяснявам с това, Че прекарват доста време седнали, а да акаш така...много ясно Че ще се омаже. ИнаЧе аз ползвам Pampers
Честито на месеЧковците и озъбените   bouquet[/glow]

# 99
Ауу, какви сте ми работни всичкитееее (щото времето не е за разходки, та сигурно с къщна работа се занимавате). Аз обаче съм мързелива, стоя си пред компютъра, похапвам и черпя и вас:

# 100
Здравейте!
Ние се завърнахме от Бг, прекарахме си много добре, много се радвам, че успях да се запозная с Дея, Дея-Мария, Цачи и Дениз. Grinning

На връщане  пътуването ни се превърна в кошмар,  отмениха ни полета заради мъглата и трябваше да летим от Пловдив   ooooh!

Честито на всички празнували!  bouquet
Честито зъбче на Тедиbouquet
Честито на месечковците- Дани и Ивоbouquet

Мимка, успех на изпита

Много ни липсвахте Hug

# 101
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ, НА НОВООЗЪБИЛИТЕ СЕ И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ДНИ
Ние вече се опитваме и понякой път успяваме да се изправим в леглото. Много обича да е в проходилката а от два дни изка да го държа за ръцете и той да ходи. Нормално ли е от сега да изка да ходи/като го държа за ръцете аз/, при положение че едвам едвам се изправя сам. Данеби да му стане нещо на крачетата. Навън неизка въобще да седи в количката. Щом стигнем в парка и веднага започва да пищи и само като го взема и го постава прав наземята млъква и започва да се хили.
Започнах като се буди през ноща да му давам мляко или чай след което заспива веднага и така до сутринта. В началото решихме че сигурно малкия е бил гладен и затова горкото е плачело.

# 102
  • София
Здравейте, в началото на работната седмица да се включа и аз да драсна два реда!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ И ПРАЗНУВАЛИ!
ДОБРЕ ДОШЛА НА НОВАТА СОФИЯНКА! Дано да ви хареса тук и да се чувствате добре

Както ви бях казала в неделя бяхме на питка на снахата и изкарах ме невероятно, с малки инциденти. имаше едно падане по глава, писъци, ревове и т.н, на като цяло бе добре.
Тони напоследък е много див, не може да седи на едно място, постоянно ходи (с проходилката) на някъде, отваря шкафове, бута и чупи всичко което му се изправи по пътя. Започнах да обезопасявам, но се оказа, че приспособленията за шкафовете нещо не са измислени както трябва и хващат само горния шкаф, тези които са по-надолу не стават. Ъглите за ръбове пък се отлепват постоянно и дефакто няма смисъл от тях. В тази връзка моля, споделете как ще обезопасявате, с какви приспособления, ако може и снимки!

Чета, че много бебчета спят напоследък неспокойно и Тони е същият, буди се през час, дам му вода или биберон и пак заспива до следващия час. Ужасно е защото аз реално нямам нормален сън, а на следващия ден трябва да съм в пълна кандиция за работа. Моля, някоя по-знаеща майка, ако е прочела нещо да сподели!
Това за сега, че като стане много дълга и трудно се чете.

# 103
Ей, Рина, така се радвам, че се завърнахте! Hug
И вие много ни липсвахте! Heart Eyes
Хайде, сега се включвай често! Grinning

# 104
Скарлет, аз съм го пуснала Иво в един празен хол, има само едно малко шкафче с чекмедже в неговата половина. Другото са играчки по пода. Така ще я караме, докато се научи да е по-внимателен.

Абе вашите деца като се задавят, повръщат ли? Иво преди малко се задави с някакво парченце нещо (нещо мъничко бяло, не установих какво) и повърна на 2 пъти много обилно. Никога не съм го виждала да повръща толкова. След това го измих, нахраних го пак и сега е свеж като краставичка.

Общи условия

Активация на акаунт